milen.hristov написа:Rivaldo10 написа:Грийн каза, че предпочита да иргае като десен бек или централен защитник. За какво насилване говорим?
Това пък кога гое казал
Така е, каза и че още в юношеските формации е играл централен бранител...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:Rivaldo10 написа:Грийн каза, че предпочита да иргае като десен бек или централен защитник. За какво насилване говорим?
Това пък кога гое казал
south_division написа:blue avalanche написа:Ако Калво остане за още 1,5 години и решат да вземат Жуниор за постоянно,Младенов е следващия,който трябва да си събере багажа.За толкова време не успя да убеди,че има класата за футболист на Левски.Калво,Рамос,Жуниор и Райков са предостатъчни напред!Ако лятото се освободим от Йовов и продадем Тасевски,Цветков ще си заеме истинското място.Като вземем един истински нападател-всичко ще е тип-топ!
Ти и аз може и така да смятаме, но г-н Костов има други виждания. Гледам, че Тройчо се завръща на Армията, дали не е време и Мъри да си дойде у дома.
milen.hristov написа:Проблемът на Левски по мое мнение не е треньора, а човекът глупост ГИ. Не е ясно кога отново ще започне да върти интриги и да превърне Левски в кокушкарник
milen.hristov написа:Проблемът на Левски по мое мнение не е треньора, а човекът глупост ГИ. Не е ясно кога отново ще започне да върти интриги и да превърне Левски в кокушкарник
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Колеги, работата става сериозна. За съжаление, ръководството на ЦСКА бързо се усети и Стойчо ще е новият треньор на нашите приятели от Армията. Тежко първенство се очертава.
ehh написа:Колеги, работата става сериозна. За съжаление, ръководството на ЦСКА бързо се усети и Стойчо ще е новият треньор на нашите приятели от Армията. Тежко първенство се очертава.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
gate_4 написа:Този "новия" Левски е същия като стария. Имах чувството, че ще покажат игра, айде нека да има повече брак, първи мач е но поне да имаше хъс, желание, себераздаване. Уви гледах същия Левски от мача с Етър - трагедия. Един Херо, дето никой не го броеше за жив, той не правеше три лагера в Анталия и нямаше претенции, че му водят футболисти на проби, не знам как са тренирали Черноморец в големия студ, обаче вчера си биха заслужено "най-бързия футбол" на Дудуци. Кишишев на 100 години бягаше като гламав цял мач, а примадоните на Костов даже не се запотиха, добре че беше топло времето иначе полувината щяха да са с пневмония. А Костов между другото от мач на мач и със всяко свое решение изглежда все по посредствен треньор. Дали това на Гонзо не е заразно?
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, dimoto1, ikar, mikata и 32 госта