Тази вдясно сигурно е Теменужка Ганчева?
Ама защо не я показва в публичното пространство,наред си е жената?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
k20dan4o написа:Джон Смит засекретил контролата в Тетевен с Ботев Луковит. Дали пък не го е направило ръководството.
В Тетевен е събора на града и на стадиона имаше около 500 човека. Ако е била засекретена то вероятно е само за медиите, което пак не е разбираемо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
1914.1902 написа:https://www.facebook.com/sakaliev28/posts/845893370050454/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C ОПГ Гринго
Да е жив и здрав, и още 20 години да е собственик на ЦСКА-София!
miro_rz написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/sakaliev28/posts/845893370050454/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C ОПГ Гринго
На мен Лупи повече ми допадаше, на Жужето само декларациите му са на ниво.
Е,и в животновъдството е добър.Кеф ти магаренца,кеф ти кучета,коне,тук там птиченца
САМО ЛЕВСКИ!
k20dan4o написа:miro_rz написа:1914.1902 написа:https://www.facebook.com/sakaliev28/posts/845893370050454/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C ОПГ Гринго
На мен Лупи повече ми допадаше, на Жужето само декларациите му са на ниво.
Лупи бе голям, разбираше ги нещата.
-
peliforewer
- Контакти:
В момента Кабаков "твори" на Украйна-Англия, голям некадърник.Браво на колегата който намерил видео на Ганчев отпреди 30 години, ами вместо да бръкне в джоба със салфетките уцелил джоба с парите , случва се
.Учудвам се, че някой във форума знае и съпругата на Ганчев, явно го следите под лупа.Сега оня колега с видеото да покаже и как Наско Сираков поздрави феновете на Левски когато беше футболист на Славия
, за да направим разбор кой собственик е по- голям грешник.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Членът на Управителния съвет на Левски Христо Йовов си е тръгнал от „Мача на надеждата“, който бе организиран от Стилян Петров на 6 септември. Бившият футболист на сините е напуснал стадион „Васил Левски“ по екип на полувремето. Той е заявил, че ако не влезе в игра с началото на второто полувреме, ще си тръгне, като някой от колегите му е подхвърлил да го направи, което се е и случило. Идеята е била титулярите, които стартираха да започнат да излизат от игра след 50-ата минута и останалите бивши футболисти да се появят в игра. Но Йовов се размрънкал и си събрал багажа. Той е един от най-близките играчи на Стилян от над 20 години. На вечерята, която бе организирана след събитието никой от Левски не е уважил поканата и не е присъствал.
Боже ..боже...
Боже ..боже...