terata написа:Добре че е форумът на Гонг да разбера, че закъснялата и ненавременна селекция било нещо хубаво, даже най-хубавото, което се било случвало от години в Левски.

Наистина някои колеги съвсем вече изплискват легена.
Така е, когато мисленето не е силната ти страна. Ако си доволен от безразборната навременна и не чак толкова селекция през последните десетина години те удоволетворява, това е отделен въпрос. Задай си въпроса колко футболисти минаха през Левски през последните години и не би трябвало да реагираш по този начин. Не адмирирам закъснялата селекция, но прибързаната е доказано популистка. Нагледахме се на случайно попаднали във футбола хора обличали синята фланелка по всеизвестна инжинерна схема. В момента гръбнакът на отбора е запазен. Имаме и не лоши юноши. Не бива да искаме от тях да са силни всеки мач. Поне до Коледа. Разкарахме плява оценена на 300 х. Е месечно. Това също е плюс. Колега, нещата ще станат. Нека този път не бързаме. Финансовото ни състояние изисква прецизност при привличането на нови футболисти. Ти как би реагирал ако вече бяхме взели триото от изпадналия Септември София и дуото от Ботев Пловдив. За мен това бяха журналистически изстрели в тъмното, но това е друг въпрос. Или "звездите" на Бекали. Пак същото, на изходна позиция. На Герена играха Обертан, Гомес и Божинов- все играчи помирисали футбол от най- висша световна класа. Ефект никакъв. Нека оставим Хубчев и Петков да намерят играчите които ще се впишат в Левски. И аз не очаквах от Слави Костов 24 гола, но той се вписа и вкара. Бях скептичен относно Ст. Иванов- но той взе че ме оповерга. Много искам Дидо и Холмар да се излекуват напълно и да направят истински желания тандем. Така ще е за напред. Богатите- как знаят, бедните- как могат. Ние не сме от първите. Нека докажем как можем.