gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
По-спокойноОще си е в Арда
![]()
Дишайте спокойно.
Къде го гледаш това, дай да видим и ние.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
![]()
Дишайте спокойно.
NOMER14 написа:А тоя Лукас откъде го изсраха пък?
damyanov1963 написа:gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
![]()
Дишайте спокойно.
gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
![]()
Дишайте спокойно.
Секретни каналиНо до този час няма трансфер ,ако стане нещо лично теб ще те уведомя.
![]()
Нали си ми приятел.
damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
![]()
Дишайте спокойно.
Секретни каналиНо до този час няма трансфер ,ако стане нещо лично теб ще те уведомя.
![]()
Нали си ми приятел.
Знаех си, че си от ДС, но сега нескопосаният ти опит за поредната ви манипулация го затвърди.

gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов![]()
![]()
Дишайте спокойно.
![]()
Нали си ми приятел.
Знаех си, че си от ДС, но сега нескопосаният ти опит за поредната ви манипулация го затвърди.
Айде от несекретен канал ти го показвам. И ако съм от ДС няма как да съм от ЦСКА. ДС си има отбор.
peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:.../
В Левски ТВ са качили от друг ъгъл попадението на Роналдо срещу Хебър, виж дали има ръка.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EaxhTENA7xc[/youtube]
А какво стана със сигнала до УЕФА от топспорт/бг, в който се говореше за уговорен мач между Лудогорец и ПФК Левски?
Гледам го на телефона и не виждам нищо, снимано е и отдалеч, довечера ще погледна на по-голям екран.Колкото за сигнал до УЕФА, аз не съм подавал за да мога да ти отговоря.Ти щом мислиш, че този мач беше редовен, ок, прочетох много коментари на сини фенове които бяха на друго мнение.
Гледай и от лаптопа, може да направиш кадър за форума. Ти нямаше ли доверие на тази статия, когато я пуснаха? Аче Аче плаче.Мачът беше редовен и честен, гарантирам
Рядко сме правили толкова силен двубой в Разград.
След мачовете с Локо Пд и Левски: Хебър пита - Как и защо се използва VAR и има ли въобще той почва у нас?
NOMER14 написа:А тоя Лукас откъде го изсраха пък?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 11 госта