Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 07 сеп 2023 08:33

peliforewer написа:.../

В Левски ТВ са качили от друг ъгъл попадението на Роналдо срещу Хебър, виж дали има ръка.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EaxhTENA7xc[/youtube]

А какво стана със сигнала до УЕФА от топспорт/бг, в който се говореше за уговорен мач между Лудогорец и ПФК Левски?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 сеп 2023 09:44

Лицемерче е Песъка,лицемерче
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 сеп 2023 10:48

ЦСКА винаги ще го има, а това за мутри и политици обвързани с футбола важи и за Левски.Да припомням ли за Чорни, Бакърджиев, Софиянски, Николай Василев, Пеевски, Борисов.Васил Божков не е казал, че са му натрапили ЦСКА, а че са му наредили да стане собственик на Левски, а онези фирми с държавните поръчки които даваха процент на ПФК Левски, а онези строители които правиха сектор безплатно.За да не останете с убеждението, че не съм реалист ще кажа, че влизането на Титан в ЦСКА също беше по схемите на Борисов.Аз за разлика от Вас не Ви давам акъл на кой отбор да сте фенове, какъв отбор е Левски, а камо ли да ви обиждам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 сеп 2023 11:00

1914.1902 написа:

В Левски ТВ са качили от друг ъгъл попадението на Роналдо срещу Хебър, виж дали има ръка.

А какво стана със сигнала до УЕФА от топспорт/бг, в който се говореше за уговорен мач между Лудогорец и ПФК Левски?

Гледам го на телефона и не виждам нищо, снимано е и отдалеч, довечера ще погледна на по-голям екран.Колкото за сигнал до УЕФА, аз не съм подавал за да мога да ти отговоря.Ти щом мислиш, че този мач беше редовен, ок, прочетох много коментари на сини фенове които бяха на друго мнение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 сеп 2023 11:17

peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Гледам го на телефона и не виждам нищо, снимано е и отдалеч, довечера ще погледна на по-голям екран.Колкото за сигнал до УЕФА, аз не съм подавал за да мога да ти отговоря.Ти щом мислиш, че този мач беше редовен, ок, прочетох много коментари на сини фенове които бяха на друго мнение.

Гледай и от лаптопа, може да направиш кадър за форума. Ти нямаше ли доверие на тази статия, когато я пуснаха? Аче Аче плаче. :lol: Мачът беше редовен и честен, гарантирам :!: Рядко сме правили толкова силен двубой в Разград.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 сеп 2023 11:55

peliforewer написа:ЦСКА винаги ще го има, а това за мутри и политици обвързани с футбола важи и за Левски.Да припомням ли за Чорни, Бакърджиев, Софиянски, Николай Василев, Пеевски, Борисов.Васил Божков не е казал, че са му натрапили ЦСКА, а че са му наредили да стане собственик на Левски, а онези фирми с държавните поръчки които даваха процент на ПФК Левски, а онези строители които правиха сектор безплатно.За да не останете с убеждението, че не съм реалист ще кажа, че влизането на Титан в ЦСКА също беше по схемите на Борисов.Аз за разлика от Вас не Ви давам акъл на кой отбор да сте фенове, какъв отбор е Левски, а камо ли да ви обиждам.

Съгласен съм. Левски не остана не засегнат от мутренския преход.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 сеп 2023 18:00

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:

Гледай и от лаптопа, може да направиш кадър за форума. Ти нямаше ли доверие на тази статия, когато я пуснаха? Аче Аче плаче. :lol: Мачът беше редовен и честен, гарантирам :!: Рядко сме правили толкова силен двубой в Разград.

След мачовете с Локо Пд и Левски: Хебър пита - Как и защо се използва VAR и има ли въобще той почва у нас?
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2023 18:41

peliforewer написа:ЦСКА винаги ще го има...

Имаше го от 1963 година. След разпада на Варшавския договор тръгна рязко надолу до... 2016.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2023 19:22

Сръбският боклук още ли води националния. К'ъв е тоя Димо?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 сеп 2023 19:24

Гледам че рогите режат вени за Станислав ИВанов :)
По-спокойно :) Още си е в Арда :)
Дишайте спокойно.

Върни се в “Левски”