Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 14 юни 2019 11:46

groti написа:
metodito написа:Точно така, гадните левскари докараха клуба до това състояние! Ти направо разби, брат. Александър Ангелов, Спас Русев, Жепееца, Красимир Иванов, Буратино. Това са истинските спасители на "Левски".

аман от истински левскари

Това, че "истински" не е в кавички е еднозначно. Както се казва, грешката е вярна. :lol:

Човекът казва и бездействия. Това е много много важно да се отбележи. Ако ти в дадена фирма видиш, че шефът ти я краде и проваля имаш 2 опции. Да си мълчиш и да бездействаш или да кажеш. В първия случай си точно толкова виновен, колкото и шефът. Та всичките изредени - Гонзо, Боримиров, Наско и т.н. са точно толкова виновни, колкото и тези, които въртяха далаверите криейки се зад техния гръб. Ако някой е бил излъган това е друг въпрос. Тогава пък трябва да се запитаме има ли компетенцията за тази длъжност. Финягата и другите цитирани от теб са ясни. Въпросът е кой ги прикриваше и защо.
Далеч съм да рецитирам хвалебствия по Черепа, Колев и Петков.. Подхождам със скептицизъм и оправдано недоверие, но да хвана и да плюя всичко само защото тоя не е левскар, оня е такъв, трети онакъв е смешно. И на мен ми е трудно да сдържам нервите и нетърпението, но положението ни е много лошо. 10 години копаем. Футболът е грозен бизнес. Ако някой си мисли, че това е последната лъжа на Колев да се застреля. Ако си мисли, че Наско ни е лъгал по-малко да се застреля. Ако си мисли, че утре Гонзо ще казва само истината... пак.

Истински левскари - Боримиров и Кокала донесоха последната ни титла. Успехите ни в последните 15 години са свързани, неизменно с левскари, groti. Приказката, която няма вече да се повтори - или поне в следващите години - беше дело на двама левскари. Мъри можеше да изведе този клуб на едно съвсем различно ниво. Някой реши, че не бива. Левскар започна тази приказка - Коприваров. Споменах вече за Гонзо. Макар и да е ...външен за "Левски", Гонзо винаги е бил коректен към този клуб. С Гонзо са свързани последните ни европейски успехи. От него насам - леш. Никой не знае какво щеше да стане със Стоев в Европа. Някой реши, че не бива. Огромните дългове не бяха натрупани от левскари. Просто искам да кажа, че левскарите не само не са проблема. Те са може би решението. Но явно няма толкова богат левскар, който да вземе клуба или не се дава на кого да е. Когато на върха застане левскар, тогава нещата ще се оправят. Що се отнася до бизнес, "Левски" не се управлява като бизнес. Ако Ангелов или там, който и да беше със Жепееца, ако Русев управлява парите си, както те управляваха "Левски", да са клошари, а банките да са им взели всичко. Ще видим какво ще стане с Васил Божков. Дали ще управлява този клуб, като нещо, което му е харизано или като бизнес, защото в последните години "Левски" не се управлява като бизнес предприятие.
Въпросът е кой ги прикриваше и защо.

Никога няма да разберем истината. Може само да се спекулира по темата.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2019 12:06

mikata написа:
Промените в школата на Левски продължават. ТОПСПОРТ вече Ви информира, че новият директор ще бъде Йончо Арсов. Назначението му предстои да бъде официализирано до дни.

В ДЮШ ще бъде назначен и нов методист. Нашата медия разбра, че това е доц. Емил Атанасов. От 2018 г. до момента той е бил ръководител на катедра "Футбол и тенис" при НСА " В. Левски". Преди това е бил главен асистент и доцент в същата катедра.

През 2016 година е назначен за шеф на школата на Берое. На позицията се задържа година.

Доц. Емил Атанасов е роден на 11 август 1978 година.

Професионална дейност

- от 2018 до сега - Ръководител на катедра "Футбол и тенис" при НСА " В. Левски"

- от 2014 до сега - Доцент по футбол в катедра "Футбол и тенис" при НСА " В. Левски"

- от 2005 до сега - Лектор в БТШФ към БФС

- от 2016 до 2017 - Директор ДЮШ на ПФК "Берое"

- от 2011 до 2015 - Мениджър на ОСС при НСА " В. Левски"

- от 2010 до 2013 - Главен асистент по футбол в катедра "Футбол и тенис" при НСА " В. Левски"

- от 2009 до 2010 - След конкурс асистент по футбол в катедра "Футбол и тенис" при НСА " В. Левски"

Професионални успехи

Държавен шампион по футбол - жени - 7 пъти (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010,2011г.)

Носител на купа "България" - 5 пъти (2004, 2007, 2008, 2009, 2010г.)

Най-проспериращ отбор на НСА "Васил Левски" за 2006г.

7 пъти участник в Шампионска лига - жени (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011г)

Национален отбор - жени; Първо място турнир УЕФА - 3 пъти ( к.к Албена май 2008, Босна и Херциговина ноември 2008, Малта юни 2009г.)

Над 70 международни мача с националните гарнитури

За нашите футболисти с нежни души е идеален.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2019 12:12

mikata написа:Ивайло Петков идва по настояване на Хубчев :roll:

Според мен е временен вариант докато се намери истински спортен директор, който наистина има образование за това и се е доказал. Но щом си го е избрал Хубчев, един ден заедно ще си ходят. И как треньор си избира началник?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 юни 2019 12:20

В цял свят сп. директор назначава треньора, тук :mrgreen: махнаха им Боримира, ся тоя назначават, СЗ да се самосезира и да направи едно събличане. А и сто на сто и Петков е пял хитовото кзл.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юни 2019 12:40

Ee ама и тебе ловешкото вече те влече.
Щом говориш все едно тоя е ваша легенда.......... значи нещата вече са се припознали изцяло
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2019 12:46

Warped написа:Ee ама и тебе ловешкото вече те влече.
Щом говориш все едно тоя е ваша легенда.......... значи нещата вече са се припознали изцяло

Най-вероятно е играл и в легендарния мач 8:0 и си е легенда отвсякъде :lol:

Потребителски аватар
TORO1906
Контакти:

Мнениеот TORO1906 » 14 юни 2019 12:52

vvessel написа:
groti написа:
vvessel написа:Тоя спортен директор е такова мижаво назначение, че не знам как да го коментирам. Очаква се да е Фигура с главно Ф, а не фигурант. Да е легенда на Левски не на Литекс. Да изкара поне 7-8 години и да остави следа, а не да го сложим тоя щото е удобен на треньора. И щом е напуснал Дунав да става мениджър изглежда са му се облажили комисионните и може и тук да идва за същата схема. Не вижам много позитиви и потенциал в това назначение, ама ще видим.

Хайде дай идея? Някой, който ще се справи с тази позиция. Гонзо, Йовов, Наско, Боримиров вече ги видяхме . Дай следващите? Ама да са навити и на новата политика и ситуацията в клуба - приоритетно плащане на задълженията, некупуване на много чужденци, таван на заплатите доста по-нисък от досега и непрестанен натиск от мрънкащи фенове, журналисти и "легенди". Демек някой дето да е ок да си заложи името и да е ок да му ревем всички, че със селекция за 1 м евро (с комисионни на агенти играчи и т.н.) искаме да мачкаме отбор, който дава за 1 играч милион и половина евро.

Ами аз от къде да знам кой става, кой не става. Нали има там "умни" глави. Но тоя ми изглежда като паднал от небето. Гонзо преди години се справи в сходна ситуация, поне според мен. Йовов пък кога е бил, не си спомням. Тоя дано върши работа, ще го видим, но ми изглежда странно назначение.

Беше , за няколко месеца ... когато си тръгна каза че щял да каже цялата истина за случващото се в Левски ... още го чакам !

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 14 юни 2019 13:07

vvessel написа:
Warped написа:Ee ама и тебе ловешкото вече те влече.

Най-вероятно е играл и в легендарния мач 8:0 и си е легенда отвсякъде :lol:

Не е играл ма тоя дето им е директор сега е вкарал 2 гола

Литекс – ЦСКА 8:0

Голмайстори: 1:0 Росен Кирилов (20), 2:0 Димичо Беляков (29), 3:0 Стефан Юруков (37), 4:0 Димчо Беляков (44), 5:0 Драголюб Симонович (45), 6:0 Стойчо Стоилов (57-д), 7:0 Стойчо Стоилов (75), 8:0 Димчо Беляков (90)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2019 13:14

vvessel написа:
groti написа:
vvessel написа:Тоя спортен директор е такова мижаво назначение, че не знам как да го коментирам. Очаква се да е Фигура с главно Ф, а не фигурант. Да е легенда на Левски не на Литекс. Да изкара поне 7-8 години и да остави следа, а не да го сложим тоя щото е удобен на треньора. И щом е напуснал Дунав да става мениджър изглежда са му се облажили комисионните и може и тук да идва за същата схема. Не вижам много позитиви и потенциал в това назначение, ама ще видим.

Хайде дай идея? Някой, който ще се справи с тази позиция. Гонзо, Йовов, Наско, Боримиров вече ги видяхме . Дай следващите? Ама да са навити и на новата политика и ситуацията в клуба - приоритетно плащане на задълженията, некупуване на много чужденци, таван на заплатите доста по-нисък от досега и непрестанен натиск от мрънкащи фенове, журналисти и "легенди". Демек някой дето да е ок да си заложи името и да е ок да му ревем всички, че със селекция за 1 м евро (с комисионни на агенти играчи и т.н.) искаме да мачкаме отбор, който дава за 1 играч милион и половина евро.

Ами аз от къде да знам кой става, кой не става. Нали има там "умни" глави. Но тоя ми изглежда като паднал от небето. Гонзо преди години се справи в сходна ситуация, поне според мен. Йовов пък кога е бил, не си спомням. Тоя дано върши работа, ще го видим, но ми изглежда странно назначение.

Еми, ето.. сам казваш. Отговорността е на други хора - "умните глави". И аз ги слагам в кавички, тъй като до доказване на противното съм лек скептик. Тия същите са преценили, че няма такъв човек сред левскарите в момента и са сложили Петков. Сега..аз бих предпочел Херо или Жужо ама не е в мен властта. Не съм вътре в играта, не знам кой какво иска. Не знаем Колев с кой и какво си е казал, какво е чул.. Силно се съмнявам Петков да е първият избор. Най-вероятно е получил няколко отказа преди това. Най-вероятно по същата причина нямаме и селекция - никой качествен не иска при нас. Компрометирали сме се жестоко от глупостите в последните 10 години и никой неутрален и искан от другите 2 водещи отбора няма да дойде при нас. Или поне са единици..
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2019 13:15

TORO1906 написа:
Беше , за няколко месеца ... когато си тръгна каза че щял да каже цялата истина за случващото се в Левски ... още го чакам !

То и Наско щеше да пуска някаква боНба, дето да ни разтърси, ама си трае..
110 години любов!

Върни се в “Левски”