Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот terata » 14 юни 2019 09:29

Warped написа:Явно имена като херо, Томанов не са се съгласили.
Този е много съмнителен, от агент на играчи - СТ. Дали ще пробутва ментета?
Въпреки, че те още тия от Сптември не са дошли :lol: :lol:

Ама той Херо си го каза, че последно са се чували с Пинокио преди Нова година, а нашия дет никога не лъже разправяше, че са говорили едва ли не всяка седмица. Така че, по-вероятно е въобще да не са преговаряли с Херо.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юни 2019 09:30

МИ те така се изказват, че ми струва говорен с поне 4 човека
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2019 09:30

Предивд, че тирето почти всеки сезон продава играчи, а съм готов да се обзаложа, че ще елиминират един съперник в ЛЕ, чак е странно някой бг играч да предпочете нас, освен ако не е левскар по принцип. Визирам играчите от Септември и Димитров от Ботев.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2019 09:38

vvessel написа:Тоя спортен директор е такова мижаво назначение, че не знам как да го коментирам. Очаква се да е Фигура с главно Ф, а не фигурант. Да е легенда на Левски не на Литекс. Да изкара поне 7-8 години и да остави следа, а не да го сложим тоя щото е удобен на треньора. И щом е напуснал Дунав да става мениджър изглежда са му се облажили комисионните и може и тук да идва за същата схема. Не вижам много позитиви и потенциал в това назначение, ама ще видим.

Хайде дай идея? Някой, който ще се справи с тази позиция. Гонзо, Йовов, Наско, Боримиров вече ги видяхме . Дай следващите? Ама да са навити и на новата политика и ситуацията в клуба - приоритетно плащане на задълженията, некупуване на много чужденци, таван на заплатите доста по-нисък от досега и непрестанен натиск от мрънкащи фенове, журналисти и "легенди". Демек някой дето да е ок да си заложи името и да е ок да му ревем всички, че със селекция за 1 м евро (с комисионни на агенти играчи и т.н.) искаме да мачкаме отбор, който дава за 1 играч милион и половина евро.
110 години любов!

На линия
ikar
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот ikar » 14 юни 2019 09:55

groti написа:
Странджата написа:Подценяваш Премиера - той може да спретне избори по всяко време :) Иначе наистина не знаех кога са изборите - наесен няма ли някакви - или те са местни?
Не разбирам оценката на качествата на човек, базираща се на това, че не е бил наш фуболист, още по-малко лепването веднага на фенското "държанка" на еди кой си, и то от хора, които се радват най-вече на леки жени ....

Ако иначе комичният микренски толкова се интересуваше кой на кого е кадър Попето щеше да е поредният нереализиран юноша на Левски. Ако на дормуса му пукаше кой на кого е юноша или кадър Лудогорец нямаше да вземат първите две. Само ние изпитваме алергия към всичко що не е левскар, ама не коментираме гъзЪ на Насо. Казанската му афера, сафаритата, това че Мъри пристана на Ботев когато имаха пари а нас избягва както дяволът бяга от тамян. Херо и всичките му скандали с Лафчис. Как ни правеше смешни с Литекс.. И той ли е кофти кадър на Микре или щото каза в интервю че е левскар няма проблем?

Поздравление колега. Истинската далновидност изисква да гледаш и назад. През последните 10г клубът бе управляван от легендарни левскари, които с действията и бездействията си направиха така че от водещ се превърна във един посредствен без титла и със силно лимитирано и плачевно представяне в Европа.Клуб затънал в дългове, клуб пред фалит.
Аман от легенди, аман от истински левскари. Вчера си ритнал бурето под краката на осъденият, днес си тръгнал да правиш изкуствено дишане на трупа.....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юни 2019 10:03

Точно така, гадните левскари докараха клуба до това състояние! Ти направо разби, брат. Александър Ангелов, Спас Русев, Жепееца, Красимир Иванов, Буратино. Това са истинските спасители на "Левски".

аман от истински левскари

Това, че "истински" не е в кавички е еднозначно. Както се казва, грешката е вярна. :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 юни 2019 10:49

След сафарито на Наско всеки собственик на Левски е спасител - някои в ръжта, други - в царевичака, но за жалост никой на кръста!

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 14 юни 2019 11:02

Само да се похваля че разцъках топката за новото първенство на пръв поглед е доста твърда и праволинейна но по опитните на терена казаха че е нова и ще поомекне с времето. На 30 метра един от друг тренираха Г Петков и Радо а от другата страна Кръстев и едно по младо вратарче с екип на Левски ( не го разпознах) и мога да ви кажа че разликата в калсите е ОГРОМНА и то за съжаление не в наша полза. Иначе като организация изглеждаме с години напред - надуваеми противници, изкуствени стени треньор който със специален диск имитираше единоборства в наказателното а отсреща Станев,Петков една топка и една врата но просто Петков какъв усет има за топката направо ги прави за смях.
Иначе новите попълнения на Славия определено не са нещо страшно( наще са в гората само вратарите видях) но като цяло нивото на младите е ужас и личи много отдалеч....
Ако ме поканят на обяд ще пиша по късно пак
:)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2019 11:16

groti написа:
vvessel написа:Тоя спортен директор е такова мижаво назначение, че не знам как да го коментирам. Очаква се да е Фигура с главно Ф, а не фигурант. Да е легенда на Левски не на Литекс. Да изкара поне 7-8 години и да остави следа, а не да го сложим тоя щото е удобен на треньора. И щом е напуснал Дунав да става мениджър изглежда са му се облажили комисионните и може и тук да идва за същата схема. Не вижам много позитиви и потенциал в това назначение, ама ще видим.

Хайде дай идея? Някой, който ще се справи с тази позиция. Гонзо, Йовов, Наско, Боримиров вече ги видяхме . Дай следващите? Ама да са навити и на новата политика и ситуацията в клуба - приоритетно плащане на задълженията, некупуване на много чужденци, таван на заплатите доста по-нисък от досега и непрестанен натиск от мрънкащи фенове, журналисти и "легенди". Демек някой дето да е ок да си заложи името и да е ок да му ревем всички, че със селекция за 1 м евро (с комисионни на агенти играчи и т.н.) искаме да мачкаме отбор, който дава за 1 играч милион и половина евро.

Ами аз от къде да знам кой става, кой не става. Нали има там "умни" глави. Но тоя ми изглежда като паднал от небето. Гонзо преди години се справи в сходна ситуация, поне според мен. Йовов пък кога е бил, не си спомням. Тоя дано върши работа, ще го видим, но ми изглежда странно назначение.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2019 11:26

metodito написа:Точно така, гадните левскари докараха клуба до това състояние! Ти направо разби, брат. Александър Ангелов, Спас Русев, Жепееца, Красимир Иванов, Буратино. Това са истинските спасители на "Левски".

аман от истински левскари

Това, че "истински" не е в кавички е еднозначно. Както се казва, грешката е вярна. :lol:

Човекът казва и бездействия. Това е много много важно да се отбележи. Ако ти в дадена фирма видиш, че шефът ти я краде и проваля имаш 2 опции. Да си мълчиш и да бездействаш или да кажеш. В първия случай си точно толкова виновен, колкото и шефът. Та всичките изредени - Гонзо, Боримиров, Наско и т.н. са точно толкова виновни, колкото и тези, които въртяха далаверите криейки се зад техния гръб. Ако някой е бил излъган това е друг въпрос. Тогава пък трябва да се запитаме има ли компетенцията за тази длъжност. Финягата и другите цитирани от теб са ясни. Въпросът е кой ги прикриваше и защо.
Далеч съм да рецитирам хвалебствия по Черепа, Колев и Петков.. Подхождам със скептицизъм и оправдано недоверие, но да хвана и да плюя всичко само защото тоя не е левскар, оня е такъв, трети онакъв е смешно. И на мен ми е трудно да сдържам нервите и нетърпението, но положението ни е много лошо. 10 години копаем. Футболът е грозен бизнес. Ако някой си мисли, че това е последната лъжа на Колев да се застреля. Ако си мисли, че Наско ни е лъгал по-малко да се застреля. Ако си мисли, че утре Гонзо ще казва само истината... пак.
110 години любов!

Върни се в “Левски”