metodito написа:Точно така, гадните левскари докараха клуба до това състояние! Ти направо разби, брат. Александър Ангелов, Спас Русев, Жепееца, Красимир Иванов, Буратино. Това са истинските спасители на "Левски".
аман от истински левскари
Това, че "истински" не е в кавички е еднозначно. Както се казва, грешката е вярна.

Човекът казва и бездействия. Това е много много важно да се отбележи. Ако ти в дадена фирма видиш, че шефът ти я краде и проваля имаш 2 опции. Да си мълчиш и да бездействаш или да кажеш. В първия случай си точно толкова виновен, колкото и шефът. Та всичките изредени - Гонзо, Боримиров, Наско и т.н. са точно толкова виновни, колкото и тези, които въртяха далаверите криейки се зад техния гръб. Ако някой е бил излъган това е друг въпрос. Тогава пък трябва да се запитаме има ли компетенцията за тази длъжност. Финягата и другите цитирани от теб са ясни. Въпросът е кой ги прикриваше и защо.
Далеч съм да рецитирам хвалебствия по Черепа, Колев и Петков.. Подхождам със скептицизъм и оправдано недоверие, но да хвана и да плюя всичко само защото тоя не е левскар, оня е такъв, трети онакъв е смешно. И на мен ми е трудно да сдържам нервите и нетърпението, но положението ни е много лошо. 10 години копаем. Футболът е грозен бизнес. Ако някой си мисли, че това е последната лъжа на Колев да се застреля. Ако си мисли, че Наско ни е лъгал по-малко да се застреля. Ако си мисли, че утре Гонзо ще казва само истината... пак.