Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 14 юни 2019 00:33

zlatan написа:Какво направиха Йовов,Ангелов,Боримиров,Гонзо нали всичките закърмени в син цвят.Стига драми и по-спокойно.

С Гонзо играхме ДВА пъти в групите на Купата на УЕФА/Лига Европа. При него се наляха наистина сериозни пари от изходящи трансфери и евротурнири. :roll: Смятай, за какви хора става дума, щом Гонзо е недостижим за тях! :!: Гонзо, брат.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 юни 2019 00:50

Щом е избран измежду няколко кандидата и е одобрен от отговорните ни фактори, аз ще подкрепя тази номинация, въпреки всички предрасъдъци. Оценки ще дам след 2 трансферни прозореца. Мисля, че това е правилната позиция. С хейт и предубеждения само ще пречим на отбора и атмосферата в него. Левски има нужда от положителна енергия, а не от прът в колелата.
Успех на Ивайло Петков и дано работи добре в тандем с Хубчев!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юни 2019 01:05

Ивайло Петков идва по настояване на Хубчев :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 юни 2019 01:25

mikata написа:Ивайло Петков идва по настояване на Хубчев :roll:

Това твое предположение ли е или го прочете някъде?
Ако е вярно, това е най- добрият вариант!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2019 01:36

И как точно това е най-добрият вариант ?
Какво правим ако Хубчев бъде уволнен ?
Колев за какво е там, след като Хубчев си назначава директори ? А после кой ще понесе отговорност ?

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 юни 2019 01:46

Eminem написа:И как точно това е най-добрият вариант ?
Какво правим ако Хубчев бъде уволнен ?
Колев за какво е там, след като Хубчев си назначава директори ? А после кой ще понесе отговорност ?

Имам предвид, че е желателно и хубаво, ако е потърсено мнението и на треньора и кандидатурата е адмирирана и от него(а не избрана от него). Все пак тези хора ще работят заедно и в този ред на мисли е една добра предпоставка за успешна съвместна работа.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 юни 2019 02:14

Странно назначение. Гонзо има повече опит Петков. :) По-добре Йовов да бяха поканили, май... :) Пропускат да пишат из медиите, че напусна поста си на директор в Русе, защото искаше да се занимава с мениджърска дейност... Не да е треньор, а агент на играчи...
Ама да не го отписваме още де, нека му пожалем успех. Само да няма по някое време "видяхте сами кога дойдох в отбора, нямаше време да правя селекция, а тези играчи не съм ги одобрявал аз"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юни 2019 06:43

Назначението определено е странно и изненадващо. И аз съм умерен песимист, но ми прави впечатление в това ръководство, че действа доста доста смело и без предразсъдъци.
Относно Гонзо.. Много го уважавам, особено след като чух че лично е плащал заплати на играчи, когато сме нямали кинти. Голям левскар е и се надявам да се върне един ден при нас, но смятам че и той се провали като ръководител. Отделно се месише много в работата на треньорите. Хубчев няма да търпи такъв. Гонзо трябва да стане по-смирен, тогава отново има място при нас. Аз предпочитах Херо, но докато се оправи с казаците той няма да работи никъде. Бардон доколкото знам изобщо не се е занимавал с футбол след края на кариерата си. Човекът си има бизнес и си го гледа. Надявах се и на чужденец, но при тази политика, която уж ще водим май наистина е по-добре да е българин. Относно това дали е таш*к на микре.. Ми не съм сигурен има ли нещо общо с писмото към УЕФА и изхвърлянето на тирето за сметка на Дунав :)) Ами ако има, кво правим? Нов любимец?
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 юни 2019 09:04

Тоя спортен директор е такова мижаво назначение, че не знам как да го коментирам. Очаква се да е Фигура с главно Ф, а не фигурант. Да е легенда на Левски не на Литекс. Да изкара поне 7-8 години и да остави следа, а не да го сложим тоя щото е удобен на треньора. И щом е напуснал Дунав да става мениджър изглежда са му се облажили комисионните и може и тук да идва за същата схема. Не вижам много позитиви и потенциал в това назначение, ама ще видим.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 юни 2019 09:25

Явно имена като херо, Томанов не са се съгласили.
Този е много съмнителен, от агент на играчи - СТ. Дали ще пробутва ментета?
Въпреки, че те още тия от Сптември не са дошли :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”