Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 17:29

rhaegar написа:
metodito написа:Не го знаех.
По принцип при наем, заплатата се плаща от клуба, който праща играча.

Нищо не знаеш, Джон Сняг. И на Холмар ли евреите му плащат заплатата, как мислиш?

Наемодателят покрива заплатата, когато например голям отбор изпраща юноша да се обиграва. Когато два отбора от сходен калибър си разменят играч, по-вероятно е да я плаща наемателят. Да не говорим, че доста често се плаща сума и за самия наем.

Е, не е ли в интерес на клуба, който дава играча под наем, той да играе? Примерно тези големите клубове като дават играчи под наем?
Когато два отбора от сходен калибър

Да, това обяснява нещата.
Защо "Джон Сняг“? :?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юни 2019 17:36

Жребия за първенството ни е шампионски .Ама селекция и треньор нямаме .Язък… :mrgreen: :|

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 юни 2019 17:40

Затова пък форумни спецове - бол!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 юни 2019 17:55

Голямо чоплене по тая селекция. За мен всичко, което се случи оттук-нататък ще е истински бонус. Разкарахме бих казал на 100% плявата от клуба. Една ОГРОМНА плява, която дори не мога да си представя колко пари е изсмуквала от клуба за заплати. Преподписахме с Ники Михайлов, което е супер. До лагера в Австрия е ОК да идват нови попълнения. Аз поне за закъснения бих говорил след това. В момента на тоя лагер единственото, което се прави е да търчат до безпаметност и нищо повече. Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре. За повече от това пари нямаме в момента. За сработване е ясно, че няма как да се говори, та дори и да бяха дошли в понеделник. За сработване е нужно мнооого повече време от 1 месец подготовка с отбор. Ама МНОГО повече.
Последна промяна от specter на 12 юни 2019 18:18, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 18:02

metodito написа:Защо "Джон Сняг“? :?

И ти ли не си гледал Game of Thrones? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 18:05

rhaegar написа:

Не. :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юни 2019 18:08

metodito написа:
TristaNNN написа:
Баси, в опита си да мрънкате за всичко съвсем губите представа за реалността!

Ако си мислиш, че матросовщината има общо с реалността - хубаво. Живей си в нея, но не се опитвай да облъчваш. Абе, Tristann, къде са пламенните дитирамби в стил "младо пионерче аз съм и ръководството баща и майка ми е".

Ти облъчваш с непрестанното си мрънкане, не аз! В края на сезона съвсем цивилизовано се разделяме с Божинов - що не изчакахме до октомври-ноември. Ако бяхме изчакали до октомври-ноември щеше да е - Що не го разкарахме лятото и да обиграваме юноши или новите. Ако беше през септември - що не през декември. Ако беше през декември - що не през август. И, въобще, ей такива ревунканки за всичко показват, че май-май губим връзка с реалността. За Божинов, конкретно, ти бяха изсипани много аргументи, не само от мене. Ама не, важното е да върви мрън-мръна, зер да не клеяса случайно клавиатурката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 18:08

metodito написа:
rhaegar написа:

Не. :roll:

Има един грешник там, дето все това му повтарят. Та взаимствах израза.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 18:13

[offtopic]
TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
Баси, в опита си да мрънкате за всичко съвсем губите представа за реалността!

Ако си мислиш, че матросовщината има общо с реалността - хубаво. Живей си в нея, но не се опитвай да облъчваш. Абе, Tristann, къде са пламенните дитирамби в стил "младо пионерче аз съм и ръководството баща и майка ми е".

Ти облъчваш с непрестанното си мрънкане, не аз! В края на сезона съвсем цивилизовано се разделяме с Божинов - що не изчакахме до октомври-ноември. Ако бяхме изчакали до октомври-ноември щеше да е - Що не го разкарахме лятото и да обиграваме юноши или новите. Ако беше през септември - що не през декември. Ако беше през декември - що не през август. И, въобще, ей такива ревунканки за всичко показват, че май-май губим връзка с реалността. За Божинов, конкретно, ти бяха изсипани много аргументи, не само от мене. Ама не, важното е да върви мрън-мръна, зер да не клеяса случайно клавиатурката.

Мен срещу юноши да "ревЪ" няма да ме чуеш. Ако не си разбрал това, което казвам, ок. Но не спираш да обиждаш, а като не разбираш, питай: Какво искаш да кажеш? И не ми зей такъв. И въобще, казвам ти за n-ти път, нареждай си там дитирамбите за ръководството и забрави. ;)[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 юни 2019 18:19

Изкуственото налагане на юноши е вредно за тях, вредно е и за клуба и това не трябва да бъде фикс идея.
Юношите ако искат да стават добри футболисти на първо място да си наложат режим.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”