Мнениеот Странджата » 12 юни 2019 12:32
И нещата се изясниха. Божинката е с контузия. Казали са му, че няма да разчитат на него. Да го лекуваме явно не е перспективно. С Колев още не са уточнили нищо. Божинката коректно - даже не като за нашите ширини, си казва всичко. Можем да съжаляваме за контузията му, но за съжаление не можем да си позволим да го оставим. Всъщност че няма да се разчита на него не означава, че няма да му се плаща по договор - не знам до кога е. Така че няма какво да обсъждаме. Ще веднаж се видя, че действителността е една, а "новини" и коментари - нещо друго. Но ние сме тук, за да коментираме. Лошо е според мене, когато оценяваме нещо, което не знаем дали е истина.
За казахстанчето - УФА го е изпратила, за да играе, може и да му плаща. Ако играе - и то добре - ще си го прибере или ще го продаде, но така или иначе Левски трябва да декларира, че казахстанския Меси ще бъде титуляряр. Иначе УФА си е в правото да си го прибере. Вие го предпочитате пред Иванов за титуляр? Аз от това, което съм видял, ми се струва, че не е кой знае колко по-добър от нашия, но при тази ситуация на кого в по-далечна перспектива да заложим?
Последна промяна от
Странджата на 12 юни 2019 12:40, променено общо 1 път.