Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Е че нали сега отборите търсят нови играчи. Той насред лято ако не може да си намери отбор, то кога?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

noo написа:...
Това сериозно ли си го написал? .... Всеки треньор си избира екипа, с който ще работи. Роси дойде с италианците, Стоянович със сърбите и т.н. И това е в цял свят, не само в България. Влез в сайтовете, например на Байерн, Ман сити и т.н., за да се увериш сам. А ти какво предлагаш? Хубчев да е старши треньор, но за да угоди на група фенове, да работи с асистенти предложени от тях. И то защо? Защото били легенди. Тъпо!
А с написаното за Божинов искрено се смях. Днес неформален помощник-треньор, утре официален старши треньор!
Не оспорвам правото на Хубчев да избира екипа си. Изборът е негов и той си носи отговорност за него. Стана ми неприятно отстраняването на Иванков и Мечо. После нещо замазаха- операции, школи и т.н. Повтарям- в правото си е.
Написаното за Божинов и влиянието му върху малките е сериозно, тъй като го знам от кухнята. Така го приемат те. Ти не си от тях, гледаш от страни и имаш право да се смееш колкото искаш. Сигурен съм, че мечтите ти не са чалготеки и плеймейтки. За тях, обаче, той е успял 33 годишен футболист, играл в Западна Европа, спечелил добри пари, не си дава много зор, обект на внимание на журналисти и златотърсачки. Те това искат- лесно и много. Всички знаем, че така не става. За това от тяхното поколение няма един футболист в топ отбор от Европа. Поради същата причина онази вечер косоварите ни изнесоха лекция по футбол.
Колкото до думите ти "утре официален старши треньор!"- не бързай, нищо не се знае. Може да се окаже, че там е неговото амплоа. Ще поживеем, ще видим.
koisa написа:Ако отбора имаше нужда от клоун, който да забавлява останалите и да оправя атмосферата в съблекалнята, то Божинката е перфектен... Но доколкото знам Левски е професионален футболен клуб, а не цирк/шоу. Нищо, че в последните 10 години сме точно цирк/шоу. За мен решението клубът да се раздели с Божинов е правилно...
+1. Именно. И аз това се опитах да обясня преди - Божинов като цяло с абсолютно нищо не ни беше полезен, като изключим факта, че оправял настроението в съблекалнята и с гола му срещу Етър. А със сигурност футболист и човек като него не е бил в Левски срещу 3-4 хиляди лева... Да се плаща висока заплата и да се държи футболист, който е полезен предимно с това да ни забавлява нас по интервютата си и съотборниците си в съблекалнята е малко малоумно. Дано сега намерят някой адекватен нападател, който да създаде реална конкуренция на Костов, защото иначе от липсата на такава страда Левски.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Е че нали сега отборите търсят нови играчи. Той насред лято ако не може да си намери отбор, то кога?
Ми не знам. Не стана хубаво. Аз си мисля, че щеше да ни е полезен за Европа. Даже и да не участва в мачовете. И между другото и аз си мисля, че може да стане от него тренер. Защо не? Не изключвам той да е натирен защото е и мътил нещо водата. Не знам.
и с гола му срещу Етър.
Този гол осмисли целия сезон.

- LoveAndPeace
- Контакти:
Още с интервюто след Етър Божинов си показа , че е наясно че няма да продължи с Левски. Божинов просто НЕ Е отборен играч. Той не се връща , не пресира , не отнема топки , все неща на които Хубчев държи и ще налага.
Левскар е , жив и здрав да е , още 5 деца от 8 манекенки да има , но с нищо не може да помогне на отбора.
Левскар е , жив и здрав да е , още 5 деца от 8 манекенки да има , но с нищо не може да помогне на отбора.
Божинката си е перфектен за България, стига да има що годе нормални играчи около себе си..
metodito написа:Този гол осмисли целия сезон.
Този гол не е с нищо повече от 23-те гола на Костов, 11-те на Мариани и 8-те на Кабрал, примерно.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
metodito написа:и с гола му срещу Етър.
Този гол осмисли целия сезон.
Е, добре, така е. Трябва ли обаче заради един вкаран гол в по-важен мач да го държим при положение, че явно Хубчев не го иска? Някак си се придава твърде много важност на Божинов като личност заради тоя гол... В крайна сметка е бил част от отбора на Левски. Не е играл в тоя мач сам, не е достигнал отбора до това положение заради него. Аз пък бих казал, че много по-голяма заслуга има Живко, който буквално му я заби на главата на 2-3 метра от вратата. Някак си да го държим още 1 сезон заради това, че му се е усмихнал късметът да бъде на правилното място и да вкара 1 гол...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
От думите на самия Божинов :"Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не у влизам в плановете.", може да си направим извод, че общо взето честно и уважително са постъпили при освобождаването му.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Този гол осмисли целия сезон.
Този гол не е с нищо повече от 23-те гола на Костов, 11-те на Мариани и 8-те на Кабрал, примерно.Не знам защо се наслагва мнението, че видиш ли Божинов ни класирал в Европа. Ако не бил той... Това е отборна игра и заслугата да сме в Европа е обща, не само на Божинов.
Принципно не е, конкретно е. Роналдо вкара три на Швейцария, но титлата в лигата на нациите я донесе Гедеш. Как е било, какво е било... Това е. За нас това беше своеобразен финал. Аз исках вместо Божинов Мариани да вкара, заради това напрежение около него, но не би.