Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kris_men2000 » 11 юни 2019 22:51

wilge написа:
noo написа:И в какво се състои ползата от Божинов?

Божинов беше полезен главно за младите с огромния опит от допира с футбол от най- високо световно ниво. Те самите признават, че държи съблекалнята. Но и ги поучава. Не си ли забелязал как търчи по пистата и им показва къде да застанат, кого да пазят, как да го преодолеят, на кого да подадат. Самите момчета признават, че им е полезен в тренировките и по време на срещите. Божинов сам неофициално беше влязал в ролята на играещ помощник треньор. Това Хубчев на можа да преодолее. Той отстрани Димитър Иванков, Мечо Телкийски и до колкото чувам има пръст в изгонването на Даниел Боримиров, та Божинов ли?! По разбираеми причини на него легенди на Левски не му трябват. Остава да видим колко време ще изкарат арменците на Герена. Аз им давам до мига в които полетят първите седалки към тях.

Та кога казваш ще полетят първите седалки за да сме подготвени да дойдем на мача с каски за всеки случай.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 юни 2019 23:10

Ако отбора имаше нужда от клоун, който да забавлява останалите и да оправя атмосферата в съблекалнята, то Божинката е перфектен... Но доколкото знам Левски е професионален футболен клуб, а не цирк/шоу. Нищо, че в последните 10 години сме точно цирк/шоу. За мен решението клубът да се раздели с Божинов е правилно...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2019 23:47

rhaegar написа: Той не може да върже 2 изречения на кръст, ще дава тактически указания, мале.

Е, чичо Митко да не би да ги връзва? :lol:

Божинката е "гоУемец" (койт' знае, разбира за к'во говоря, както би казал Божинката). Някои треньори, като например Хубси ги пращат по живо по здраво одма. Тея като него може да са голем pain in the ass. Други, ги използват да успокояват съблекалнята, ако се наложи. Божинката и да не влиза в игра е полезен. НО! Когато се опитваш всячески да съкратиш ФРЗ. Дано да е това причината.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 юни 2019 00:02

koisa написа:Ако отбора имаше нужда от клоун, който да забавлява останалите и да оправя атмосферата в съблекалнята, то Божинката е перфектен... Но доколкото знам Левски е професионален футболен клуб, а не цирк/шоу. Нищо, че в последните 10 години сме точно цирк/шоу. За мен решението клубът да се раздели с Божинов е правилно...

Ако има готова опция за нападател - ок. Но ако няма и го махаш само щото бил хахо-хихи си е темерутщина. Човека може да прави циркове, но и вкарва понякога. Вкара и за нас и срещу нас. А ако сплотява и съблекалнята по някакъв начин и респектира младите, още по-добре. Не съм вътре в нещата и не знам как е, но и Хубчев не знае, но директно му бие шута, което не ми хареса особено.
Очаквам до края на септември да се видят някакви резултати от действията му и се надявам да са положителни.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 юни 2019 00:46

И за какво ни е Божинката - ако ще е за "левскар, левскар" - не знам дали няма да му дойде висока заплатата. За друго - колкото на него му се получава, толкова се получава и на някоя "млада надежда". А Божинката няма как да е надежда, камо ли пък млада.
Казали са му, че няма да разчитат на него. Е ми, ще отиде, където ще разчитат. Вие бихте ли разчитали на Божинката?
Не виждам защо трябва да го окайваме - не му е засегнато достойството, не е казал и лоша дума за нас. Културно, без излишни емоции - всичко е наред. Е, ако е бил искал да му направим бенефис с представянето на отбора - тогава бих се замислил дали не трябва :) Но все пак за един бенефисен мач с Ботев Враца може да се каже, че е предстоящ ...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 00:51

metodito написа:
rhaegar написа: Той не може да върже 2 изречения на кръст, ще дава тактически указания, мале.

Божинката е "гоУемец" (койт' знае, разбира за к'во говоря, както би казал Божинката). Някои треньори, като например Хубси ги пращат по живо по здраво одма. Тея като него може да са голем pain in the ass. Други, ги използват да успокояват съблекалнята, ако се наложи. Божинката и да не влиза в игра е полезен. НО! Когато се опитваш всячески да съкратиш ФРЗ. Дано да е това причината.

Да, ама чичо ти Митко се е доказал на скамейката, а Божи само в чалготеките. Еба тоя успокоител на съблекалнята, кво толкова има нужда да ги успокоява, много са напрегнати и зорлем бият Етъри и Вереи ли? Ай стига. Божинката е клоун, който навремето имаше някакъв талант и поигра на Запад, че изкара някой лев. Когато приключи "кариерата" си, ще е фалирал до година макс. Чудесен пример за младите играчи, дума да няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 02:02

rhaegar написа:
metodito написа:

Да, ама чичо ти Митко се е доказал на скамейката, а Божи само в чалготеките. Еба тоя успокоител на съблекалнята, кво толкова има нужда да ги успокоява, много са напрегнати и зорлем бият Етъри и Вереи ли? Ай стига. Божинката е клоун, който навремето имаше някакъв талант и поигра на Запад, че изкара някой лев. Когато приключи "кариерата" си, ще е фалирал до година макс. Чудесен пример за младите играчи, дума да няма.

Не мисли Божинката. Такива като него винаги се оправят. Вервай ми. Минало-заминало. Ходът може да се тълкува, като правилен, но и като комплексарски. За мен е така. Не знам.

Аве, чулек. Не можаха ли да го освободят там октомври-ноември, ми веднага, на мига? Седмица след като им донесе половин милион ойро. Брат, помисли. Той си плати заплатите, дева. Малко по-сериозно.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юни 2019 07:07

metodito написа:
rhaegar написа:
metodito написа:

Не мисли Божинката. Такива като него винаги се оправят. Вервай ми. Минало-заминало. Ходът може да се тълкува, като правилен, но и като комплексарски. За мен е така. Не знам.

Аве, чулек. Не можаха ли да го освободят там октомври-ноември, ми веднага, на мига? Седмица след като им донесе половин милион ойро. Брат, помисли. Той си плати заплатите, дева. Малко по-сериозно.

Викаш да го освободим по средата на сезона... Дотогава да тренира за здраве и търка пейката, пък ако си намери отбор после ок. Ако не да мре... Не, пич. Освобождаваш го преди отборите да приключат със селекцията. Футболистът си намира отбор, тренира с него и продължава кариерата си по един или друг начин. Освобождаването по средата на нищото е далеч по-некоректно
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2019 07:16

groti написа:Викаш да го освободим по средата на сезона... Дотогава да тренира за здраве и търка пейката, пък ако си намери отбор после ок. Ако не да мре... Не, пич. Освобождаваш го преди отборите да приключат със селекцията. Футболистът си намира отбор, тренира с него и продължава кариерата си по един или друг начин. Освобождаването по средата на нищото е далеч по-некоректно

https://topsport.bg/levski/valeri-bozhi ... evski.html
Няма да е средата на сезона, а края. Просто да има няколко месеца да си намери отбор и в същото време да му покажеш малко от малко уважение. Божинов вече веднъж показа уважение към клуба, нали? Не заслужава ли малко уважение? Или викаш не, марш веднага мръсно коте. Не го защитавам в качеството му на футболист.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 юни 2019 09:40

Това, че Хубчев е привикал Божинов на четири очи (айде, шест с тези на Колев) да се разберат и да му обясни, че не влиза в плановете, не е ли уважение? Можеше просто да каже на Колев: "Не го искам тоя, оправяй се".
Божинов може да е бил добър, да е минал през топ отбори, но в момента си е на ниво точно Враца. Че веднъж или два пъти на сезон ще направи силен мач срещу отбори като Левски, не означава, че има място на Герена. Аз повече го запомних с перченето му към противниците и ръкомахането в стил Бербатов, отколкото с нещо футболно на терена! Буш №2 не ни трябва...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”