Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 01 сеп 2023 21:53

damyanov1963 написа:Войната в Украйна няма ли да коментираме? И без това медийте ни я представят, като футболен мач с клипове и коментари, предлагам да се разделим на фенове на двете страни и да почнем да се джанкаме, кой кого ще изгемерчи.

Направи отборите :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 сеп 2023 22:11

metodito написа:
pomiqrat написа::lol: :lol: :lol: :lol:
metodito написа:Еми, трябва да свикант да плащат майка си и баща си. Обаче те са евтини на брашното, скъпи на триците. Евтиното ВИНАГИ ти излиза скъпо. Представи си Десподов вместо Роналдо да бяха взели. Само си го представи. Забрави, че "наркоманите" щяха да го съблекат на първата тренировка. Или Ники Илиев от Интер? Вместо Фадига Чочев, да речем. А за резерва на Рики - примерно Иса.
А Кордоба днес беше над всички!

Левски пред фалит. Моли феновете за пари.

Лудогорец купи Десподов за €2 млн.

Левски пред фалит. Моли феновете за пари.

1948 плаща 30 хил. лв. на Чочев+реклами с Ефбет.

Иса резерва в Черно море :lol:

Никола Илиев, който никога не си гледал на кого щеше да е резерва за 10 хил. :lol:

Ники Илиев съм го гледал в национала, гледал съм му клипове в Интернет за примаверата и U-19. Имам предвид да е титуляр на Роналдо.
Ако медиите са прави, то за Рикардиньо и Роналдо са платени около 700 хил.евро.
"Резерва" в "морето". И? "Левски" не разполага със сигурна резерва на Рики. Ако той се контузи, трябва да разчитат на някакви 17-годишни.
30 хил. лева на 30-годишен футболист. Съмнява ме, но ако е вярно е абсурдно.

Продължаваш с глупостите .
Ники Илиев и в момента е собственост на Интер и не ми известно да имат желание да го продават , титулярната позиция на момчето, поне когато играеше в Ботев беше атакуваш халф.
Не знам в кои медии си видял въпросната информация за Роналдо и Рикардиньо. За Роналдо са платени 100 евро плюс 30% от следващ трансфер. За Рикардиньо нищо не е платено -55% от следващ трансфер за Гремио.
Заплатата на Чочев реално е доста повече от споменатата. Отказал е 30 000 евро от Лудогорец.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2023 22:21

honda написа:[
Продължаваш с глупостите .
Ники Илиев и в момента е собственост на Интер и не ми известно да имат желание да го продават , титулярната позиция на момчето, поне когато играеше в Ботев беше атакуваш халф.
Не знам в кои медии си видял въпросната информация за Роналдо и Рикардиньо. За Роналдо са платени 100 евро плюс 30% от следващ трансфер. За Рикардиньо нищо не е платено -55% от следващ трансфер за Гремио.
Заплатата на Чочев реално е доста повече от споменатата. Отказал е 30 000 евро от Лудогорец.

Къде съм посочил купуване, honda? В 1948 е под наем.
"Реално"... хайде недей с "реално". Нито аз, нито ти сме му виждали на това, което се разписва. Ако си виждал фиша му от заплатата се извинявам предварително.
Като крило играе най-често от това, което съм виждал, както и деветка.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 сеп 2023 22:27

Ботев Пловдив с първа победа на новия стадион от как го откриха. 'Бах тея машини :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 сеп 2023 22:32

bubka написа:Ботев Пловдив с първа победа на новия стадион от как го откриха. 'Бах тея машини :lol: .

Кога им отивате дави скъсат трътките

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2023 22:39

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:Войната в Украйна няма ли да коментираме? И без това медийте ни я представят, като футболен мач с клипове и коментари, предлагам да се разделим на фенове на двете страни и да почнем да се джанкаме, кой кого ще изгемерчи.

Раша:
1 Путин,2 Пригожин, 3 Уткин, 4... и т.н.
У края
1Зеленски, 2пак Зелен ски и т.н....
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 сеп 2023 22:46

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:

Раша:
У края

Тези са ясни.

Между нас направи отборите от потребителите на форума.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 сеп 2023 22:57

bubka написа:Ботев Пловдив с първа победа на новия стадион от как го откриха. 'Бах тея машини :lol: .

Той съперникът им тотално е скъсал конеца, Бакеро след този мач вероятно ще е с полет до Испания.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 сеп 2023 00:12

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:

Раша:
У края
Украинската контраофанзива наистина е като Господ - всички знаят, че съществува, но никой не я е виждал...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 сеп 2023 00:28

Dust написа:И двете 100% безспорни

Само втората ще коментирам,за едно такова застъпване,миналата година, твърдяхме,че Тирето не трябва да получава дузпа срещу Ботев,ама мир да има,че да не отнеса червен картон......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”