Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 14:36

modor написа:
metodito написа:Кой е КСПП?

Стоичков - доктор хонорис кауза 8-)

Бях забравил. :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юни 2019 14:38

metodito написа:
wilge написа:Колев не го казва това случайно. Да! За да е директор ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има висше образование. Видяхме необразовани легенди какви я свършиха. И да, трябва да е бивш футболист. Пита се в задачката кой от Левски хем е легенда, хем е бивш футболист, хем е завършил висшето си образование в НСА специалност футбол. Или както му казват там. Кой? Естествено, че става въпрос за неговия покровител Наско Сираков. Това казва Павел Колев между редовете. Директно би прозвучало много грубо, нали? Но не знам има ли кой да го чуе?

Това е интересна теория. Не знаех, че Наско има висше.
А защо да е задължително?

Дипломирането на Наско беше показано по телевията. Пропагандната машина работеше и преди години. Кому беше нужно?!
Това е истината. Теория е прословутата диплома на един друг бивш директор от ТУ Габрово.
Висшето образование е задължително за всеки ръководен кадър. Образаванието е процес на възпитание, обучение, придобиване на знания, умения, ценности, убеждения, навици и позволява да се придобие необходимия опит как се да прилагат тези знания. То разработва умения- като възможност за взаимодействие с други хора, за комуникация, за разрешаване на конфликти, за работа в екип, учи как да се изпълняват задачите по- ефективно и в срок. Не на последно място то помага на човек да черпи от натрупания през годините опит на поколенията преди нас.
Никой, обаче, не бива да бърка образователния ценз с морала и възпитанието.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2019 15:16

Чета публикация от "тема спорт", според която Мариани получава с бонусите над 40 хлд евро. Какво е това малоумие, кой е сключил този договор? Левски да не е благотворително дружество?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 юни 2019 15:31

Аз пък четох по-назад в темата, как медиите вече нямали никакво инфо и се чудили какво да измислят. Ама явно са се домогнали и прочели договора на Мариани. Или пък кат едни други оцветени в оранжево вярваме избирателно на написаното в пресата, според това кое ни отърва.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2019 15:38

terata написа:Аз пък четох по-назад в темата, как медиите вече нямали никакво инфо и се чудили какво да измислят. Ама явно са се домогнали и прочели договора на Мариани. Или пък кат едни други оцветени в оранжево вярваме избирателно на написаното в пресата, според това кое ни отърва.

Мисля, че сумата 40 хлд евро е близко до това, което получава. Спомни си новината от преди месец, дето се отказа от бонусите - беше похвален и си отвори вратичка да остане в клуба. Сумата не беше никак малка.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 07 юни 2019 15:45

За Методи.

Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) - Карл-Хайнц Румениге потвърди това, за което в последните седмици говорят в германските медии - че през 2021-а ще напусне поста си и ще бъде заменен от друга легенда на клуба в лицето на Оливер Кан.

"Да, оттеглям се. Това е добър момент да предам щафетата на Оли Кан", заяви Румениге, чийто договор с Байерн изтича през лятото на 2021.

"Важно е да изградим невероятна мрежа. Преди това беше по-лесно. Сега се хвърляш във водата и веднага трябва да плуваш. Медийният свят е много по-различен. Вярвам, че в крайна сметка той ще плува много добре. И тогава се надявам да отида в заслужена почивка".

"Планът е Оли (Кан) да бъде мой наследник. Той трябва да бъде въведен от мен. Мисля, че решението е много логично. Той е много важен играч за Байерн, минава през втори образователен път и вече действа в бизнеса".

Защо на бъдещия ни спортен директор е нужно образование? Като погледнеш какво се случва в любимия ни клуб през последните 10 и ще разбереш ;)
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 юни 2019 16:46

Като заговорихме за висшисти ето ти новина.
Преди малко и Емил Костадинов стана висшист. Само не знам дали висшето му е като на мозАка Стоичков.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 19:07

LM10 написа:За Методи.

Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) - Карл-Хайнц Румениге потвърди това, за което в последните седмици говорят в германските медии - че през 2021-а ще напусне поста си и ще бъде заменен от друга легенда на клуба в лицето на Оливер Кан.

"Да, оттеглям се. Това е добър момент да предам щафетата на Оли Кан", заяви Румениге, чийто договор с Байерн изтича през лятото на 2021.

"Важно е да изградим невероятна мрежа. Преди това беше по-лесно. Сега се хвърляш във водата и веднага трябва да плуваш. Медийният свят е много по-различен. Вярвам, че в крайна сметка той ще плува много добре. И тогава се надявам да отида в заслужена почивка".

"Планът е Оли (Кан) да бъде мой наследник. Той трябва да бъде въведен от мен. Мисля, че решението е много логично. Той е много важен играч за Байерн, минава през втори образователен път и вече действа в бизнеса".

Защо на бъдещия ни спортен директор е нужно образование? Като погледнеш какво се случва в любимия ни клуб през последните 10 и ще разбереш ;)

Не съм фен на Байерн, но се радвам. Като страничен наблюдател мога да кажа, че Байерн изпитват трудности в Европа, именно заради Хьонес. Може и да не е така. Както казах не следя изкъсо Байерн.

Аз говоря за футболен спортен директор. Хубави са сравненията, човек, с Байерн, но не са състоятелни. На първо място, там не са на модела на бащицата. Това е и второ и пето и десето. И въобще да се сравнява СТРУКТУРА, като Байерн с нас, е все едно да се дават сравнения на Германия с България. Нямаме допирни точки. Нали вече няколко пъти подчертах: иимаме спортен директор - от общ характер. За там си трябва образование - ПК. Неговите роли са комуникация с други клубове, комуникация с УЕФА, с БФС, спазване на протоколи, алинеи. За това е учил човека. Та, мисля, че не си ме разбрал. Не говоря да се маха Павел, да се слага някой бивш футболист. Просто да има разпределение на задачите. Дето се казва: кой за какво е учил. А едната диплома, ако правеше нещо сама по себе си, колега...

Като погледнеш какво се случва в любимия ни клуб през последните 10 и ще разбереш

Помисли от кога нямаме истински спортен директор и какви са ни успехите. Пелето не го слагам въобще. Гонзо може да го наричат "инджИнер", тъпак, всякак, но при него на два пъти играхме в групите на Лига Европа.
Последна промяна от metodito на 07 юни 2019 19:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 19:13

Когато нещата бяха опрели до кокала и имаше риск да останем без отбор, Гонзича отиде и говори с футбалерите. Той винаги е бил близо до съблекалнята. И като треньор, и като директор. И се чувстваше, че футболистите го уважават. Като един от тях. Това със Стоев също съм го повтарял като латерна. Няма пак да го меля. Но като футболист, той знаеше как се отразява една или няколко смени на треньора. И съм го слушал в интервю да казва, че е против постоянните смени. И го демонстрира със Стоев. Това един човек като Колев няма как да го знае. И не го обвинявам: има си хора за всичко, но няма хора дето могат всичко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 19:31

[offtopic]
wilge написа:Дипломирането на Наско беше показано по телевията. Пропагандната машина работеше и преди години. Кому беше нужно?!
Това е истината. Теория е прословутата диплома на един друг бивш директор от ТУ Габрово.
Висшето образование е задължително за всеки ръководен кадър. Образаванието е процес на възпитание, обучение, придобиване на знания, умения, ценности, убеждения, навици и позволява да се придобие необходимия опит как се да прилагат тези знания. То разработва умения- като възможност за взаимодействие с други хора, за комуникация, за разрешаване на конфликти, за работа в екип, учи как да се изпълняват задачите по- ефективно и в срок. Не на последно място то помага на човек да черпи от натрупания през годините опит на поколенията преди нас.
Никой, обаче, не бива да бърка образователния ценз с морала и възпитанието.

Мисля, че надценяваш тежестта на дипломата.
Не знам при теб. Може би да е от ВУЗ-а или аз не знам, но когато влязох да работя по специалността ми, НИЩИЧКО от дебелите книги не ми влезе в употреба. А не съм отсъствал от лекции и упражнения. Имах добър успех. И се справях, смятам повече от прилично. Е, имаше неща, които нямаше как да ги науча и най-важното, усвоя без университет, но СЪЩЕСТВЕНОТО, което се изискваше за професията ми... то не се учи. Има професии, където няма как без учене и диплома. Ако си доктор, много ясно, че ти трябва диплома, но въобще за много неща не е така. Кадърния си е кадърен. Некадърника и 100 образования да завърши, няма да стане по-кадърен.[/offtopic]

Върни се в “Левски”