Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kris_men2000 » 07 юни 2019 11:02

metodito написа:
Kris_men2000 написа:
metodito написа:
Kris_men2000 написа:
Тъй като съм фен на Фергюсън и Ман.Ю. ще ти кажа , че това беше и тактиката на Фергюсън.Той имаше 27 скаути които по цяла година следяха набелязаните играчи какво правят извън терена през почивното си време.Следяха за начина им на поведение между хората,на обществени места ,с приятели отношението им към родителите им начина на хранене и какъв режим спазват и чак тогава решаваше кой да купят.
Както се казва първо му светят с фенерче в задника а след това преценяват колко струва и дали си заслужава.Така работеше Фергюсън в Манчо и затова имаше тези успехи.
С две ръце гласувам и подкрепям Хубчев за този му начин на работа ако изобщо е вярно това.

Райън Гигс значи е бил трансферна грешка. :lol:
За мен е глупотевина. Има си собствената логика, но въобще не може да се гради трансферна политика на тая основа.

Ето нещо любопитно: 13 неверни на жените си футбалери: https://bleacherreport.com/articles/938 ... ll#slide10
Балак, Бекенбауер, Руни, Руни, Тери, Гигс...

Дай да се уточним.Говорим за купуване на играчи и то доста млади и неизвестни а не за играчи станали легенда на Манчо и по на 30 годинки играли от порядъка от 5 до 15 години в Манчестър Юн.

.Следяха за начина им на поведение между хората,на обществени места ,с приятели отношението им към родителите им

Да чукаш години наред етърва си (или там, както се казва) го е правил спешъл вероятно.

Гигс го купиха на 18 години а етървата я плющеше на 27-26 годинки.Иначе игра до 40 години.претърпял е огромна промяна.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 11:07

Kris_men2000 написа:
metodito написа:Овапцахме я. Ами сега. Курдов: Хубчев е точният човек за Левски.
Тоя дето не престана да плюе, сега това. Значи... :oops:

Значи нищо.Те неговите изказвания са всичките без значение и общи -просто плюене.
А сега се е усетил , че цял месец не са споменавали името му и да не го забравят хоп Марийке на портрет с Гъ... напред.
\

Друго имах предвид. Тоя е пълен кратунковец. Плюеше по Роси, раздавайки квалификации за италианеца, все едно разбира. Сега пак разбирач го раздава.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 11:09

Kris_men2000 написа:Гигс го купиха на 18 години а етървата я плющеше на 27-26 годинки.Иначе игра до 40 години.претърпял е огромна промяна.

То или ставаш като човек или не ставаш. Трябва да си баси неморалния тип да чукаш жената на брат си. За това и казвам, че това с морала и подобни неща е ала-бала.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юни 2019 11:14

metodito написа:Овапцахме я. Ами сега. Курдов: Хубчев е точният човек за Левски.

Ами последните сезони показват ясно "плюенето" дали е основателно или не. Значи... си извадете главите от....

П. С. Абе за колко го купиха Гигс, че съм забравил

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 11:34

[offtopic]
drvasko98 написа:

Ами последните сезони показват ясно "плюенето" дали е основателно или не. Значи... си извадете главите от....

П. С. Абе за колко го купиха Гигс, че съм забравил

Човек, следил съм му изказванията по времето на Срас и Роси. Мъри, Коловати, Кривия - това беше критика, Това на Курдов - плюене.

За Спас Русев:
Той е разумен човек. Смятам, че това е добро нещо и ще бъде в бъдеще добре", завърши Курдов,цитиран от "Гонг".

:lol:
Тоя тръгне ли да хвали някой, мани-мани.
Нека журналистите да спрат да се подмазват на Боби Михайлов и да величаят Николай. Казвам го с най-чисти намерения, защото Ники и моят син заедно израснаха, учеха и играха в Левски. Само по този начин той може да добие всичко това, което очакваме да видим. Според мен в момента не е в добра форма и много от головете са след негови грешки

:shock:
Абе, тоя пиян ли са го интервюирали?[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юни 2019 12:21

metodito написа:Според мен те НЕ ИСКАТ да назначат спортен директор. Футболен човек. Слушах го ПК как обяснява то трябвало да има образование, не знам какво. Какво образование, бе мен? За спортен дирек ли? Който е бил футболист ще знае някакви неща, дето един, дето е учил през това време, няма как да знае. И обратното. И това е най-нормалното. Няма съвършени хора. Имаме човек, дето да се занимава с административни и технически неща - Колев. Трябва да имаме и човек в "кухнята". Който да е близо до съблекалнята. Който и да има мнение за позицията на треньора да речем, трансфери и тъ нъ. Назначението на Роси примерно, беше много странно. Не става дума добър ли е, не е ли като треньор в общ план. Не може да назначиш Моуриньо за треньор на Аякс. Това просто не е във философията на този клуб. Но един спортен човек ще го знае. Един бизнесмен-ченге, откъде да го знае? След това, ок, назначил си го. Дай му нужното, за да изпълни целите си. Кой му влачи тея футболисти, какво се случи зимата? Чия отговорност беше това? Не може Роси да звъни на Срас да говори с него за щяло и нещяло. Или пък Красимир Иванов да му обясняваш някакви футболни неща. И последно, назначил си го. След това го освобождаваш. Кога е момента за такова действие? Закъсня ли тази смяна или трябваше да бъде оставен - прерогативи на спортния спортен дирек. Въобще футболен директор ТРЯБВА. И то човек, който да има думата.

Колев не го казва това случайно. Да! За да е директор ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има висше образование. Видяхме необразовани легенди какви я свършиха. И да, трябва да е бивш футболист. Пита се в задачката кой от Левски хем е легенда, хем е бивш футболист, хем е завършил висшето си образование в НСА специалност футбол. Или както му казват там. Кой? Естествено, че става въпрос за неговия покровител Наско Сираков. Това казва Павел Колев между редовете. Директно би прозвучало много грубо, нали? Но не знам има ли кой да го чуе?

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 12:54

wilge написа:Колев не го казва това случайно. Да! За да е директор ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има висше образование. Видяхме необразовани легенди какви я свършиха. И да, трябва да е бивш футболист. Пита се в задачката кой от Левски хем е легенда, хем е бивш футболист, хем е завършил висшето си образование в НСА специалност футбол. Или както му казват там. Кой? Естествено, че става въпрос за неговия покровител Наско Сираков. Това казва Павел Колев между редовете. Директно би прозвучало много грубо, нали? Но не знам има ли кой да го чуе?

Това е интересна теория. Не знаех, че Наско има висше.
А защо да е задължително?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 юни 2019 14:19

metodito написа:
wilge написа:Колев не го казва това случайно. Да! За да е директор ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има висше образование. Видяхме необразовани легенди какви я свършиха. И да, трябва да е бивш футболист. Пита се в задачката кой от Левски хем е легенда, хем е бивш футболист, хем е завършил висшето си образование в НСА специалност футбол. Или както му казват там. Кой? Естествено, че става въпрос за неговия покровител Наско Сираков. Това казва Павел Колев между редовете. Директно би прозвучало много грубо, нали? Но не знам има ли кой да го чуе?

Това е интересна теория. Не знаех, че Наско има висше.
А защо да е задължително?

То и Гонзо има. КСПП има и докторска степен :lol:
Златко Янков, пък е дипломиран химик доколкото помня. Но той е от друга величина
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юни 2019 14:21

Кой е КСПП?

Потребителски аватар
modor
Контакти: