Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2023 23:00

venciemilovv написа:Да припомним: Утре ако отстраним германския отбор завършил миналия сезон 7-ми в първенството играем групи в Лигата на Мики Маус. Не драматизирайте, не се превъзбуждайте. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ние може и в групата на Ну, погоди! да играем, а я виж вашия Фаетон от какво географско откритие е :lol:
https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/ ... 25013.html
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2023 23:40

delqnski47 написа:Блатер, да го играя ли на 14.00 коеф.

Парите са си твои, бъдещето също! :mrgreen:

Изображение
Последна промяна от W84me на 30 авг 2023 23:44, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 авг 2023 23:41

Значи лично според мен задължително мача ни с ЧМ , трябваше да започне с минута мълчание !
Огромна грешка на нашите и ЧМ ! Не знам поради каква причина.
Това е моето лично мнение.
Само да ви питам нещо.
Направихте изкуственно погребение което мина през цяла София а ковчега с нашето име отгоре стоя през целия мач на пистата( господ тук отвърна бързо на подигравката и мнимия поп и момичето което шофираше катафалката напуснаха бързо този свят )
Тази сутрин се оказа че Хубчев има левкимия ! Половината от коментарите ви във социалните мрежи са в "така му се пада" или "с нашите пари да си купи лекарства"
Дали имате право да правите забележка за едноминутното мълчание?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2023 00:09

W84me написа:

Изображение

Отне ми време :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 авг 2023 07:14

gihuelo написа:Значи лично според мен задължително мача ни с ЧМ , трябваше да започне с минута мълчание !
Само да ви питам нещо.
Направихте изкуственно погребение което мина през цяла София а ковчега с нашето име отгоре стоя през целия мач на пистата( господ тук отвърна бързо на подигравката и мнимия поп и момичето което шофираше катафалката напуснаха бързо този свят )
Тази сутрин се оказа че Хубчев има левкимия ! Половината от коментарите ви във социалните мрежи са в "така му се пада" или "с нашите пари да си купи лекарства"

Аз вече неколкократно написах мнението си за погребението на ЦСКА, а за непочитането паметта на загиналите фенове написах - Каквото повикало, това се обадило, имаше и други левскари на моето мнение, така че недей да обръщаш медала само от едната страна.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 31 авг 2023 07:50

damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:58 000 дойчовци тая вечер. Топ стадион...
Вечерта ще се покаже нагледно колко сме спрели във времето...

Не сме спрели.
Пътуваме назад в него.

Изображение

Сори, ама като прочетох за пътуване назад във времето и не се стърпях :)

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 31 авг 2023 08:03

gihuelo написа:Значи лично според мен задължително мача ни с ЧМ , трябваше да започне с минута мълчание !
Само да ви питам нещо.

Ами ето: самият този постинг е в стилистиката на фенската ценностна система, за която намеквате, понеже и той е предназначен да проповядва морал, без авторът му да може да въздейства за налагането на такъв в общността, която представлява.
Аз съм иначе съгласен донякъде с написаното, обаче е хубаво да се уточни, че едното, за което говорите, е жест (или липсата на такъв) от страна на футболния клуб, а другото: фенски изцепки, които - като всички прояви на тълпата, - са емоционални и стихийни. Не бива, първо, клубовете да са (в такива случаи поне) на нивото на ултрасите си, както и, второ, чисто психологически няма как от коментари в социалните мрежи да се вади извод що за хора са дори авторите на самите публикации, хеле пък целите им общности (един пример: тези дни четох коментари във Фейсбук от типа "така им се пада на загиналите левскарчета, щом агитката им тръгна да бута паметника на Червената армия", но не вярвам, че в "живия живот" и изправен пред отворения гроб на 18-годишен човек, някой наистина би загърбил всичко човешко заради каузата на един паметник; във виртуалната среда обаче лесно се стига до крайности по същия механизъм, по който иначе чистите и неопетнени още деца проявяват жестокост, щом са в групичка, присмиваща се или проявяваща друг вид агресия към ония от тях, които по разни причини попадат "на прицела им" в социално отношение). Тъй че - да, смятам, че имахме право да правим забележка на футболния клуб, понеже той най-малкото може да бъде адресат на такава, за разлика от аморфните фенски маси.

Пак в същия ред на мисли тези фаталистично-заклинателни съждения от типа "Господ прибра фена, който се прави на поп" са неуместни долу-горе колкото самата проява с "погребението" от 2016 г., дори само от една чисто християнска гледна точка, а също - защото процесите, в резултат на които подобни неща се случват, не са в нашия контрол, та да знаем, че утре "нашите" няма да се покажат в същата светлина. И отново: говорим за група футболни фенове, нали, а пък интелектът (по Пратчет) на тълпата е равен на корен квадратен от броя на хората, които я съставляват. Не е нужно да се драматизира толкова, макар и, разбира се, да е добре да се изтъква кое е морално и етично и кое - не. Дали е позволено да се шегуваме със смъртта не знам, обаче по-паметливите навярно помнят, че и на терена на "Армия"-та преди години беше изкопан мним гроб, а знаем добре и някои рефрени на "червения" сектор, посветени на Гунди... Просто не мисля обаче, че някой от изкопалите гроба наистина иска да види конкретен човек в него, както и не смятам, че който и да било от пеещите за Величка Аспарухова би поддържал смисъла на песента си, ако е в някакъв реален разговор с нея самата, та чак да призовавам някакво Божие възмездие върху него или пък назидателно да посочвам нечия смърт като такова...
Само "Левски"!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2023 09:04

W84me написа:

Изображение

Що е без захар? Освен тива кенчетата за малякия, мамалигария и нас се правят у Букурещи, та сигурно има някаква логика ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 авг 2023 09:09

Само да ви питам нещо.

Според мен следва да се прави разлика между неодушевените ЮЛ, каквито са футболните клубове, и ФЛ, т.е. Ние, хората, Ок и ет са ФЛ, но това е друга тема. В този смисъл ебавки тип ковчега за умрялото дружество са в реда на нещата - вие мъкнехте една боядисана крава по шествията си преди 15-20 години, аз да се обиждам ли? Но чисто човешките отношения, особено за такъв тип трагедия, следва да са над елементарните фенски изпълнения - лично мнение

Колкото до Хубчев - също от чисто човешка гледна точка няма да си кажа мнението, макар не веднъж да съм го заявявал. Но в момента той се бири с гадна болест и от сърце му желая бързо и пълно възстановяване.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 авг 2023 09:25

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:58 000 дойчовци тая вечер. Топ стадион...
Вечерта ще се покаже нагледно колко сме спрели във времето...

Не сме спрели.
Пътуваме назад в него.

Изображение

Сори, ама като прочетох за пътуване назад във времето и не се стърпях :)[/quote
Че той Домусчиев е първи лизач на журжето и терету що не го харесваш.Всеки Ден по пет натъкмени статийки пуска,все възхвала на Големия
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”