"Представителният тим на Левски ще проведе поредното си тренировъчно занимание утре (понеделник, 5 март) от 15,30 часа на „Герена".
Днес "сините" победиха Черно море с 2:1, а в следващия кръг гостуват на Монтана. Мачът е другата неделя от 15:30 ч на "Огоста".
По принцип старши треньорът Николай Костов има практиката да тренира своите в час, който съвпада с предстоящ мач на неговия тим."
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
А някои казват,че нямало логика във футбола-погледнете класирането.Двата отбора,които наистина играят футбол са начело,останалото е в подножието...Искрено се надявам това срещу морето да не е истинското ни лице,иначе ще е мъка,мъкаааааа
-
olfix написа:Искрено се надявам това срещу морето да не е истинското ни лице,иначе ще е мъка,мъкаааааа
Не е, спокойно.

Левски е отборът, с най-голям потенциал сред водещите битка за титлата !
Разковничето е, че ние вчера бихме с име, тактика и с едва 30-на % от възможностите си.
А Лудогорец и Черноморец играха на върха на силите си, за да бият по-слаби тимове от Черно море.
Левски е най-класният тим в България и ако не се случи нещо извънредно, спокойно ще станем Шампиони с поне 5 точки разлика пред вторият/те.

- JackPackage
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Прилична посещаемост и много важни три точки!
сега следват 4 гостувания, макар че на Овча Купел (а и не само там, може би без Лаута) ще сме повече (или поне по-гласовити) от домакините

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

JackPackage написа:
сега следват 4 гостувания, макар че на Овча Купел (а и не само там, може би без Лаута) ще сме повече (или поне по-гласовити) от домакините
Три гостувания са, на Монтана, Ботев Вр и Славия. Много тежки мачове ще са, дано спечелим 9 точки, но това не е много вероятно.
Съгласен съм, че ще сме по-гласовити от феновете и на трите домакина.

- JackPackage
- Контакти:
Е не играем ли и с Локо за Купата там някъде около тия гостувания

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:Е не играем ли и с Локо за Купата там някъде около тия гостувания![]()
Не знам кога точно е този мач, сайта на БФС не ми отваря нищо от турнира за купата, явно имат някакъв проблем, но то БФС е синоним на проблеми и нередности.
По-важно е представянето в първенството. Надявам се, че ще успеем да се преборим за титлата, защото така имаме по-голям шанс за класиране в групите на ЛЕ. Групите на ШЛ са мираж за всеки български отбор на този етап.

- BLUE CHAMPIONS
На 11.03 сме в Монтана, на 15.03 за купата в Пловдив и на 18.03 с Враца 

[offtopic]
[/offtopic]

- JackPackage
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:На 11.03 сме в Монтана, на 15.03 за купата в Пловдив и на 18.03 с Враца
на 21.03 мисля че беше мача в Овча Купел от 1ия кръг отложения