Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 03 юни 2019 15:26

ЕМИЛ написа:Тиретата не ме вълнуват .Мен ме интересува нашите нови (ако има такива ) да са на Герена и да подържат форма , а не да лежат на плажа и да дебелеят с бирички
Напълно подкрепям. И не само това. Всеки ден да обикаля с маршова стъпка поне 10 пъти стадиона. Като влиза в съблекалнята да отдава чест и да иска разрешение да остане. Сутрин да си навива часовника за 5,30 ч. и след като стане да прави редовната физзарядка. Мисля, че ако изпълнява всичко това, няма значение какво ще показва на терена.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 юни 2019 18:09

Този Йончо Арсов, за когото пишат, и онзи Йончо Арсов какви са?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2019 18:47

Емо, имаше предвид нещо друго, пичоуе. И да, наистина тези дреболии, като настаняване, коли, ориентиране, ала-бала, може би са важни за тях.

Лично аз залагам, че зимата ще ни е по-силния трансферен прозорец. Хубчев беше назначен, както се казва, преди дни, така че...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 юни 2019 19:02

Странджата написа:Този Йончо Арсов, за когото пишат, и онзи Йончо Арсов какви са?

Ако ти кажа, че е същият няма да ми повярваш, нали? Но те не са и много хората тук, които са го чували "онзи". И аз се зачудих, проверих - внук му е.
По отношение на трансферите се надявам да се върнем към вече далечното добро старо време. Да се вземат 3, от които да стават 2, а не 10, от които половин

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2019 19:16

drvasko98 написа:
Странджата написа:Този Йончо Арсов, за когото пишат, и онзи Йончо Арсов какви са?

Ако ти кажа, че е същият няма да ми повярваш, нали? Но те не са и много хората тук, които са го чували "онзи". И аз се зачудих, проверих - внук му е.
По отношение на трансферите се надявам да се върнем към вече далечното добро старо време. Да се вземат 3, от които да стават 2, а не 10, от които половин

...когато имахме спортен директор, скаутско звено, което ходеше на крака в Бразилия да гледа футболисти и в клуба цареше ред? Е, трудно. Сега около клуба има толкова много лешояди-агенти, "доброжелатели", нямаме истински спортен дирек - тоест футболен човек, а не писарушка, а скаутването и трансферите уж са аутсорснати на бивш затворник. И неяснота около истинския собственик.

А и реално, днес ни трябват едно 5-6 души. Поне.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 юни 2019 21:30

metodito написа:
Лично аз залагам, че зимата ще ни е по-силния трансферен прозорец. Хубчев беше назначен, както се казва, преди дни, така че...

Той Хубчев нали уж ходил и гледал междувременно. Още от март месец го гласят за треньор. Досега трябва да е набелязал нещо. А и лятото е силния трансферен прозорец по принцип. Зимата остава утайката общо взето. Ако не вземем поне 5-6 до началото на подготовката за никъде не сме. По-точно сме си за втората осмица и ще се борим за бараж ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2019 21:38

vvessel написа:
metodito написа:

Той Хубчев нали уж ходил и гледал междувременно. Още от март месец го гласят за треньор. Досега трябва да е набелязал нещо. А и лятото е силния трансферен прозорец по принцип. Зимата остава утайката общо взето. Ако не вземем поне 5-6 до началото на подготовката за никъде не сме. По-точно сме си за втората осмица и ще се борим за бараж ;)

Е, чак пък. Нали има и треньор. Не всичко е играчи и единици, а колектив и треньор. Виж "морето" какво направиха тази година с големите батковци от Разград, че чак трябваше да разиграват тая комедия с полиграфите - сакън да не стане некой сакатлък (и аз съм убеден, че Илиан щеше да спъне Лудогорец за титлата - просто дай му на него да се "доказва"). :lol:
А "морето" не разполагат с нещо особено като играчи. При тях колектива е силен и амбицираният им тренер.

Той Хубчев нали уж ходил и гледал междувременно.

Семейно - с жената и децата скаути. :lol: Март месец господин Колев каза, че няма нищо такова - за Хубчев. Аз вярвам в неговата честност и знам, че Хубчев е разбрал за интерес към него от страна на "Левски" в края на април. Мчи, къ. Нема такова нещо - февруари, март. Това не е патрЕотично, даже да го мислим.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 юни 2019 21:50

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:

Е, чак пък. Нали има и треньор. Не всичко е играчи и единици, а колектив и треньор. Виж "морето" какво направиха тази година с големите батковци от Разград, че чак трябваше да разиграват тая комедия с полиграфите - сакън да не стане некой сакатлък. :lol:
А "морето" не разполагат с нещо особено като играчи. При тях колектива е силен и амбицираният им тренер.

Каква комедия бе човек ?! Това с полиграфа са факти. Във Варна се знае , че Китанов е взел пари от ГГ за да ги даде на още няколко човека да не играят. Ти си мислиш, че ТИМ ще гонят половин отбор само за да правят густо ня Домуса ли ?!? Много си в грешка. Ако има истинско разследване Тирето трябва да бъде изхвърлено от направената специално за тях Лига. Но всички знаем, че няма да има.
А що се отнася до играчи и еденици, ние разкарахме 11 играча. Поне половината трябва да наваксаме. Иначе ще сме зад Морето в крайното класиране.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2019 21:58

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:

Е, чак пък. Нали има и треньор. Не всичко е играчи и единици, а колектив и треньор. Виж "морето" какво направиха тази година с големите батковци от Разград, че чак трябваше да разиграват тая комедия с полиграфите - сакън да не стане некой сакатлък. :lol:

Каква комедия бе човек ?! Това с полиграфа са факти. Във Варна се знае , че Китанов е взел пари от ГГ за да ги даде на още няколко човека да не играят. Ти си мислиш, че ТИМ ще гонят половин отбор само за да правят густо ня Домуса ли ?!? Много си в грешка. Ако има истинско разследване Тирето трябва да бъде изхвърлено от направената специално за тях Лига. Но всички знаем, че няма да има.
А що се отнася до играчи и еденици, ние разкарахме 11 играча. Поне половината трябва да наваксаме. Иначе ще сме зад Морето в крайното класиране.

Това за "морето" - да, да, добре.
Относно наваксването... да, и аз така мисля - едно 5-6 е добре да се вземат още сега. Иначе от тези 11 играча, реално играещите са Давид, Йерсон и Милош и с гооолеми уговорки Белмонт, Буш, Нганиони. Ами, те си го направиха, така че сега те би трябвало да знаят как да се справят. Лошото е друго: и да намерят читави играчи, те не могат да станат тийм от днес за утре. Освен тренировки, ще им трябват реални мачове, реални ситуации и знаеш. Просто, ей сега намират новия Бардон, Жо, Роман, Давид, Йорга, и пак няма да видим развит пълния им потенциал, поне до зимата. А за да станат отбор... Аз си мисля, че и не е зле, ако са чужденци да погледнат към такива, които играят в бг първенството, защото това, което наричаме футбол, не е същото като онова на Запад, и докато се "аклиматизират"...
Въобще, за пореден път разваляме къщичката и "градим". Припомни ми кой отбор се разбива от 2016 досега? Втори, трети? В Лудогорец има футболисти, които карат шести сезон, в "Ботев" този им отбор е горе-долу от два сезона.

П.С. Може пък да станат по-бързо нещата. Дано.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 04 юни 2019 00:06

Изображение
Какво му казва погледа:
А: гелове и джуджета аз не признавам
Б: пишки с мен няма да си правите
В: България на три морета
Г: Всичко изброено :) :)
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Левски”