Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 03 юни 2019 11:20

"Очакваме го в края на годината да се завърне на работа в клуба", пише в публикация, поместена на официалния сайт.

Ах този лош Павел Колев. Нали беше изгонил Иванков :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юни 2019 11:20

mikata написа:Екипите за новия сезон май ще са Errea :roll:

Дай примерни снимки.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юни 2019 11:26

specter написа:Павел Колев си беше набеден за виновник още преди да подпише с Левски... Ясно беше, че всяко негово минидвижение и всяка буква, която изрече ще се следят и анализират под лупа. Всъщност, аз имам един въпрос към хората, които го плюят и са го набедили за всичко лошо в тоя клуб - какво точно трябваше да е свършил той досега, което не е? Какво е изпуснал да направи, та е толкова зъл? Сериозно, наистина не знам...

Аз, а и мисля на 99% от пишещите не са го набедили за "всичко лошо в тоя клуб", но какво искаш да кажеш: всичко е перфектно. ОК, ще ти кажа за мен неговите грешки:
- гоненето на тримата. Връщането на Милош. С което един вид призна грешката си. И не, признат грях в случая си е пак грях.
- това с треньорите.
- лъжата за Дерменджиев. Не ме брига чие назначение е реално Хубчев и чие Дерменджиев. Неизвестността около случая Стоянович.Под негово управление се смениха трима треньора за пет месеца. Намираш го за нормално - ок. Аз го намирам за ненормално. Това според мен предреши целия ни сезон, който предвид грешните стъпки на първия и втория, можеше да е далеч по-успешен.
-трансферите на Унтонджи и Сейдахмет (някои биха посочили освобождаването на Нганиони, но лично аз съм на друго мнение). Особено ще продължа да се чудя за Сейдахмет, дали нямаше хляб в това момче.
-неназначаването на спортен директор.

Положителното:
- комуникацията, която вероятно е осъществил с УЕФА за глобата; работата/опита му като администратор на няколко пъти съм я посочвал като изключително положителна характеристика;
- разтрогването/оправяне на ситуацията с Виана, Ривалдиньо, Нашименто и другите. Надявам се да е положително минало всичко и да не ни разнасят по съдилища...
- привличането на Николай Михайлов.
- освобождаването на Боримиров. Разбира се това е първата, но много важна стъпка. Без нея, не може да се осъществи втората - назначаването на можещ и желаещ да се занимава с школата човек. Дали новият е такъв, предстои да видим. Но освобождаването на Борката е супер положително за мен.

Страхувам се от тази горестна защита на Колев. Получавам дежавю. :|
Последна промяна от metodito на 03 юни 2019 11:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юни 2019 11:27

modor написа:

Дай примерни снимки.

Грънчаров е писал в Инстаграм ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 юни 2019 11:32

modor написа:

Дай примерни снимки.

Предлагам да нахейтим стабилно Павел Колев за това, че не сме с найк, адидас или в краен случай умбро.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юни 2019 11:38

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев внесе яснота относно тиражираните информации по медиите за промените в клуба. Той стори това на личната си страница във фейсбук.

Ето какво написа Колев:

Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!

Факт 1:
Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други служители на клуба, пожелах му бързо възстановяване и го уверих, че може да разчита на подкрепата на клуба и ще поемем всички разноски по лечението му.
Лъжата: Дафо е бил уволнен, докато лежал в болница (дали идиотът, разпространил това, си е давал сметка какво можеше да причини на бате Дафо с тая “велика” новина, ако не бях говорил с него предварително, за да му кажа, че няма такова нещо, нямам идея. Съмнявам се.)

Факт 2:
Божката-домакинът си работи всеки ден на стадиона и за беда на “информираните” и с него съм разговарял още миналата седмица, защото и до мен достигнаха някакви слухове. Успокоих го, обсъждахме екипировката и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че разговорът между двама мъже да си остане между тях. Затова и не обръщах внимание на глупостите, които се говореха междувременно, но явно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, защото от 5 месеца работи със скъсан менискус. Клубът ще плати операцията и възстановяването. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 юни 2019 12:15

Такъв човек като мен който меко казано ненавижда типове като Павел Колев , и НЕ заради работата му в Левски , ми идва да почна да го защитавам !
Баси и глупостите се изписаха , като махленските клюкарки са някои хора .

Сега знаем ли заплатите на футболистите ?

При положение , че Черепа му е дал пълна свобода за преструктуриране на тази кочина която сме и най вече да си оправим школата и от там да станем независими .... освен УСПЕХ аз друго не мога да му пожелая и на него и на Хубчев и на всеки който ще работи за Левски !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юни 2019 12:33

ПФК Левски прекрати договорните си отношения с административния директор на клуба Райко Якимов.

Неговият наследник ще бъде Веселин Донков.

Пожелаваме на господин Якимов успех в новите начинания и му благодарим за всеотдайната работа и огромните усилия, положени в името на любимия клуб.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 03 юни 2019 14:08

1914.1902 написа:А нови играчи кога ?
1 месец остана до първият мач .

Започваме подготовка на 10.Тоест,дори след 2 минути да представим нов играч,то той ще бъде използваем след десети. :lol: Тоест няма никакво значение дали си подписал с някой на 31.05,на 03.06 или на 09.06.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юни 2019 14:12

sinfen14 написа:
1914.1902 написа:А нови играчи кога ?
1 месец остана до първият мач .

Започваме подготовка на 10.Тоест,дори след 2 минути да представим нов играч,то той ще бъде използваем след десети. :lol: Тоест няма никакво значение дали си подписал с някой на 31.05,на 03.06 или на 09.06.

Е, явно има колеги, които са по-нетърпеливи. Искат си новите сега и веднага. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”