Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот pomiqrat » 27 авг 2023 21:14

TristaNNN написа:Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена. :lol:

Старите имоти имат архитектурна и историческа стойност и струват повече от новите, а като добавим неокласическата архитектура в Борисовата градина, то съоръжението е безценно и именно затова 20 годиини не може да бъде разрушено и изградено ново.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 авг 2023 21:16

TristaNNN написа:
W84me написа:
TristaNNN написа:Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена. :lol:

Според мен тези ламБи отдавна са извадени от производство, просто домакина се е запасил с някакви резервни бройки, които обаче са на изчерпване също.

Лошото е, че с това Тирейците срамят цяла България в Европа. Щом и румънците се подиграваха на условията, които видяха на Еко той, заеви.

За нас няма безплатни сектори, само за хората на баце ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 авг 2023 21:25

Подарен терен за 50 х. На месец и те ще се приспадат от инвестициите.
Хайде бе лицемери професионални,добре ,че е европейска УЕФА,то иначе в бг справедливост нанайси
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 авг 2023 21:28

В Разград е твърде вероятно да има изненада,Берое бая се дървят
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 авг 2023 21:34

boabbb написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:

Според мен тези ламБи отдавна са извадени от производство, просто домакина се е запасил с някакви резервни бройки, които обаче са на изчерпване също.

Лошото е, че с това Тирейците срамят цяла България в Европа. Щом и румънците се подиграваха на условията, които видяха на Еко той, заеви.

Говорим за елементарно табло, бре!
Никой не казва да е непременно Мерцедесът на таблата. Може Мерцедес-София от Али Експрес, като новата китайската каруца например.
Нова каруца, ама китайска.
Китайска, ама нова!
Какви сектори, какви бацета. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 авг 2023 21:49

Явно сме заразили и другите отбори с това отлагане на мачове. Казахстанци, Турци, ония от 6епси два вече отложиха, а се правиха на две и половина. Даже и Аякс не ги виждам да играят.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 авг 2023 21:51

TristaNNN написа:
boabbb написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:

Говорим за елементарно табло, бре!
Никой не казва да е непременно Мерцедесът на таблата. Може Мерцедес-София от Али Експрес, като новата китайската каруца например.
Нова каруца, ама китайска.
Китайска, ама нова!
Какви сектори, какви бацета. :lol:

Росен Животното
Сергей Костов питай ганчев кой ни накара да се виждаме с цеката бе и го питай какво искаше да му кажем и после ми обяснявай на кой съм се молил, а аЭ ИМАМ СВИДЕТЕЛ КАК СИ СЕ ХВАЛИЛ, ЧЕ СИ Вэ ел пари, така добре ли е ? Или ви е лесно да серете без да знаете и капка от истината, пиши бе пиши на ганчев и го питай какво ни каза относно шампионска титла за ЦСКА и ще разбереш защо мен вече не ме интересува, не ганчев ако ще и стадиона да почне да ходи и да си тръгне от Борисовата градина ми е през хуя, КАКТО СЕ ИЭРАЭИ И ГАНЧЕВ В УКРАЙНА ЦИТОРАМ:ДРЕМЕ МИ НА ХУЯ ЗА ЦСКА, И СЕ

ХВАНА за чепа пред фенове и журналя, така че не ми мрънкай на мен търси си друг виновник аэ чужди войни спрях да водя
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2023 21:59

k20dan4o написа:Явно сме заразили и другите отбори с това отлагане на мачове. Казахстанци, Турци, ония от 6епси два вече отложиха, а се правиха на две и половина. Даже и Аякс не ги виждам да играят.

ПСВ също не играе, както и някои мачове в Белгия липсват.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 авг 2023 22:09

1914.1902 написа:
k20dan4o написа:Явно сме заразили и другите отбори с това отлагане на мачове. Казахстанци, Турци, ония от 6епси два вече отложиха, а се правиха на две и половина. Даже и Аякс не ги виждам да играят.

Също Панатинайкос, АЕК, Динамо К, Днипро, Апоел Н, Легия, Ракув, Слован, Йънг Бойс...

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 27 авг 2023 22:17

k20dan4o написа:
1914.1902 написа:

Също Панатинайкос, АЕК, Динамо К, Днипро, Апоел Н, Легия, Ракув, Слован, Йънг Бойс...

А на нас авторски права когааа...?

Върни се в “Левски”