TristaNNN написа:boabbb написа:TristaNNN написа:W84me написа:TristaNNN написа:Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена.

Според мен тези ламБи отдавна са извадени от производство, просто домакина се е запасил с някакви резервни бройки, които обаче са на изчерпване също.
Лошото е, че с това Тирейците срамят цяла България в Европа. Щом и румънците се подиграваха на условията, които видяха на Еко той, заеви.
За нас няма безплатни сектори, само за хората на баце ...
Говорим за елементарно табло, бре!
Никой не казва да е непременно Мерцедесът на таблата. Може Мерцедес-София от Али Експрес, като новата китайската каруца например.
Нова каруца, ама китайска.
Китайска, ама нова!
Какви сектори, какви бацета.

Росен Животното
Сергей Костов питай ганчев кой ни накара да се виждаме с цеката бе и го питай какво искаше да му кажем и после ми обяснявай на кой съм се молил, а аЭ ИМАМ СВИДЕТЕЛ КАК СИ СЕ ХВАЛИЛ, ЧЕ СИ Вэ ел пари, така добре ли е ? Или ви е лесно да серете без да знаете и капка от истината, пиши бе пиши на ганчев и го питай какво ни каза относно шампионска титла за ЦСКА и ще разбереш защо мен вече не ме интересува, не ганчев ако ще и стадиона да почне да ходи и да си тръгне от Борисовата градина ми е през хуя, КАКТО СЕ ИЭРАЭИ И ГАНЧЕВ В УКРАЙНА ЦИТОРАМ:ДРЕМЕ МИ НА ХУЯ ЗА ЦСКА, И СЕ
ХВАНА за чепа пред фенове и журналя, така че не ми мрънкай на мен търси си друг виновник аэ чужди войни спрях да водя