Канарчетата най-сетне "родиха".
Извадиха доста крив за тях мач в Търново.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
damyanov1963 написа:gihuelo написа:Те Айнтрахт били болнни половината с ангини и с вливки![]()
Само инвалиди не ви бяха отстранявали ама може и това да се случи.
Ами нали имат резерви. Левски как отстрани с половината си отбор от резерви втория път Щутгарт и то като шампион на Германия.
Без Гочев, Наско и Гиби.
Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Етър са отбора с най-голям малшанс и мачкани от съдиите от началото на сезона.
САМО ЛЕВСКИ!
Dust написа:Канарчетата най-сетне "родиха".
Извадиха доста крив за тях мач в Търново.
Шумналийският пИдал пусна гола, макар че Варът показа и нарушение, и хандбал на жълтуркото. След 3-4 месеца е пенсионер и си пълни гушата с подкупи. Същият тъпак отмени редовен гол на Миланов в Разград, щото разградската маймуна се хвърли отзад на Миланов да го фаулира, но не успя.
TristaNNN написа:Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена.
Според мен тези ламБи отдавна са извадени от производство, просто домакина се е запасил с някакви резервни бройки, които обаче са на изчерпване също.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
В интерес на истината гледах мача като беграунд, то ест повече го слушах, отколкото гледах : D
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:В интерес на истината гледах мача като беграунд, то ест повече го слушах, отколкото гледах : D
Да гледаш подобно нещо е ужасяващо

Леевски, оле

Тотална гавра на Ст. Тодоров с Етър! Да те извикат да видиш игра с ръка и ти най-нагло да признаеш гол за жълтурите!!!
W84me написа:TristaNNN написа:Таблото на Ивайло, а даже и това в Бистрица, е като технология от бъдещето, в сравнение с ламБите на Еко той Арена.
Според мен тези ламБи отдавна са извадени от производство, просто домакина се е запасил с някакви резервни бройки, които обаче са на изчерпване също.
Лошото е, че с това Тирейците срамят цяла България в Европа. Щом и румънците се подиграваха на условията, които видяха на Еко той, заеви.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс