Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2023 23:59

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
gihuelo написа:Трахизане, ти имаш фетиш от това на някой да му свършват парите :)
Явно тази мислъл те възбужда и ти става кеф и всеки ден си я повтаряш :)
Сигурно като си преди заплата ходиш по цял ден изпънат :)

Трибестан като се върне при жена си със заплата, сигурно й вика
''Къде беше, когато бях никой...''.

Музикаааааа! 8-)
Припошки47 и Глътхую ми правят психоанализа, докато Тирето е полунашепшено. О, прекрасни мигове! О, припошко безсилие! 8-)

Гаврата не е психоанализа, Трахизане.
Пак си се объркал. Поне намери ли бутончето ''Промени мнение''. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2023 00:00

Чакам да чуя Дебелия и лягам спокоен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2023 00:01

Plovdiv_1926 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Срещата започна ли с минута мълчание? Наистина ли искате да уважавам тези отбори?

Предните три мача в този кръг започнаха ли с минута мълчание.Всички тук знаем какво ти е отношението към Черно море и ЦСКА и каква поза си заел спрямо Лудогорец, ще ти спестя снимката която публикува преди малко.

Единият от тях започна, а ти днес беше ли зает да броиш картони или удобно ги изпусна :lol:

Ако визираш мен, нещо си в грешка, нямам спомен да съм броил картони.Но щом желаеш, днес най-спестеният картон беше вторият жълт на Гарсия.А най-неглежираните ситуации за дузпа от ВАР за кръга досега бяха в Пазарджик и на Армията, ощетени бяха Хебър и ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2023 00:02

W84me написа:Чакам да чуя Дебелия и лягам спокоен!

На IQ е 1:1 с Томислав и винаги при резил на един от двата отбора пуфтят по един и същ начин. :lol: :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 авг 2023 00:05

Един припок няма да си признае мъжки, че няма как на Гарсия да му се даде жълт картон за това нарушение, камо ли пък втори. Ем осрани, ем нагли.. Евала на тия, които не реват като шунки за някъв несъществуващ жк, а си признават, че са ги направили криви като макарони.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 авг 2023 00:10

gihuelo написа:
delqnski47 написа:
gihuelo написа:Трахизане, ти имаш фетиш от това на някой да му свършват парите :)

Тя може да се облича нарочно в някакви дрехи с кръпки и това да води до неподозирани успехи в спалнята .

Оранжеви потни чекиджии и низки човечета такива, да намесваш подигравателно жената на опонента в разни форумни дискусии и майтапи, е не само липса на мъжество, а и показност на ултра примитивно поведение. А и не е много здравословно, един от вашите все още не пише у тоя форум, след като установи, че форумната анонимност не е чак толкова анонимна на Софията. :roll:
Разбирам, че ви разцепвам тука, ама опитайте да се държите малко като мъже, майната им на честта и достойнството, които отдавна нямате за сметка на радикалната припощина в главите си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 27 авг 2023 00:13

Свине покойници, безбройни празници, а сесека умре, але, але, але.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2023 00:19

TristaNNN написа:
gihuelo написа:
delqnski47 написа:

Тя може да се облича нарочно в някакви дрехи с кръпки и това да води до неподозирани успехи в спалнята .

Оранжеви потни чекиджии и низки човечета такива, да намесваш подигравателно жената на опонента в разни форумни дискусии и майтапи, е не само липса на мъжество, а и показност на ултра примитивно поведение. А и не е много здравословно, един от вашите все още не пише у тоя форум, след като установи, че форумната анонимност не е чак толкова анонимна на Софията. :roll:
Разбирам, че ви разцепвам тука, ама опитайте да се държите малко като мъже, майната им на честта и достойнството, които отдавна нямате за сметка на радикалната припощина в главите си.

Извинявай не знаехме че си Емемеец на Младежа и малко ни е страх :)
Иначе е хубаво да си внушаваш че разцепваш нещо :) Ако и това е фетиш :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2023 00:20

TristaNNN написа:
gihuelo написа:
delqnski47 написа:

Нещо те хваща няква шизофрения, Трахизане. Цитираш себе си, сега пък ме цитира два пъти с второ различно мнение..
Вземи вдигни малко нивото, щото не разцепваш абсолютно нищо... :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2023 00:30

Дебелия е в амок!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”