Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Господин Вангелов, обръщаме се към Вас и Ви призовавм: Ако е останала и капка мъжество във Вас, подайте си оставката!
metodito написа:Водят играчи от втора унгарска дивизия, от Чехия, от Румъния и къде ли не, един Райнов не могат да вземат. Повече от ясно е защо се прави.
Да видим Стоянович какво ще направи. Бай Дельо така и не разбра май, че се *бават с него и седя да го правят на маймуна, обирайки народната "любов". Ако Славиша си държи на кариерата, ще си бие камшика и това е.
Той няма как да си тръгне сега сам, защото има договор и ще плаща неустойки, ако реши такова нещо, а не мисля, че по друг начин в момента ще го пуснат да си ходи. Това не му пречи обаче да нададе вой за тая селекция, ако има проблем с нея и играчите, които идват, та дори и заобиколно и да си каже нещата такива, каквито са. Съмнявам се да го направи, но ще видим.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
balef написа: Господин Вангелов, обръщаме се към Вас и Ви призовавм: Ако е останала и капка мъжество във Вас, подайте си оставката!
Кой бяга от мекото на хляба? Ти би ли го направил? Намерил е далаверка. Всичко е точно.
- metodito
- Контакти:
specter написа:metodito написа:Водят играчи от втора унгарска дивизия, от Чехия, от Румъния и къде ли не, един Райнов не могат да вземат. Повече от ясно е защо се прави.
Да видим Стоянович какво ще направи. Бай Дельо така и не разбра май, че се *бават с него и седя да го правят на маймуна, обирайки народната "любов". Ако Славиша си държи на кариерата, ще си бие камшика и това е.
Той няма как да си тръгне сега сам, защото има договор и ще плаща неустойки, ако реши такова нещо, а не мисля, че по друг начин в момента ще го пуснат да си ходи. Това не му пречи обаче да нададе вой за тая селекция, ако има проблем с нея и играчите, които идват, та дори и заобиколно и да си каже нещата такива, каквито са. Съмнявам се да го направи, но ще видим.
За треньорите не знам, важи ли правилото, че шест месеца преди изтичането на договора, може да си тръгнеш без последствия? Винаги могат да се разберат по взаимно съгласие. Предполагам.
Магнар Одегаард от днес се присъедини към лагера на Левски в Агия Напа. Норвежкият централен защитник ще премине пробен период, като вече стартира тренировки с тима.
https://en.wikipedia.org/wiki/Magnar_%C ... V0HbmMofdk
https://streamable.com/9enr9
https://en.wikipedia.org/wiki/Magnar_%C ... V0HbmMofdk
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
На мен този ми звучи много добре. Скандинавските защитници са изпробвана марка. Дано. 
И не е някой с 20 мача за десет години:
https://us.soccerway.com/players/magnar-odegaard/76769/
Титуляр и не е пеперудка с 18 клуба за 16 години.
ОДОБРЕНО.
Срещу играчи с такава визитка, няма как да "мрънкям".
И не е някой с 20 мача за десет години:
https://us.soccerway.com/players/magnar-odegaard/76769/
Титуляр и не е пеперудка с 18 клуба за 16 години.
ОДОБРЕНО.
Срещу играчи с такава визитка, няма как да "мрънкям".
Няма ли да оплюем лошите медии заради "спекулацията" с идването на французин и норвежец на проби... 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Това вече е друго нещо... Този си има впечатляваща визитка за нашите стандарти, а и бонус точки му носи това, че е викинг и може да заформят добър викингски тандем с Холмар.
163 мача в Елитсериен няма как да са случайни. Освен това до края на сезона в Норвегия (края на ноември) е бил титуляр, което е също голям плюс.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- modor
- Контакти:
Само да не ни се падне поредния счупен 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
само на мен ли ми прилича на FYRE