Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2017 23:35

Sinite ot Sofia, към момента, а и за сега в следващите 3-4 сезона футболен клуб Левски нищо положително не може да даде и допринесе за развитието на кариерата на един футболист, а всеки гледа своето бъдеще.
Сашко след два месеца ще стане на 27 и неговата цел в момента е да излезе извън България.

Колкото и гадно да звучи за много хора, то този Левски не е апетитна хапка.

Сашко ако беше подлога на Ганчев нямаше миналото лято да си бие шута от тиретата и да отиде в Черно море.
Изображение

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 12 юни 2017 00:07

PFC Litex написа:Sinite ot Sofia, към момента, а и за сега в следващите 3-4 сезона футболен клуб Левски нищо положително не може да даде и допринесе за развитието на кариерата на един футболист, а всеки гледа своето бъдеще.
Сашко след два месеца ще стане на 27 и неговата цел в момента е да излезе извън България.

Колкото и гадно да звучи за много хора, то този Левски не е апетитна хапка.

Сашко ако беше подлога на Ганчев нямаше миналото лято да си бие шута от тиретата и да отиде в Черно море.

ФК Левски София е много повече от един трамплин, нека е ясно! Но да погледнем малко от твоята призма, а именно как и по какъв начин черно море е по - удачен вариант за развитие на т.нар. от теб Сашко?! Може би, защото в следващите 3-4 сезона, виждаш варненци в по - добро състояние от нас? Може би, защото черно море ще играе в ЛЕ ? Може би, защото е по - романтично да играеш пред 500 човека, пред това зад гърба ти да е публиката на Левски?
Да е жив и здрав Цветков, не е лош футболист.
ПС: Не съм коментирал нищо по повод отношенията Цветков - ГГ. Нямам никаква представа каква е ситуацията и не ме вълнува.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 юни 2017 00:51

wilge написа:
eelche написа:Аз съм лошият в нашият форум от ден първи, в който съм се регистрирал - и като лошият може би съм единственият,който подхожда критично, НО...

Написал си безумно много глупости, а аз ще се окажа прав. Още утре се свиква Общо събрание на акционерите като миноритарен акционер с идеята да се искат промени. Аз каквото съм написал за Мъри,за Люпко съм написал, четете между редовете. Може да не си управлявал клуб, но когато имаш идеите и си заобиколен от точните хора, когато имаш иновативни идеи, които може да приложиш - успехът е въпрос на време.

Защо не попиташ инж.Георги Иванов-Рензо какво разбира от маркетинг и планиране,защо не попиташ Виторио Павлов, Пепе Мурсия, Пелето,Иво Сектора,Сухия и всички останали чекиджии дето се учеха на гърба на футболен клуб Левски и докараха клуба до отрицателен баланс - 14 000 000 лева? Те колко разбираха от маркетинг, прогнозиране, планиране, лихви, приходи,мърчандайз и т.н. Защо не попиташ Борето, Дианчето и Краси, Жужо,Пелето,Спас Шофьора, барабар с всички лапачи? Знаеш ли, това е като цяло проблема на българите, чакаме все на някой друг, докато животът покрай нас си тече! Радвам се,че този форум се чете от интелигентни хора,доверие към Тръстът - все пак там са феновете.

Заключвам с последни думи - казваш Надежда...Ето точно това е проблема на ПФК Левски, не ни трябва надежда, трябва ни екшън-план за действие,план за действие СЕГА,ВЕДНАГА, защото следваме примера на автентичният и достоен Вечен съперник - умираме с всяка секунда в която начело е моделът КОЙ на всички нива в клуба - собственик, спортен директор, треньор, скаути, методисти...И повярвай ми, не е далече момента, в който този пернишки шофьор ще ни пре-ПРОДАДЕ за пореден път в своята кариера.Надежда - хахаааа, блажени са вярващите е казано в Библията...

Следващите дни са от особена важност за клуба, мишките първи напускат потъващият кораб.Днес Дианчето, утре Краси Декларацията, Спас ще си бие камшика малко след отпадането от ЕКТ, най-късно в края на август.Ники Тъпото и Дани Ибрикчията са ясни.

Четете и не вярвайте на очите си. Точно в този момент, всички тези, които съсипват отбора, селектират поредните негра,кеширайки поредната комисионна, а нашите момчета от школата Стаси Иванов,Кабов, Краев, Алекс Любенов ще бъдат пратени в Б група...да се обиграват!

Нямам какво повече да напиша, даже съжалявам,че се върнах във форума, но помнете думите ми - ако НИЕ феновете не вземем нещата в ръце, ще бъдем СЪУЧАСТНИЦИ в закриването на клуба, ще закрием клуба си и ще последваме примера на обединеният отбор на Ловеч-Етрополе.

Тежки думи са, но нека да си ги кажем истините сега и ДА НАПРАВИМ НЕЩО!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юни 2017 01:20

Sinite ot Sofia, към момента от този футболен клуб е останало само името, а име футбол неиграе.
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 юни 2017 09:19

Като гледам какво текучество на футболисти имате, яко вървите по нашия път. 8-10 напускащи и още толкова нови. Напълно нов отбор, на който ще му трябват месеци да могат да се "срещнат" на терена.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юни 2017 10:02

Нищо подобно и в тежкото безпаричие при Томов си имахме прекрасен отбор даже бяхме първи през последната ни зима.После Минджуците пробиха отбора и принудиха Стойчо да си тръгне след консултации с Домуса и по негова препоръка сложиха предателя Галин.

Темата обаче е за Левски и да не се отклоняваме.Елче е много прав трябват решителни действия.Трябва да направите така,че в най-кратко време да разкарате Спас докато не са свършили парите. Всяко забавяне може да бъде фатално.Най-добрият момент е сега между двата сезона.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2017 10:53

Вие па кой разкарахте, та на нас давате акъл? Гонихте Лупи с камъни, после го посрещнахте с хляб и сол, а той ДВА пъти ви изигра един и същи филм.
Разбирам да сте си спасили отбора, че да имате самочувствие да говорите, а вие просто цункахте пешовете на строителя на къщички и припознахте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юни 2017 11:04

И днес ли няма да има нови :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 юни 2017 11:07

mikata написа:И днес ли няма да има нови :?:

За какво са ти нови? Нали още от първите минути.... ще започнеш да ги хулиш :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2017 11:16

Понеже темата е за селекцията, а най-често се мярка името на Жадното виждам, че сте в голяма грешка.
Селекцията не се прави от Митов! Разберете го! Митов само разнася синята грейка и гледа тъпо на пресконференции.
Не Митов остави титулярни футболисти извън отбора далеч преди края на първенството.
Идеята беше прозрачна. Пускаме малките на вълците, за да покажем, че още не стават и си гарантираме поне още 4-5 нови.
Този, който реално прави селекцията ще отстрани бушона Митов преди зимната пауза, .... за да има мегдан за още една мащабна селекция.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”