Sinite ot Sofia, към момента, а и за сега в следващите 3-4 сезона футболен клуб Левски нищо положително не може да даде и допринесе за развитието на кариерата на един футболист, а всеки гледа своето бъдеще.
Сашко след два месеца ще стане на 27 и неговата цел в момента е да излезе извън България.
Колкото и гадно да звучи за много хора, то този Левски не е апетитна хапка.
Сашко ако беше подлога на Ганчев нямаше миналото лято да си бие шута от тиретата и да отиде в Черно море.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
PFC Litex написа:Sinite ot Sofia, към момента, а и за сега в следващите 3-4 сезона футболен клуб Левски нищо положително не може да даде и допринесе за развитието на кариерата на един футболист, а всеки гледа своето бъдеще.
Сашко след два месеца ще стане на 27 и неговата цел в момента е да излезе извън България.
Колкото и гадно да звучи за много хора, то този Левски не е апетитна хапка.
Сашко ако беше подлога на Ганчев нямаше миналото лято да си бие шута от тиретата и да отиде в Черно море.
ФК Левски София е много повече от един трамплин, нека е ясно! Но да погледнем малко от твоята призма, а именно как и по какъв начин черно море е по - удачен вариант за развитие на т.нар. от теб Сашко?! Може би, защото в следващите 3-4 сезона, виждаш варненци в по - добро състояние от нас? Може би, защото черно море ще играе в ЛЕ ? Може би, защото е по - романтично да играеш пред 500 човека, пред това зад гърба ти да е публиката на Левски?
Да е жив и здрав Цветков, не е лош футболист.
ПС: Не съм коментирал нищо по повод отношенията Цветков - ГГ. Нямам никаква представа каква е ситуацията и не ме вълнува.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
wilge написа:eelche написа:Аз съм лошият в нашият форум от ден първи, в който съм се регистрирал - и като лошият може би съм единственият,който подхожда критично, НО...
Написал си безумно много глупости, а аз ще се окажа прав. Още утре се свиква Общо събрание на акционерите като миноритарен акционер с идеята да се искат промени. Аз каквото съм написал за Мъри,за Люпко съм написал, четете между редовете. Може да не си управлявал клуб, но когато имаш идеите и си заобиколен от точните хора, когато имаш иновативни идеи, които може да приложиш - успехът е въпрос на време.
Защо не попиташ инж.Георги Иванов-Рензо какво разбира от маркетинг и планиране,защо не попиташ Виторио Павлов, Пепе Мурсия, Пелето,Иво Сектора,Сухия и всички останали чекиджии дето се учеха на гърба на футболен клуб Левски и докараха клуба до отрицателен баланс - 14 000 000 лева? Те колко разбираха от маркетинг, прогнозиране, планиране, лихви, приходи,мърчандайз и т.н. Защо не попиташ Борето, Дианчето и Краси, Жужо,Пелето,Спас Шофьора, барабар с всички лапачи? Знаеш ли, това е като цяло проблема на българите, чакаме все на някой друг, докато животът покрай нас си тече! Радвам се,че този форум се чете от интелигентни хора,доверие към Тръстът - все пак там са феновете.
Заключвам с последни думи - казваш Надежда...Ето точно това е проблема на ПФК Левски, не ни трябва надежда, трябва ни екшън-план за действие,план за действие СЕГА,ВЕДНАГА, защото следваме примера на автентичният и достоен Вечен съперник - умираме с всяка секунда в която начело е моделът КОЙ на всички нива в клуба - собственик, спортен директор, треньор, скаути, методисти...И повярвай ми, не е далече момента, в който този пернишки шофьор ще ни пре-ПРОДАДЕ за пореден път в своята кариера.Надежда - хахаааа, блажени са вярващите е казано в Библията...
Следващите дни са от особена важност за клуба, мишките първи напускат потъващият кораб.Днес Дианчето, утре Краси Декларацията, Спас ще си бие камшика малко след отпадането от ЕКТ, най-късно в края на август.Ники Тъпото и Дани Ибрикчията са ясни.
Четете и не вярвайте на очите си. Точно в този момент, всички тези, които съсипват отбора, селектират поредните негра,кеширайки поредната комисионна, а нашите момчета от школата Стаси Иванов,Кабов, Краев, Алекс Любенов ще бъдат пратени в Б група...да се обиграват!
Нямам какво повече да напиша, даже съжалявам,че се върнах във форума, но помнете думите ми - ако НИЕ феновете не вземем нещата в ръце, ще бъдем СЪУЧАСТНИЦИ в закриването на клуба, ще закрием клуба си и ще последваме примера на обединеният отбор на Ловеч-Етрополе.
Тежки думи са, но нека да си ги кажем истините сега и ДА НАПРАВИМ НЕЩО!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Sinite ot Sofia, към момента от този футболен клуб е останало само името, а име футбол неиграе.

Като гледам какво текучество на футболисти имате, яко вървите по нашия път. 8-10 напускащи и още толкова нови. Напълно нов отбор, на който ще му трябват месеци да могат да се "срещнат" на терена.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Нищо подобно и в тежкото безпаричие при Томов си имахме прекрасен отбор даже бяхме първи през последната ни зима.После Минджуците пробиха отбора и принудиха Стойчо да си тръгне след консултации с Домуса и по негова препоръка сложиха предателя Галин.
Темата обаче е за Левски и да не се отклоняваме.Елче е много прав трябват решителни действия.Трябва да направите така,че в най-кратко време да разкарате Спас докато не са свършили парите. Всяко забавяне може да бъде фатално.Най-добрият момент е сега между двата сезона.
Темата обаче е за Левски и да не се отклоняваме.Елче е много прав трябват решителни действия.Трябва да направите така,че в най-кратко време да разкарате Спас докато не са свършили парите. Всяко забавяне може да бъде фатално.Най-добрият момент е сега между двата сезона.
Вие па кой разкарахте, та на нас давате акъл? Гонихте Лупи с камъни, после го посрещнахте с хляб и сол, а той ДВА пъти ви изигра един и същи филм.
Разбирам да сте си спасили отбора, че да имате самочувствие да говорите, а вие просто цункахте пешовете на строителя на къщички и припознахте.
Разбирам да сте си спасили отбора, че да имате самочувствие да говорите, а вие просто цункахте пешовете на строителя на къщички и припознахте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И днес ли няма да има нови 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
mikata написа:И днес ли няма да има нови
За какво са ти нови? Нали още от първите минути.... ще започнеш да ги хулиш

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Понеже темата е за селекцията, а най-често се мярка името на Жадното виждам, че сте в голяма грешка.
Селекцията не се прави от Митов! Разберете го! Митов само разнася синята грейка и гледа тъпо на пресконференции.
Не Митов остави титулярни футболисти извън отбора далеч преди края на първенството.
Идеята беше прозрачна. Пускаме малките на вълците, за да покажем, че още не стават и си гарантираме поне още 4-5 нови.
Този, който реално прави селекцията ще отстрани бушона Митов преди зимната пауза, .... за да има мегдан за още една мащабна селекция.
Селекцията не се прави от Митов! Разберете го! Митов само разнася синята грейка и гледа тъпо на пресконференции.
Не Митов остави титулярни футболисти извън отбора далеч преди края на първенството.
Идеята беше прозрачна. Пускаме малките на вълците, за да покажем, че още не стават и си гарантираме поне още 4-5 нови.
Този, който реално прави селекцията ще отстрани бушона Митов преди зимната пауза, .... за да има мегдан за още една мащабна селекция.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.