КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 19:59

sin4ec написа:Пълна катастрофа. Даже не ми се коментира, но в 80-та минута заявих на хората около мен, че Морето ще изравни, ако продължаваме така... Жалко за всички 13 000 човека, които отидохме там. Инак, като се изключи мача( по-точно резултата), всичко беше перфектно. Аз се поуморих, щото хем шофьор, хем трамбовахме цял ден из Бургас, но какво да се прави.
Наспиваме се тази вечер и така.

Не се ядосвай.Това написах в тази тема по време на мача.Явно беше.
"от Мистри на 30 Май 2015 21:21

Този мач е подигравка с привържениците на Левски!
Отборът не иска да спечели купата.
Само малоумна проява на хората от Варна, може да ги лиши от нея."
Изображение

Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 май 2015 20:03

Споко сега ще прекроят класирането според това кой колко точки общо е спечелил ще завършите 2ри и ще играете в ЛЕ :lol:
Само Лудогорец събраха повече точки от вас :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2015 20:18

Честита Купа на Черно море! Горчива чаша за нас, но все пак всички емоции в дните и часовете преди мача си заслужаваха. До една! Организацията, пътвуването, сините шалове и знамена от всяка четвърта кола по магистрала "Тракия", клаксоните и ръцете за поздрав през прозорците.
Сетне, синята Морска градина в Бургас, песните, пълните халби, погледите, усмивките и снимките на случайните минувачи, майките с новите сини екипи, а дечицата им със сини шалчета и шапки...Все неща, които прасе никога няма да изживее, то и затова неговата радост се крие в нашата вчерашна късна нерадост. Показахме, че любовта не значи титла или купа! Тя не се купува с пари, колбаси или лъжливи обещания на подсъдими комунистически престъпници, а се наследява, носи се някъде вътре в сърцето, в едно специално кътче. Особено след този тежък сезон, изпълнен с болки и разочарования, но и с радостни мигове и гордост от вечно живия Левскарски дух.
Прибрахме се живи и здрави по домовете си, сега ще отдъхнем, ще се наспим ще продължим да обичаме Левски, както го обичахме и на стадиона в Бургас,
на Герена, а и навсякъде другаде. Има много мъка в нас и много болка, но ние ще продължим, защото сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
П.С. И не се връзвайте на шегички на феновете на отборче без лиценз, ток и победа, те милите нямат друга радост освен нашата нерадост в момента! Да се радват, милите, че в понеделник може и да ги няма на футболната карта.
Последна промяна от TristaNNN на 31 май 2015 20:21, променено общо 3 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 20:19

runnersa написа:Споко сега ще прекроят класирането според това кой колко точки общо е спечелил ще завършите 2ри и ще играете в ЛЕ :lol:
Само Лудогорец събраха повече точки от вас :mrgreen:

Добре ли си или просто си с тежко детство? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 20:27

Мистри, това е несериозно! Изравнителният гол е абсолютно случаен, изритана напосоки топка. Та Морето накрая не можеше и до центриране да стигне, имаше минута и половина и наш тъч...
Това е тактическа неграмотност!
В продълженията имаме три чисти положения и още толкова добри положения-какво трябва да стане?
Това е неможене. И ако Краев я би добре с главата и беше малшанс, че не влезе, то изпълненията на Валери са крещяща некадърност!

Между впрочем, по-важното е, че цялата армия се прибра по домовете си без сериозни инциденти и проблеми.
В края на краищата, ние като публика направихме и невъзможното, няма от какво да се срамуваме( изключвам стотина човека с чупенето на седалки). Отделихме един уикенд на този мач, похарчихме всеки според възможностите си немалка сума, което не е леко в тези времена.( на мен лично мачът ми излезе 250 лева). Оставихме сърцата си на стадиона, дадохме цялата си любов.
Не беше достатъчно, за жалост. Повече нямаше какво да направим. Гол ние не можем да вкараме. За жалост...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 20:33

sin4ec написа:Мистри, това е несериозно! Изравнителният гол е абсолютно случаен, изритана напосоки топка. Та Морето накрая не можеше и до центриране да стигне, имаше минута и половина и наш тъч...
Това е тактическа неграмотност!
В продълженията имаме три чисти положения и още толкова добри положения-какво трябва да стане?
Това е неможене. И ако Краев я би добре с главата и беше малшанс, че не влезе, то изпълненията на Валери са крещяща некадърност!

Между впрочем, по-важното е, че цялата армия се прибра по домовете си без сериозни инциденти и проблеми.
В края на краищата, ние като публика направихме и невъзможното, няма от какво да се срамуваме( изключвам стотина човека с чупенето на седалки). Отделихме един уикенд на този мач, похарчихме всеки според възможностите си немалка сума, което не е леко в тези времена.( на мен лично мачът ми излезе 250 лева). Оставихме сърцата си на стадиона, дадохме цялата си любов.
Не беше достатъчно, за жалост. Повече нямаше какво да направим. Гол ние не можем да вкараме. За жалост...

Абсолютно сериозен съм.На стадиона усещането и възприятието е друго.Нашият гол също беше случаен.Но вторият гол на варненци беше...по тоневски.
Ако този вземе изцяло властта в Левски-жална ни майка.

този откакто е дошъл , имаме загубени два финала и шампионска титла , по почти един и същ начин.
Последна промяна от Мистри на 31 май 2015 20:37, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 31 май 2015 20:36

Мен много ме издразни това, че след втория гол на морето половината легнаха на терена и се предадоха. А оставаха поне още 5 минути....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 май 2015 20:40

tevez написа:Стойчо Стоев не трябва да се пипа.

Не можеш да биеш Кольо мастиката и то във финал за купата,и то с 10 човека,и то пред почти изцяло твоя публика,и се смяташ за треньор?Ми да ме извиняват всички тук,но не съм съгласен.И не ми започвайте с мантри от рода на с тия футболисти толкова,защото и морето не са с Меси и Роналдо.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2015 20:42

Стоилов и Сираков бяха освободени след първият им неуспешен сезон. Велев и Боримиров бяха освободени след шампионска титла. Георги Иванов трябва да го търпим след шест нулеви сезона, без нито една титла и купа.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 20:43

Stahlgewitter написа:
tevez написа:Стойчо Стоев не трябва да се пипа.

Не можеш да биеш Кольо мастиката и то във финал за купата,и то с 10 човека,и то пред почти изцяло твоя публика,и се смяташ за треньор?Ми да ме извиняват всички тук,но не съм съгласен.И не ми започвайте с мантри от рода на с тия футболисти толкова,защото и морето не са с Меси и Роналдо.

До някъде си прав.
Но основият миязъм, на когото ще дишаме вонята , е тандема иванов/тонев
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”