Мнениеот TristaNNN » 31 май 2015 20:18
Честита Купа на Черно море! Горчива чаша за нас, но все пак всички емоции в дните и часовете преди мача си заслужаваха. До една! Организацията, пътвуването, сините шалове и знамена от всяка четвърта кола по магистрала "Тракия", клаксоните и ръцете за поздрав през прозорците.
Сетне, синята Морска градина в Бургас, песните, пълните халби, погледите, усмивките и снимките на случайните минувачи, майките с новите сини екипи, а дечицата им със сини шалчета и шапки...Все неща, които прасе никога няма да изживее, то и затова неговата радост се крие в нашата вчерашна късна нерадост. Показахме, че любовта не значи титла или купа! Тя не се купува с пари, колбаси или лъжливи обещания на подсъдими комунистически престъпници, а се наследява, носи се някъде вътре в сърцето, в едно специално кътче. Особено след този тежък сезон, изпълнен с болки и разочарования, но и с радостни мигове и гордост от вечно живия Левскарски дух.
Прибрахме се живи и здрави по домовете си, сега ще отдъхнем, ще се наспим ще продължим да обичаме Левски, както го обичахме и на стадиона в Бургас,
на Герена, а и навсякъде другаде. Има много мъка в нас и много болка, но ние ще продължим, защото сме ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
П.С. И не се връзвайте на шегички на феновете на отборче без лиценз, ток и победа, те милите нямат друга радост освен нашата нерадост в момента! Да се радват, милите, че в понеделник може и да ги няма на футболната карта.
Последна промяна от
TristaNNN на 31 май 2015 20:21, променено общо 3 пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]