Dani Kiki написа:Ще се режат ли пак гредите? Имам хубава машинка....
Мрежата се скъса малко преди мача

Лепиха я с тиксо.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dani Kiki написа:Ще се режат ли пак гредите? Имам хубава машинка....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
peliforewer написа:1914.1902 написа:Срещата започна ли с минута мълчание? Наистина ли искате да уважавам тези отбори?
Предните три мача в този кръг започнаха ли с минута мълчание.Всички тук знаем какво ти е отношението към Черно море и ЦСКА и каква поза си заел спрямо Лудогорец, ще ти спестя снимката която публикува преди малко.
delqnski47 написа:gihuelo написа:Трахизане, ти имаш фетиш от това на някой да му свършват парите![]()
Явно тази мислъл те възбужда и ти става кеф и всеки ден си я повтаряш![]()
Сигурно като си преди заплата ходиш по цял ден изпънат
Трибестан като се върне при жена си със заплата, сигурно й вика
''Къде беше, когато бях никой...''.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gihuelo написа:1914.1902 написа:Срещата започна ли с минута мълчание? Наистина ли искате да уважавам тези отбори?
Не започна с минута мълчание което е голяма грешка .
А по вторият въпрос - Не, не искаме да уважаваш тези отбори и на никой не му дереме дали ги уважаваш , но следващия път не пиши глупости през цялото време на мача ,че той е уреден.
А и знаем твойте прогнози колко се сбъдватМиналата точно по това време написа към хиляда пъти че Джуджи е купил титлата.
Потребители, разглеждащи този форум: 1Neutralen, 4x4, AgePeeBG, AntonToni, Bet_Expert, drvasko98, Halo, jusi, Plamen_i00, soilwork, tiamat, W84me и 27 госта