metodito написа:[offtopic]Betchualeng Arnaikem написа:Методи, тоя път не мирише на Агата. Всичко зависи от ТИМ: ако искат ще има скандал, прокуратура, каквото трябва.. и от това няма да си изпати отбора на Агата, а някой друг.
Ако не искат... шест човека ще излетят от ЧМ и всичко ще остане обвито в тайнствена мъгла, което ще даде шанс на един отбор и на няколко футбалера да обясняват колко са невинни.
Хич няма да се учудя още да текат преговорите и увещанията някои хора във Варна да оставят нещата така и да не предизвикват истински ураган в българския футбол а просто да замълчат и да оставят нещата така.
А, да и между другото само истински глупак би очаквал ако ТИМ продава мач да го направят с такъв скандал и лишавайки се от шестима играчи, сред които основни фигури.
Ми, тук е добре да се намеси някой варненец и да каже наскоро дадена концесийка или европроект на ТИМ.Cherche l'árgent.
А това въобще не е първия смърдящ мач на варненци през годините. Помисли също и за Илиан и реакцията му.[/offtopic]
ТИМ каквото трябва в бизнес план си го получава. Има всичко нужно за да изпълни целите за които съществува. И докато е нужно ще съществува, а потока пари няма да спре. Гигантски суми, меко казано.
На мен във футболен аспект ТИМ не са ми симпатични, защото с наличните ресурси биха могли да направят много за отбора си, и то с напълно почтени методи, няма да им е никаква трудност да вкарат пари.. и да направят печеливш проект но те зор не си дават. Но от друга страна през годините многократно съм научавал едно и също: ТИМ мачове не купува и не продава. Най-общо казано тая страна на футбола не ги вълнува. Може да е странно за БГ ширините, но досега винаги това е идвало като информация.