Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 26 авг 2023 23:16

1914.1902 написа:
gihuelo написа:
Понякога си смешен :)

Гледай себе си, остави останалите. ;)

Излагаш се в стремежа да докажеш че ЧМ са ни легнали . Е не са!
Утрепаха ни от игра и положения

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 авг 2023 23:17

Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 авг 2023 23:18

gihuelo написа:
Dust написа:ГГПП, неблагодарници.
Човека хвърли в канала толкова много пари, а те го обиждат.
От мача хванах само финалът му и това, което ивдях е, че ЧМ търсеше победата до последната секунда.

Ние знаем че по принцип не гледаш мачове от първенство ни така че не очаквахме да си го гледал :)

Баце ти Дъст днес си вя куреца из Лесковац https://www.izletijada.rs/posts/leskova ... tiljijada/, а не гибичи нон стоп и постоянно в интернет, а за теб ми е ясно, че си ми лична секретарка и ми следиш всяка стъпка.
Благодаря.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 авг 2023 23:19

peliforewer написа:Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.

Свикнал съм да гледам съдии в евротурнирите, абсолютно достойно представяне от ВЧ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 26 авг 2023 23:19

Dust написа:ГГПП, неблагодарници.
Човека хвърли в канала толкова много пари, а те го обиждат.
От мача хванах само финалът му и това, което ивдях е, че ЧМ търсеше победата до последната секунда.

А Крумовград гледа ли ги? :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 авг 2023 23:19

W84me написа:
peliforewer написа:Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.

Свикнал съм да гледам съдии в евротурнирите, абсолютно достойно представяне от ВЧ!

Спести втори жълт картон на ЧМ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 26 авг 2023 23:20

sinqkrepost1914 написа:
ugly bug написа:Чинката доказва че е от женски пол..
Спестен чист втори жълт картон..
:!:

Toя фаул не беше за жълт картон, още повече пък за втори такъв. И аз не понасям ИИ джуджето и тимчето на ТИМ, но истината е, че вие сте жалка картинка и в друг ден щяха да ви вкарат поне 3-4 гола преди да почнете да правите некви карамболи пред тяхната врата. Тоя Санянг бате не знам кой може да му плаща хиляди евраци за да играе футбол, тоя ви обира легално, няма такава некадърна маймуна като тоя, 10 пъти го разминаха, 5 пъти игра с глава, още толко изчисти в тъч и 50 пъти я изрита безцелно напред..а, имаше и 3 точни паса по земя на 5 метра разстояние :lol:

Аве ти луд ли си, чел ли си изобщо очакванията за африканчето:
"Млад. Талантлив. Скромен. Отдаден. Всичко това описва новия ни футболист - Сейни Санянг. Пристигащ от терените на световното за младежи в Аржентина, където левият бек блестеше за Гамбия и достигна 1/8-финал, Сейни се присъединява към ЦСКА с огромен ентусиазъм и не крие, че мечтата му се сбъдва. Добре дошъл, Сейни!", написаха от "Армията" за новата си придобивка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2023 23:20

miro_rz написа:Фаворитите се самоубиха с това реми!

Имай предвид, че кървавите мутренски пари на ВП и ГГ все пак не растат по дърветата и тези "спортни меценати" очакват и някакъв приход или поне минимална възвръщаемост. След евро резила няма, препродажбата на печки не върви, дюнерджийницата в Борисовата е обвита в паяжини, Еко той Арена пустее, та... думам ти дъще, сещай се снахо. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2023 23:22

Ачко веднага да пуска някоя статия, за да утеши феновете на ЦСКА - София.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 авг 2023 23:22

delqnski47 написа:
W84me написа:

Спести втори жълт картон на ЧМ

Онзиден не показаха абсолютно същия на един от Айнтрахт срещу Рикардиньо. Остави това, Естрада е ПОНЕ 10 кила над нормата. Все едно е изял 20 кила сьоНга!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”