1914.1902 написа:gihuelo написа:
Понякога си смешен
Гледай себе си, остави останалите.
Излагаш се в стремежа да докажеш че ЧМ са ни легнали . Е не са!
Утрепаха ни от игра и положения
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:gihuelo написа:
Понякога си смешен
Гледай себе си, остави останалите.
gihuelo написа:Dust написа:ГГПП, неблагодарници.
Човека хвърли в канала толкова много пари, а те го обиждат.
От мача хванах само финалът му и това, което ивдях е, че ЧМ търсеше победата до последната секунда.
Ние знаем че по принцип не гледаш мачове от първенство ни така че не очаквахме да си го гледал
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:ГГПП, неблагодарници.
Човека хвърли в канала толкова много пари, а те го обиждат.
От мача хванах само финалът му и това, което ивдях е, че ЧМ търсеше победата до последната секунда.
W84me написа:peliforewer написа:Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.
Свикнал съм да гледам съдии в евротурнирите, абсолютно достойно представяне от ВЧ!
sinqkrepost1914 написа:ugly bug написа:Чинката доказва че е от женски пол..
Спестен чист втори жълт картон..
Toя фаул не беше за жълт картон, още повече пък за втори такъв. И аз не понасям ИИ джуджето и тимчето на ТИМ, но истината е, че вие сте жалка картинка и в друг ден щяха да ви вкарат поне 3-4 гола преди да почнете да правите некви карамболи пред тяхната врата. Тоя Санянг бате не знам кой може да му плаща хиляди евраци за да играе футбол, тоя ви обира легално, няма такава некадърна маймуна като тоя, 10 пъти го разминаха, 5 пъти игра с глава, още толко изчисти в тъч и 50 пъти я изрита безцелно напред..а, имаше и 3 точни паса по земя на 5 метра разстояние
miro_rz написа:Фаворитите се самоубиха с това реми!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:W84me написа:peliforewer написа:Тук имаше двама които мислех, че наистина разбират от футбол и са обективни, вече са абсолютни смешници, карикатури.Блатер, как мислиш, дали Чинков и Попов на ВАР са топ съдии за теб или имаш забележки.
Свикнал съм да гледам съдии в евротурнирите, абсолютно достойно представяне от ВЧ!
Спести втори жълт картон на ЧМ
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта