Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Пената им го каза всичко, нещастни мърши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Опозицията да реагира, вместо да се занимава със загубата на Сливен с 0:21.
- damyanov1963
Dust написа:Вероятно го има и в другия лагер, но снощи на стадиона имаше фенове на ЦСКА- София облекли фланелки на Левски. На мен ми беше смешно.
Според мен посещаемостта беше около 37 000 и нямя как да го подмина, от тези 37 000 поне 3-4 хиляди не бяха фенове на сините.
Голямата еуфория на сините фенове идва от факта, че гола пада в самия край на мача, спасява ги от загуба и в такива минути емоциите вземат връх. Че дори армейците около мен скачаха и се радваха като луди.
Не знам къде си ги видял тези фенове на Тирето, че и 3-4 хиляди, че и със сини фланелки, остава да си ги чул и как викат - Сърце, душа, за Левски София

Сега нормално е когато гостува голям отбор да има фенове и на други отбори, но чак пък толкоз...
И за бройката на стадиона - той събира 43хил.и няколко стотин души. Ти съдиш по сектор Г и изваждаш 6 хил. но не си обърнал внимание на претъпканите останали сектори и най-вече на стълбите м/у блоковете, което си е още няколко хиляди, така че, ако ти си прав, излиза, че капацитета на стадиона е лъжа. Когато стадиона беше с пейки, официално капацитета му се водеше 45 000, но когато се препълваше на големите мачове на две места се сгъчквахме по трима души, като прибавим и правостоящите, които запълваха стълбите, както беше вчера и на финала за купат(не м/у числото и Лц

Последна промяна от damyanov1963 на 26 авг 2023 00:09, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
W84me написа:Пената им го каза всичко, нещастни мърши.
Могъщ Чичовото громи и не цепи басма!

Което навява на някои мисли и въпроси що не е в Ментака или Чорбаляка, при положение, че нивото му определено не е Пазарджик.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

1914.1902 написа:Опозицията да реагира, вместо да се занимава със загубата на Сливен с 0:21.
Припозицията още не може да оправи кръвно и жлъчка след вчерашната синя феерия. Много им се насъбра.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:1914.1902 написа:Опозицията да реагира, вместо да се занимава със загубата на Сливен с 0:21.
Припозицията още не може да оправи кръвно и жлъчка след вчерашната синя феерия. Много им се насъбра.
https://sportal.bg/news-2021092113381131779 няма как да се забрави
За мача с немците . Наско продаде мача и врътна Х.
НАСКО ВЪН
НАСКО ВЪН
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
-
maxi1914 написа:За мача с немците . Наско продаде мача и врътна Х.
НАСКО ВЪН
Ти си болен.

-
- Контакти:
А за Хебър нямаше ли два спестени червена картона? Иначе се кълнете с един потребител, ама ми пригласяте на красноармейската онеправдана душица
Чичовото да си оправи нивата, на която могат да се садят картофи и тогава да отваря уста. Пък вие пикайте и лЕгайте, трудно ще се задържим на първото място, че да хвърляте жлъч.

Един света, един света и черно-бяла е любовта...