Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 23 май 2019 21:56

Етър е по-добрият отбор, но Славия са по-мръснишкият. Мачът трябваше да завърши 3:0, а само няколко сантиметра можеха да доведат до 2:1 ...
Мисля, че ще бием без проблеми, но почивката за най-добрите от Етър ме безпокои - явно намеренията им са доста сериозни. А и ще бъдат освободени - няма да е леко ...
Слушам Балъков - умряла лисица ...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 май 2019 22:15

1914.1902 написа:Избегнахме Урсула . :lol: :lol:

Не съм го виждал да бърза и да тича толкова :)
Хубаво, че ще играем с Етър. Те играят открит футбол а не със селски номера като Слабия.
Ще стане интересен мач и наистина по-добрият ще победи .

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 май 2019 22:16

Странджата написа:Етър е по-добрият отбор, но Славия са по-мръснишкият. Мачът трябваше да завърши 3:0, а само няколко сантиметра можеха да доведат до 2:1 ...
Мисля, че ще бием без проблеми, но почивката за най-добрите от Етър ме безпокои - явно намеренията им са доста сериозни. А и ще бъдат освободени - няма да е леко ...
Слушам Балъков - умряла лисица ...

Ако не се лъжа и вашите най-добри ще почиват утре. Баража ще го вземете с лекота! Етър играят приятен футбол, но именно това ще им изяде главата. Само да не напълните стадиона и вашите да се притеснят, че и това го има.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 май 2019 22:30

Plamen_i00 написа:Защо няма мач между първия и петия за определяне на шампиона на България? Също е толкова логично колкото този бараж.

Ами, има... Мачът е утре Разград - Морето. Първи срещу пети.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 май 2019 03:30

doktora25 написа:Най-добре ще е да ги пропуснем тия дати и няма да спра да го повтарям. Нямаме отбор готов за Европа и няма как за един месец да направим, ако ще и Хайнкес да дойде. Да си направим една дълга и спокойна подготовка. Да имаме физическо и психологическо предимство в двубоите за първенство срещу евроучастниците през лятото и ранната есен. Играчите, които ще привлечем през паузата, да дойдат с идеята да се докажат, да искат да постигнат успехи с отбора, а не с идеята да ги види Европа и да използват Левски за трамплин и средство.

Алтернативата ни е до болка позната - отпадане 1-ви или 2-ри кръг от географско откритие - нова доза подигравки, ново напрежение, нерви, поява на недоверие към новия треньор и новите играчи, журналистически нападки, сриване на самочувствието, което ще се пренесе и върху резултатите в шампионата, хвърляне на по-малко усилия там, глоби и наказания от УЕФА заради изцепки на публиката след слаби мачове, продължаващи до късно входящи и изходящи трансфери в следствие на отпадането и т.н. и т.н. Защо ни е нужно всичко това???

Парадоксалното е че през този сезон 2 отбора само показаха футболно качество и биха ни представили достойно в ЕКТ, но и 2-та не се класираха - Ботев Пд и Черно море.

Левски е абсолютно задължително да участва в ЕКТ ! А какво ще напишат в някакъв друг форум от евентуално отпадане от някой си,на мен ми е все тая.Ако пък някой тук в нашия форум пише нещо,значи модераторите ни са слаби. ;)

Айде да имаме поне 2 мача в годината за които си заслужава да тръпнем и да ги очакваме с нетърпение?След като с Жадното можем да елиминираме отбор в Европа,значи можем с всеки! И отбор се изгражда с подобни мачове.Сезона в ЛЕ започва на 11 юли,а кафЕвата лига започва на 12.Колко точно повече време ще имаме да правим отбор?

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 май 2019 03:33

metodito написа:[offtopic]
sinfen14 написа:А това за дъската,даже не е някаква тайна.10 журналисти,които са близо до клуба го потвърдиха.След финала със Славия СР се покри и не беше плащал заплати.После им даде някакви пари(май по една заплата) преди реванша с Вадуц,но климата и обстановката в отбора бяха безвъзвратно загубени.
[/offtopic]
[offtopic]Е, аз пък не го вярвам. И смятам, че беше фалшива "новина".[/offtopic]

Е ти може да вярваш,че на Марс има жива колония от извънземни,които ще ни нападнат и унищожат всеки момент. :lol: Това в какво вярваш и не си е твой проблем.

Ти обаче си уникален случай(не го казвам с цел да те обидя) - Хващаш се на очеизвадни партенки само и само да защитиш някаква си твоя теза.В 90% от случаите тезите ти не се базират на някакви реални факти,а по-скоро на догатки,някакви извадени от контекста думи на някой си и т.н. Жив и здрав те!Така те кефи,така живееш.Избора си е твой.

Аа и да не забравя за финал - Павел Колев е виновен за всичко!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 24 май 2019 03:43

mikata написа:Клуба взели си правата за бирата от СЗ? Единствено от изброеното само Левски ТВ беше на ниво,но тя е преди тоя да се появи :idea:

Айде да не ставаме като едни други фенове?Благодарим на Минев и му пожелаваме успех!Човека направи доста неща.Включително вкара напълно нови и невиждани по БГ стадионите досега екстри.Изобщо,всеки който е ходел на мач на Левски през настоящия сезон НЯМА КАК да не е видял разликата с очите си.Човекът имаше мерак и свърши работа,която никой друг преди него не беше вършил на тази позиция.Започна от -0 и оставя една никак не лоша основа.Това,че реално клуба наистина разполагаше с 0 лева за маркетинг и той е извадил доста пари от джоба си няма да го натъртвам. ;) Определено наследникът му има върху какво да стъпи и очаквам още развитие в областта на артикулите ни и рекламата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 май 2019 05:57

[offtopic]
sinfen14 написа:
Ти обаче си уникален случай(не го казвам с цел да те обидя) - Хващаш се на очеизвадни партенки само и само да защитиш някаква си твоя теза.В 90% от случаите тезите ти не се базират на някакви реални факти,а по-скоро на догатки,някакви извадени от контекста думи на някой си и т.н. Жив и здрав те!Така те кефи,така живееш.Избора си е твой.

Аа и да не забравя за финал - Павел Колев е виновен за всичко!

Не за "всичко". Кажи ми кого да виня и ще виня него. Благодаря, и мен ме кефиш. Сега, ако ми покажеш написаното за Гомес ще призная, че не разчиташ на догадки. Моето е толкова догадка, колкото и твоето. Всъщност ти разчиташ на "някой каза", а аз на логиката. Сам прецени кое звучи по-правдиво. :lol: Павката. Той вероятно е този, който е сложен да обира негативите - както беше Красимир. Не знам. Щом смяташ случващото се за нормално, ок.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 май 2019 07:01

Индикатор колко голям и важен клуб е "Левски": в Ройтерс и в Ню Йорк Таймс
https://www.reuters.com/article/uk-socc ... KKCN1S51M3
https://www.nytimes.com/reuters/2019/05 ... evski.html

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 май 2019 11:27

Честит празник на всички, за които българската просвета и култура е все още надежда за бъднините ни!
И Левски да пребъде!

Върни се в “Левски”