На мен не ми е ясно, каква е тази еуфория във феновете на "Левски"? 
Направиха равен като домакини, но нали има и реванш, който ще е в Германия?
И ако там паднат, тогава този равен за успех ли ще бъде броен, или за провал?
р.s. "Левски" играха що-годе добре днес, въпреки че имаха само един удар във вратата на немците. Но ми направи впечатление играта на вторите, която беше доста дефанзивна. Всъщност и схемата им беше дефанзивна. А самата стратегия на немците беше да излъжат противника с минимален резултат. Което ми напомни за бившия треньор на ЦСКА, който беше уволнен - неговата тактика, неговата стратегия, даже неговата схема на игра. Явно Айнтрахт ще играят по този начин при този треньор, което си е грозно за гледане. И всъщност този начин на игра даде някакви шансове на "Левски" днес. Обаче се съмнявам, че "сините" ще имат шансове на реванша, дори и да привлекат още някой футболист, който дълго време е бил без работа, и на когото да се надяват да вкара гол в последните минути.

Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Grf32 написа:На мен не ми е ясно, каква е тази еуфория във феновете на "Левски"?
р.s. "Левски" играха що-годе добре днес, въпреки че имаха само един удар във вратата на немците. Но ми направи впечатление играта на вторите, която беше доста дефанзивна. Всъщност и схемата им беше дефанзивна. А самата стратегия на немците беше да излъжат противника с минимален резултат. Което ми напомни за бившия треньор на ЦСКА, който беше уволнен - неговата тактика, неговата стратегия, даже неговата схема на игра. Явно Айнтрахт ще играят по този начин при този треньор, което си е грозно за гледане. И всъщност този начин на игра даде някакви шансове на "Левски" днес. Обаче се съмнявам, че "сините" ще имат шансове на реванша, дори и да привлекат още някой футболист, който дълго време е бил без работа, и на когото да се надяват да вкара гол в последните минути.
Добре, добре, от разгромна победа за Антрахт в София минахме на съмнения за успех на Сините в реванша

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
TristaNNN написа:Марш обратно по дупките, припоци, утре ви чака тежък, тъжен и тягостен работен ден! Наспете се добре, под юргана на левскимразието и сънувайте гол Нумеро уно в плейофите из Европа.
Направете им един ремонтец по свой вкус, че ако върже у Германията, доста време ще трябва да прекарате там. Поне да ви е приятно, хе-хе.
Делянски ти обясни че не ходим на работа а сме шефове.
Ама общак как може да го разбере.

Grf32 написа:Soulen написа:Тука ни трябва една победа с поне 2 гола разлика, за да запазим реален шанс за класиране и там да разчитаме, че няма да имат ден 90 минути мач на една врата.
Надявам се на варианта ПАОК. Техния отбор е свикнал на победи в Шампионската лига и купа от ЛЕ. Мисля, че този турнир го считат да им е доста под нивото и ще дойдат с нежелание да добутат някакъв свестен резултат.
Ако трябва да дам прогноза, ще бъде 2:0 оптимистична и 1:1 реалистична като и в двата случая ще вкараме ранен гол и в единия ще вкараме на контра втори второто полувреме, а в другия към 70-80 минута ще ни хиксират от корнер
А най-реалистично би било, е да ви вкарат няколко гола без да се напъват. Но понеже не са съвсем във форма, защото тяхното първенство едва започна, затова може да се надявате да ги "излъжете" с по-малък резултат, като 0:2 или 0:1.
р.s. Ще ме извинява юзерът Soulen, но неговото мнение е твърде богато, за да не бъде поместено в "Без цензура!".
Извинен си припок

Знам, че не ви е лесно, но Левски е доста класен отбор. Айнтрахт е голяма хапка, но ще се пробваме. Дано този път свири адекватен съдия.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
damyanov1963 написа:Grf32 написа:На мен не ми е ясно, каква е тази еуфория във феновете на "Левски"?
Добре, добре, от разгромна победа за Антрахт в София минахме на съмнения за успех на Сините в реванша
Аз имам малко мнения във форума, и може да се провери какво съм писал. А то е цитирам по памет: "В момента немците не са във форма, затова може да ги "излъжете" с 0:2 или 0:1". И този резултат си беше излязъл, ако треньорът на гостите не си беше извадил най-добрите играчи, и не ги беше върнал назад, за да пазят резултат. Такъв дефанзивен подход е обида за футбола, след като разполагаш с доста добри футболисти.
р.s. Може би трябваше да сложа "съмнения" в кавички?
Soulen написа:Знам, че не ви е лесно, но Левски е доста класен отбор. Айнтрахт е голяма хапка, но ще се пробваме. Дано този път свири адекватен съдия.
Едва ли. В този ви отбор, ако подарите Роналдо, може и да се замислят някои отбори, но ще мислят дълго. Единственият който изпъква е Уелтън, нали така се казва? Но най-вече заради бързината си, обаче няма удар. Но не може да се отрече, че сте във форма в момента. Ще е интересно, когато излезете от върхова форма.
Левски 2 пъти елиминира Щутгарт след ремита в първите мачове.
Затова е тази радост.

Затова е тази радост.
- damyanov1963
Grf32 написа:damyanov1963 написа:Grf32 написа:На мен не ми е ясно, каква е тази еуфория във феновете на "Левски"?
Аз имам малко мнения във форума, и може да се провери какво съм писал. А то е цитирам по памет: "В момента немците не са във форма, затова може да ги "излъжете" с 0:2 или 0:1". И този резултат си беше излязъл, ако треньорът на гостите не си беше извадил най-добрите играчи, и не ги беше върнал назад, за да пазят резултат. Такъв дефанзивен подход е обида за футбола, след като разполагаш с доста добри футболисти.
р.s. Може би трябваше да сложа "съмнения" в кавички?
Не визирах конкретно теб, а изобщо вашите фенове, може да видиш коментарите им, иначе и Левски игра без едни от най-добрите си играчи, а Петрис излезе принудително, понеже още не е възстановен. Всеки отбор играе така, както му позволи съперника, ако не вярваш, стани ти треньор на Айнтрахт, щом разбираш футбола повече от техния треньор в момента, може и да ги извадиш от обидата за футбола.
И още нещо, Вие какъв резултат пазехте с/у 6вепси?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Добро европейско утро!  
Вече стана традиция да се поздравяваме така, хе-хе.
И какво сега, припоците пак ще чакат трепетно цяла седмица за малко радост, а?

[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]- damyanov1963
TristaNNN написа:Добро европейско утро!
А до тогава ще ни се обясняват колко слаб отбор е Айнтрахт и как са играли на 15% от възможностите си

Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч