delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
Като нищо ще глътнат водичка.
А на Делиормана нещата са грозни...
В сравнение със 6вепси са направо под кота 0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
gihuelo написа:Немците много надути и много надменни .
Заслужиха си го това в 96-та минута.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gihuelo написа:damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
Сравенение с Базел са си направо смешници.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:...
Швепси приключиха 2:2 с изродите от Бодю и като нищо ще се класират в Лигата на Скъсаняците.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:gihuelo написа:Немците много надути и много надменни .
Ааа, верно ли, бе? Нали щяха да ни шепшат с 4-5 на нула?
Аре обратно в дупката и утре кисел и злобен на работа!
delqnski47 написа:damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Тия Айнтрахт са си типично средняшко отборче. Не знам кой ги е излъгал че са нещо топ.
Швепси приключиха 2:2 с изродите от Бодю и като нищо ще се класират в Лигата на Скъсаняците.
TristaNNN написа:gihuelo написа:Немците много надути и много надменни .
Ааа, верно ли, бе? Нали щяха да ни шепшат с 4-5 на нула?
Аре обратно в дупката и утре кисел и злобен на работа!
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, LoveAndPeace, Perroquet, Plovdiv_1926, vlong и 22 госта