Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 02 мар 2012 11:46

Rivaldo10 написа:
blue avalanche написа:Въпросът беше,че,ако цялата работа е за една година и чао,какъв е смисълът от такива изказвания.Емоционални или не...

Договорът е за една година, но уж имали желание, а и клауза за продължаване на сътрудничеството. Предполагам, че искат да видят как ще тръгнат нещата, как се инвестират парите им и дали в клуба се работи по европейски. Да се надяваме, че ще се превърнат в наш основен спонсор за доста години напред.

"Меридиан Мач": Динамо (М) командирова свои таланти на "Герена"
Левски може да се подсили с класни попълнения от Русия през лятото, научи „Меридиан Мач". „Сините" вероятно ще вземат играчи от руския гранд Динамо (Москва), които не попадат в плановете на първия състав. Това ще стане по силата на рекламния договор, който вчера бе подписан между ВТБ и Левс-ки. Както е известно, руската банка е собственик на московския гранд."
Може и да е вярно,а,може и да е дрън-дрън... :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 мар 2012 11:57

blue avalanche написа:"Меридиан Мач": Динамо (М) командирова свои таланти на "Герена"
Левски може да се подсили с класни попълнения от Русия през лятото, научи „Меридиан Мач". „Сините" вероятно ще вземат играчи от руския гранд Динамо (Москва), които не попадат в плановете на първия състав. Това ще стане по силата на рекламния договор, който вчера бе подписан между ВТБ и Левс-ки. Както е известно, руската банка е собственик на московския гранд."

Динамото взеха доста качествени играчи, но си остават отбор на средно европейско ниво, може би малко над средното, което ме кара да мисля, че с ненужните им играчи няма да имаме голям прогрес. Да, за нашето първенство сигурно ще са си класа, но нали най-голямата цел е добро представяне и в Европа... Няма лошо де, всяко сътрудничество е добре дошло, пък може да намерим и новият Гарра. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 02 мар 2012 12:00

blue avalanche написа:Левски може да се подсили с класни попълнения от Русия през лятото, научи „Меридиан Мач". „Сините" вероятно ще вземат играчи от руския гранд Динамо (Москва), които не попадат в плановете на първия състав. Това ще стане по силата на рекламния договор, който вчера бе подписан между ВТБ и Левс-ки. Както е известно, руската банка е собственик на московския гранд."

Сигурно става дума за юноши ако е така ......... Ние си имаме таланти НЕ ни трябват други!!! ние не сме отбор за обиграване на чужди футболисти, това за мен поне звучи ОБИДНО :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 мар 2012 13:53

emilio написа: ние не сме отбор за обиграване на чужди футболисти, това за мен поне звучи ОБИДНО :!:

Rivaldo10 написа: Динамото взеха доста качествени играчи, но си остават отбор на средно европейско ниво, може би малко над средното, което ме кара да мисля, че с ненужните им играчи няма да имаме голям прогрес. Да, за нашето първенство сигурно ще са си класа, но нали най-голямата цел е добро представяне и в Европа... Няма лошо де, всяко сътрудничество е добре дошло, пък може да намерим и новият Гарра. :)

Прави сте. Имаше времена, когато играехме като равни с титулярите на подобни отбори... Случвало се е да сме 2 места пред руски отбор, тогавашен носител на Купата на УЕФА и по-добре представящ се от Динамо Москва през последните години в Русия и ЕКТ :roll: Все си мисля, че трябва да се стремим към изграждане на нов подобен отбор, а не да обиграваме чуждите юноши.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 мар 2012 14:11

Аз да съм казал обратното?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 мар 2012 14:29

blue avalanche написа:Аз да съм казал обратното?

Някой да е казал, че ти си казал обратното? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 мар 2012 20:44

Време е да започнем сезона...Нещата са ясни-трябва ни титлата. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 мар 2012 23:00

Само на вас ли? :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 мар 2012 23:17

onegavon написа:Само на вас ли? :)

На вас не ви трябва толкова... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 23:31

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Само на вас ли? :)

На вас не ви трябва толкова... ;)

Това ли е условието на VTB?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”