groti написа:Никак не съм радостен от това назначение, но не смятам да храча още без да сме видяли Хубчев като треньор в Левски. Дали е темерут и намръщен не ми пука. Сър Алекс (без да ги сравнявам, като качества) сигурно беше "цветенце". Стойчо Стоилов подигравателно го наричаха усмивката, тоя сигурно нацупеният. Изобщо - царе сме на храченето. Преди месец някъде и аз нахейтих ПК за това че ментят и лъжат, но после се замислих.. Как да обявиш нещо преди да е сигурно. Как да кажеш--да Хубчев напуска националния и идва в Левски. Остава горчивина, но нейсе.. Аз си оставам умерен песимист, който ще храчи след поне 5-6 мача.
Добавям поне нещо положително. Поне новият треньор е взет преди сезона. Преди трансферите и подготовката. Няма да има оправдания друг ги прави
Приятелю, не можеш да си представиш колко ти благодаря. Ти върна вярата ми, че все пак има мислещи и разумни хора в синята общност. Почти със всеки свой пост съм се стремял да призовавам към умереност(10 пъти мери, един път режи)
Уморих се да гледам година след година как синия фен залита от крайност в крайност и допринася за хаоса. Трябва да си сложим ръка на сърцето и да кажем, че и ние имаме голяма вина за състоянието на отбора си. Да, имахме ръководители с един чувал грешки и грехове, но и ние нагнетявахме напрежение и не помагахме, а само пречехме. Някои казваха:
-Ама ние го правихме от любов към отбора!
Е, да де, ама си спомняме приказката как и мечката от много любов си задушила мечетата.
Подкрепа за Хубчев и отбора и кредит на доверие поне до 8-мия кръг от новия сезон!