Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Синьо сърце » 29 фев 2012 21:11

south_division написа:Дали Костов не направи голяма грешка, като се отказа от Валери? До колкото знам от много сигурен човек е имало две възможности да дойде в Левски, веднъж преди Зезиньо и след това, когато се оказа, че бразилеца не е здрав отново е бил отхвърлен от самия Костов.

Оплодители на фолкпевици не ни трябват...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 фев 2012 21:34

Синьо сърце написа:
blue avalanche написа:Нека "красноармейският" рев започне...СЕГА!!!

Той ревът ще почне след време, като лъсне баш истината и баш парите...Но всичко по реда си!

И коя е баш истината? Тук сме във форум, не на тайна среща на ФБР, може спокойно да споделиш.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 фев 2012 21:46

то, че сме във форум- във форум сме.Но тук има постоянно присъствие на едни...човекоподобни и неразумни люде, които се разкъсват от злоба, че от лятото вече ще бъдем съвсем друга "бира"...Така, че- по-добре да ги мъчи "сърцето" като чат-пат им дава "по лъжичка"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 29 фев 2012 21:57

Аз не за друго питам, а защото от няколко месеца всеки говори за разни тайни схеми, във всички спортни сайтове се оказва, че има поне по 20 човека, които работят в някоя специална структура, знаят разни тайни, ама няма да ни ги кажат, защото са....тайни. Аз пък чух, че ВТБ щели да инвестират в Левски, виждам логото им в контекст, който ги свързва с Левски, утре официално ще го обявят, ама аз да не вярвам на това, ами на тайните схеми, които са недоказуеми? Както вика Костов-Аз идиот ли съм?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 фев 2012 23:34

Nuke написа:Аз не за друго питам, а защото от няколко месеца всеки говори за разни тайни схеми, във всички спортни сайтове се оказва, че има поне по 20 човека, които работят в някоя специална структура, знаят разни тайни, ама няма да ни ги кажат, защото са....тайни. Аз пък чух, че ВТБ щели да инвестират в Левски, виждам логото им в контекст, който ги свързва с Левски, утре официално ще го обявят, ама аз да не вярвам на това, ами на тайните схеми, които са недоказуеми? Както вика Костов-Аз идиот ли съм?

Това е коментирано в този форум.Прочети и виж.Няма схеми, нито тайни.Хеле пък структури...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 01:57

Levski4Ever написа:Това представяне на футболистите дали не значи, че въпросния Хамдани вече сме го взели? :roll: Иначе какъв е смисълът да ги показват по 100 пъти?

трансферният прозорец затвори днес, така че само свободни агенти могат да бъдат картотекирани (не зная този Хамдани с какъв статут е)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 01 мар 2012 14:05

В спортал пише че от 14:00 ще представят новият спонсор но за сега нищо ........?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 01 мар 2012 14:09

alexveselinov написа:В спортал пише че от 14:00 ще представят новият спонсор но за сега нищо ........?

:( :( :( :o

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 мар 2012 14:11

Какво става верно бе :x Първо беше в 12 - не стана нищо. После беше в 14 - пак нищо...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 01 мар 2012 14:11

А сега даже го махнаха ебаси змията :( :( :( :(

Върни се в “Левски”