Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Elliah
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Elliah » 06 май 2019 00:37

metodito написа:
blue avalanche написа:Люпко Петрович "затвори цикъла" на своето падение.
След като се кълнеше, че в Б-я няма са води друг отбор, освен Левски, безропотно пое Хибрида.
Но аз го разбирам. Не е лесно да откажеш на "брат си"! :mrgreen:

Кво водил?

Аз викам да я затворите тази тема с Петрович. Той сам я е затворил отдавна и е показал ясно, къде желае да бъде.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2019 01:12

[offtopic]
Elliah написа:
metodito написа:
След като се кълнеше, че в Б-я няма са води друг отбор, освен Левски, безропотно пое Хибрида.

Кво водил?

Аз викам да я затворите тази тема с Петрович. Той сам я е затворил отдавна и е показал ясно, къде желае да бъде.

Пич, знаеш, че не е баш така.[/offtopic]

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 май 2019 01:29

[offtopic][/offtopic]
metodito написа:[offtopic]
Elliah написа:
metodito написа:

Кво водил?

Пич, знаеш, че не е баш така.[/offtopic]

[offtopic]Знам, че тук не му се даде нужното уважение и респект и имаше причини да си тръгне. Знам... Ако нещата бяха приключили там щях да съм си ОК с Петрович. Това което последва от негова страна обаче е обида за феновете на Левски не просто за ръководството на Левски. Както можеше да си тръгне от Левски, защото му мътели водата и вземали решения вместо него, така можеше и да не участва в онзи мач и да си тръгне от Литекс. Не го направи, а напротив остана в лагера на противника и взе дейно участие в това безчестие. Сега ще бъде на пейката срещу нас след две седмици. Ще работи за хора, които не са нищо повече от онези, дето му подливаха вода на Герена...
Имаш си мнението и аз го уважавам, но не съм съгласен и имам достатъчно аргументи за моята позиция.
Спирам дотук и не желая повеяе да говоря по тази тема. Любко вече няма нищо общо с Левски и левскарската общност и не трябва да го обсъждаме повече, освен като част от екипа на противника.[/offtopic]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 06 май 2019 01:57

Eminem написа: Не искам играчи за местна консумация, а играчи, които да ни носят успехи в Европа. Затова и казах, че не искам най-талантливите ни юноши да са като Неделев - играчи за местна консумация

Звучи така все едно наесен сме в една група с Борусия(Д), Аякс и Бенфика в ШЛ и те притеснява "местния" лимитиран Неделев. Пич, ние първо трябва да спечелим "местната консумация" и тогава да мислим за успехи в Европа. Ти основи нямаш, вече за керемидите мислиш.
7-8 год. минаха от последните ни що-годе прилични мачове в Европа, той нашия ербап левскар с високите критерии за "местната консумация". Ами той и Гонзо си беше "местна консумация", ама Дай Боже всекиму такава.
Направо ви се чудя на претенциите на какво отгоре са?!
Лудогорец спечелиха първата си титла с много по-посредствени играчи от Неделев. Верно, че имаха животински късмет в евротурнирите, но хората не се оплакваха, че са имали играчи "местна консумация". Едва после надградиха със заработеното и подмениха "местната консумация". Апетита идва с яденето!
Искам да видя как в моментния европейски статус и имидж на Левски ще дойде плеймейкър, какъвто ти се иска и на каква цена ще бъде това?!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 06 май 2019 02:34

Не знам въобще какво го коментирате Неделев.Момчето ще отиде да играе навън(най-вероятно в Турция). ;)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 май 2019 08:23

sinfen14 написа:Не знам въобще какво го коментирате Неделев.Момчето ще отиде да играе навън(най-вероятно в Турция). ;)

Гонг пише , че подписал с оранжевите. То вече и на Гонг не може да се вярва, де. Откакто Ники Розовия им стана шеф доста пожълтяха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 май 2019 08:36

Сагата с идването на Петър Хубчев в Левски продължава повече от месец. От "Герена" до момента никой не казва каква е истината. През миналата седмица членът на Изпълкома на БФС Венци Стефанов разкри, че селекционерът е подал оставка, но трябва да плати 3 заплати, за да бъде приета.

Хубчев е трябвало да бъде свободен за Левски на 1 май, пише "Меридиан мач". От БФС обаче са отказали да подпишат оставката му и така в сила е влязъл срока на предизвестието. То е 3 месеца и било по изричното настояване на Хубчев, когато той е подписвал своя договор с БФС. Това означава, че специалистът ще е свободен чак на 1 август.

Наставникът вече се е разбрал с Левски, но "сините" не могат да го чакат до август, тъй като тогава вече ще е започнал сезонът в Първа лига.

За да може Хубчев да поеме Левски веднага след края на сезона, каквато е идеята на ръководните фактори на "Герена", ще трябва да се платят трите заплати - за май, юни и юли. По неофициални данни сумата е 100 хил. лева.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 май 2019 08:40

Да се плаща за тоя чифут ще е поредната грешка.
По скоро ПК да излезе и да каже, че Хубчев никога няма да е треньор на Левски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 май 2019 09:04

Само този остава да е треньор Левски ....

sokoleto46
Контакти:

Мнениеот sokoleto46 » 06 май 2019 10:15

Този трябва да си плаща,за да бъде треньор на Левски...

Върни се в “Левски”