Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 05 май 2019 21:06

Ами именно. Не може да научи език, въпреки, че живя там. Не може да се приспособи към друга култура. А с талант като неговия, с лопата да ги ринеш. Нищо специално.
Затова ми се иска този Начев да не е нашият Неделев, а нещо много повече.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 май 2019 21:09

blue avalanche написа:Люпко Петрович "затвори цикъла" на своето падение.
След като се кълнеше, че в Б-я няма са води друг отбор, освен Левски, безропотно пое Хибрида.
Но аз го разбирам. Не е лесно да откажеш на "брат си"! :mrgreen:

Току виж ги направи шампиони. Веднага му пролича стила в мача срещу Морето. И на Лц им беше хванал цаката като водеше стария Литекс, така че, нищо чудно да ги треснат в София след няколко дена и ще се наложи ние да ги отказваме от мераци за титла.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 май 2019 21:37

Eminem написа:Ами именно. Не може да научи език, въпреки, че живя там. Не може да се приспособи към друга култура. А с талант като неговия, с лопата да ги ринеш. Нищо специално.
Затова ми се иска този Начев да не е нашият Неделев, а нещо много повече.

1. В България не му се налага на Неделев да учи език, нали?! И на български се оправя, надявам се!
2. У нашата лига не само, че ги няма тия да ги "ринеш" с лопата, ами и с микроскоп да търсиш такъв бъргарин като Неделев няма да го намериш.
3. Да разбирам, че за теб е по-добре да сме 3-ти на бараж с Етър, който като нищо ще ни опука, отколкото с Неделев вместо швейцарския пантомимец и в борба за титлата минимум?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 май 2019 21:56

Eminem написа:Защо да се шегувам, Неделев е играч за местна консумация. Отиде в средняк в Западна Европа и тотално се провали! Ама тотално! Аз искам играчи, които да ни носят европейски успехи!

Отиде в опашкар, нека бъдем коректни :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 май 2019 22:22

W84me написа:
Eminem написа:Защо да се шегувам, Неделев е играч за местна консумация. Отиде в средняк в Западна Европа и тотално се провали! Ама тотално! Аз искам играчи, които да ни носят европейски успехи!

Отиде в опашкар, нека бъдем коректни :mrgreen:

Майнц от 15 години играе в Бундеслигата с пауза от две. Преди това трета и втора дивизия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 май 2019 22:56

Michael_Buble написа:1. В България не му се налага на Неделев да учи език, нали?! И на български се оправя, надявам се!
2. У нашата лига не само, че ги няма тия да ги "ринеш" с лопата, ами и с микроскоп да търсиш такъв бъргарин като Неделев няма да го намериш.
3. Да разбирам, че за теб е по-добре да сме 3-ти на бараж с Етър, който като нищо ще ни опука, отколкото с Неделев вместо швейцарския пантомимец и в борба за титлата минимум?

1. Това, че не научи пет думи на немски и е комуникирал с гугъл транслейт, не говори добре за неговия характер.
2. Имах предвид, че Европа е препълнена с такива като него и няма нищо специално в него. Да, тук е звезда, но нивото е уникално слабо. Провалите на медийните ни звезди го доказват.
3. Не, не си разбрал. В предното мнение го казах. Не искам играчи за местна консумация, а играчи, които да ни носят успехи в Европа. Затова и казах, че не искам най-талантливите ни юноши да са като Неделев - играчи за местна консумация.

W84me написа:Отиде в опашкар, нека бъдем коректни :mrgreen:

Мислих да използвам някакво подобно определение като твоето, ама викам може някой да се обиди или да каже, че ги подценявам. Затова, нещо по средата.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 05 май 2019 23:35

vvessel написа:
След като се кълнеше, че в Б-я няма са води друг отбор, освен Левски, безропотно пое Хибрида.

Току виж ги направи шампиони. Веднага му пролича стила в мача срещу Морето. И на Лц им беше хванал цаката като водеше стария Литекс, така че, нищо чудно да ги треснат в София след няколко дена и ще се наложи ние да ги отказваме от мераци за титла.

Той и на вас ви беше хванал цаката, в един мач за купата...3-0 ли беше, нещо такова ми се върти, пак по същия начин - на контри. Само вметвам :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 май 2019 00:09

Kiril2681 написа:
vvessel написа:

Той и на вас ви беше хванал цаката, в един мач за купата...3-0 ли беше, нещо такова ми се върти, пак по същия начин - на контри. Само вметвам :)

На нас е лесно да ни хванеш цаката. Вадиш отбора на полувремето и готово :).

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 06 май 2019 00:13

Elliah написа:
Kiril2681 написа:
vvessel написа:

На нас е лесно да ни хванеш цаката. Вадиш отбора на полувремето и готово :).

:) :) :) Тук ме хвана! Прав си, дори още преди да свърши полувремето
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2019 00:34

Кво водил?

Върни се в “Левски”