Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 15:34

Red Warrior написа:Знаете ли какво си казват левскарите всяка сутрин вместо добро утро? - Абе, днеска кой ще ни е треньор? :mrgreen:

А какво си казват припознавачите, ще ни светнеш ли? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 03 май 2019 16:19

Литекс ни копират много изкъсо :)
Тая година два пъти сменяме треньор и те буквално няколко дена след нас, да не останат назад :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 май 2019 16:27

Левски - ЦСКА-СОФИЯ (U19)
https://www.facebook.com/levskiofficial ... 845656504/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 май 2019 16:40

metodito написа:@TristaNNN
Аз те разбрах Но нито чичо Митко, нито Дерменджиев, Гочето, Гонзо, Роси, не им се замислям. Не им хващам въобще потока на мисълта по каква логика тече, затова и не се замислям над Тодоров. :lol: Прекарвам си го през ушите и това е.

Може "квадрат" да е закодирано за "линии". Така всичко придобива смисъл. :lol:
"Разчертахме едни линии с момчетата. Голяма веселба настана". Примерно.
Не беше ли Тодоров дето беше казал след един мач, че футболистите му били джуджета?

Каза го за десния си бек, който му беше един от най-добрите футболисти и от когото по принцип не се иска да е висок и да играе с глава. Ама Гошо не го кефеха джуджетата и си го каза. Та хем е пил левскарско мляко (бе това че е издоен левскар ли означава), хем не обича жужета, хем е тъповат,хем нетактичен, което означава, че няма да остане чуждо тяло, като чичо Гошо, на Герена.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2019 17:15

защо написа:
Аз те разбрах Но нито чичо Митко, нито Дерменджиев, Гочето, Гонзо, Роси, не им се замислям. Не им хващам въобще потока на мисълта по каква логика тече, затова и не се замислям над Тодоров. :lol: Прекарвам си го през ушите и това е.

Не беше ли Тодоров дето беше казал след един мач, че футболистите му били джуджета?

Каза го за десния си бек, който му беше един от най-добрите футболисти и от когото по принцип не се иска да е висок и да играе с глава. Ама Гошо не го кефеха джуджетата и си го каза. Та хем е пил левскарско мляко (бе това че е издоен левскар ли означава), хем не обича жужета, хем е тъповат,хем нетактичен, което означава, че няма да остане чуждо тяло, като чичо Гошо, на Герена.

Помня, че имаше нещо такова. И щом го помня, значи ми е направило много лошо впечатление. Аз разбирам колегите, които не са очаровани от назначението му. Но, по-зле не съм сигурен може ли да е. Засега се очертава бараж. Четвърти не може да сме. Ако минем баража, Европа е загубена така или иначе, понеже ще има нови хора. Нов треньор, който ще каже: "Аз тея не съм ги тренирал, не очаквайте чудеса". И така. Надявах се на суперЛюбо за второто място, но сега като го няма, не знам.

И... между другото. Ето чак сега излъга Люпко, ставайки тренер на "онова". А не преди.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 май 2019 17:19

metodito написа:
защо написа:

Помня, че имаше нещо такова. И щом го помня, значи ми е направило много лошо впечатление. Аз разбирам колегите, които не са очаровани от назначението му. Но, по-зле не съм сигурен може ли да е. Засега се очертава бараж. Четвърти не може да сме. Ако минем баража, Европа е загубена така или иначе, понеже ще има нови хора. Нов треньор, който ще каже: "Аз тея не съм ги тренирал, не очаквайте чудеса". И така. Надявах се на суперЛюбо за второто място, но сега като го няма, не знам.

И... между другото. Ето чак сега излъга Люпко, ставайки тренер на "онова". А не преди.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той каза също и че Левски е последния клуб в кариерата му и повече няма да треньор, пък почти веднага пое някъв отбор. После втори и така до оранжевите днес. Ма тва не било лъжа де. Ама както каза Ралка "тебе те знаеме".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2019 17:23

...в България.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 17:25

Петрович рече, че в България ще работи само за Левски или Литекс и към днешна дата не е излъгал по този въпрос :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 май 2019 17:33

TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:Според новия стар треньор Георги Тодоров, един квадрат е променил настроението на футболистите. По време на първата тренировка нямало настроение, но нещо дребно като квадрата променило настроението. Мале, мале ... какво ли ни чака до края на сезона. :shock:

В смисъл?

Ами слушайки интервюто, излиза че тъжните ни футболисти са се развеселили след като им е дал да поцъкат "квадрат". :lol: :lol: :lol:
Квадрат е това на 1:30 http://levski.bg/videos/details/2728

И не пропусна тънко тънко да спомене че едва ли не играчите не са имали желание и хъс при старият треньор.....които е във пъти по треньор от него.И ето идва тои тактика психолог и цък-цък играчите се отпуснали. :o Затова супата днес спомена за хора които тихо тихо мътят водата във отбора му......при сините не е различно положението.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 17:40

Вълчан написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:Според новия стар треньор Георги Тодоров, един квадрат е променил настроението на футболистите. По време на първата тренировка нямало настроение, но нещо дребно като квадрата променило настроението. Мале, мале ... какво ли ни чака до края на сезона. :shock:

В смисъл?

Ами слушайки интервюто, излиза че тъжните ни футболисти са се развеселили след като им е дал да поцъкат "квадрат". :lol: :lol: :lol:
Квадрат е това на 1:30 http://levski.bg/videos/details/2728

И не пропусна тънко тънко да спомене че едва ли не играчите не са имали желание и хъс при старият треньор.....които е във пъти по треньор от него.И ето идва тои тактика психолог и цък-цък играчите се отпуснали. :o Затова супата днес спомена за хора които тихо тихо мътят водата във отбора му......при сините не е различно положението.

Да бе, ама преместените имат футболен отбор и половина от потенциални "мътачи" на водата - шеф до шефа, кой от кой по-лукав, па и една цецка и генерал за цвят даже. При нас кой? Павел Колев ли, че си няма друга работа? А кой знае какво е искал да каже Тодоров. След бисера с квадрата ме загуби, освен ако това не е било висша изразна форма на закодирана ирония, непонятна за обикновени и лингвистично невъзвисени хорица като мен.
[offtopic]

Върни се в “Левски”