Red Warrior написа:Знаете ли какво си казват левскарите всяка сутрин вместо добро утро? - Абе, днеска кой ще ни е треньор?
А какво си казват припознавачите, ще ни светнеш ли?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red Warrior написа:Знаете ли какво си казват левскарите всяка сутрин вместо добро утро? - Абе, днеска кой ще ни е треньор?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:@TristaNNN
Аз те разбрах Но нито чичо Митко, нито Дерменджиев, Гочето, Гонзо, Роси, не им се замислям. Не им хващам въобще потока на мисълта по каква логика тече, затова и не се замислям над Тодоров.Прекарвам си го през ушите и това е.
Може "квадрат" да е закодирано за "линии". Така всичко придобива смисъл.![]()
"Разчертахме едни линии с момчетата. Голяма веселба настана". Примерно.
Не беше ли Тодоров дето беше казал след един мач, че футболистите му били джуджета?
защо написа:metodito написа:@TristaNNN
Аз те разбрах Но нито чичо Митко, нито Дерменджиев, Гочето, Гонзо, Роси, не им се замислям. Не им хващам въобще потока на мисълта по каква логика тече, затова и не се замислям над Тодоров.Прекарвам си го през ушите и това е.
Не беше ли Тодоров дето беше казал след един мач, че футболистите му били джуджета?
Каза го за десния си бек, който му беше един от най-добрите футболисти и от когото по принцип не се иска да е висок и да играе с глава. Ама Гошо не го кефеха джуджетата и си го каза. Та хем е пил левскарско мляко (бе това че е издоен левскар ли означава), хем не обича жужета, хем е тъповат,хем нетактичен, което означава, че няма да остане чуждо тяло, като чичо Гошо, на Герена.
metodito написа:защо написа:metodito написа:@TristaNNN
Каза го за десния си бек, който му беше един от най-добрите футболисти и от когото по принцип не се иска да е висок и да играе с глава. Ама Гошо не го кефеха джуджетата и си го каза. Та хем е пил левскарско мляко (бе това че е издоен левскар ли означава), хем не обича жужета, хем е тъповат,хем нетактичен, което означава, че няма да остане чуждо тяло, като чичо Гошо, на Герена.
Помня, че имаше нещо такова. И щом го помня, значи ми е направило много лошо впечатление. Аз разбирам колегите, които не са очаровани от назначението му. Но, по-зле не съм сигурен може ли да е. Засега се очертава бараж. Четвърти не може да сме. Ако минем баража, Европа е загубена така или иначе, понеже ще има нови хора. Нов треньор, който ще каже: "Аз тея не съм ги тренирал, не очаквайте чудеса". И така. Надявах се на суперЛюбо за второто място, но сега като го няма, не знам.
И... между другото. Ето чак сега излъга Люпко, ставайки тренер на "онова". А не преди.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:metodito написа:TristaNNN написа:Според новия стар треньор Георги Тодоров, един квадрат е променил настроението на футболистите. По време на първата тренировка нямало настроение, но нещо дребно като квадрата променило настроението. Мале, мале ... какво ли ни чака до края на сезона.
В смисъл?
Ами слушайки интервюто, излиза че тъжните ни футболисти са се развеселили след като им е дал да поцъкат "квадрат".![]()
![]()
![]()
Квадрат е това на 1:30 http://levski.bg/videos/details/2728
Вълчан написа:TristaNNN написа:metodito написа:TristaNNN написа:Според новия стар треньор Георги Тодоров, един квадрат е променил настроението на футболистите. По време на първата тренировка нямало настроение, но нещо дребно като квадрата променило настроението. Мале, мале ... какво ли ни чака до края на сезона.
В смисъл?
Ами слушайки интервюто, излиза че тъжните ни футболисти са се развеселили след като им е дал да поцъкат "квадрат".![]()
![]()
![]()
Квадрат е това на 1:30 http://levski.bg/videos/details/2728
И не пропусна тънко тънко да спомене че едва ли не играчите не са имали желание и хъс при старият треньор.....които е във пъти по треньор от него.И ето идва тои тактика психолог и цък-цък играчите се отпуснали.Затова супата днес спомена за хора които тихо тихо мътят водата във отбора му......при сините не е различно положението.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта