Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Странджата » 03 май 2019 09:25

Назначаването на Дерменджиев вместо вдигане на мизата се оказа сваляне на картите, при което стана явно блъфирането.А когато ресурсът ти е малък, няма кого да излъжеш.
Сега пак се раздават картите и няма играч, който да влезе без да ги погледне, ако не е решил да се сгромоляса.
И да не забраввме, че на масата са играчи, които не са зле с парите, и други, които играят без рискове, но и без загуби.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 10:10

Аз не мисля, че назначението на Хубчев, макар и все още непотвърдено, е лош стратегически ход. Тези, които най-много претендират и казват какво трябва и не трябва да се случва в Левски бяха първите, които погребаха отбора преди няколко месеца след като излезе информацията за дълговете и не знам на какво отгоре сега очакват, че ще направим невероятна селекция и на Герена ще цъфне треньор, който за 2 месеца ще почне да громи нашите врагове с по 3-4 гола, ако използваме ловешката реторика. И не знам на какво отгоре имат очи и претенции да изискват каквото и да е, при положение, че погребаха жив Левски!!!
В Берое, а и в националния, Хубчев доказа, че може да прави от пръдня боя. Добри резултати с не толкова добър материал. Без да реве за пари, без да хленчи за звезди - темерутската и търпеливо, но някакви резултати имаше. Тук не говоря изобщо за титли и купи, а за прилични мачове и доста важни победи. С игра и с тактика съобразно играчите си. Е, не мачка противника по 90 минути, но ще го преживеем някак. Ама бил неприветлив и не се усмихвал. Е, и? Ние за какво го взимаме, за мис Левски ли? Или може би искаме да плещи непрестанно глупости и да става за смях навред като Чичовото? Или да върти клише след клише като Гонзо и Илиев - следващия мач ще видите новия Левски, съдията еди какво си, играем мач за мач, публиката е велика, "пак казвам" ... поредното тъпо клише и т.н.
Пари няма, следователно и материал няма да има. Дългове много, а кой знае какво още може да лъсне, така че стягаме коланите и догодина играем с каквото има. Важното е да има отбор, да съществува Левски пък ако ще и Хубчев да е начело. Аз не мисля, че ще сме по-зле игрово от това, което сме в момента.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 03 май 2019 10:15

TristaNNN написа:Аз не мисля, че назначението на Хубчев, макар и все още непотвърдено, е лош стратегически ход. Тези, които най-много претендират и казват какво трябва и не трябва да се случва в Левски бяха първите, които погребаха отбора преди няколко месеца след като излезе информацията за дълговете и не знам на какво отгоре сега очакват, че ще направим невероятна селекция и на Герена ще цъфне треньор, който за 2 месеца ще почне да громи нашите врагове с по 3-4 гола, ако използваме ловешката реторика. И не знам на какво отгоре имат очи и претенции да изискват каквото и да е, при положение, че погребаха жив Левски!!!
В Берое, а и в националния, Хубчев доказа, че може да прави от пръдня боя. Добри резултати с не толкова добър материал. Без да реве за пари, без да хленчи за звезди - темерутската и търпеливо, но някакви резултати имаше. Тук не говоря изобщо за титли и купи, а за прилични мачове и доста важни победи. С игра и с тактика съобразно играчите си. Е, не мачка противника по 90 минути, но ще го преживеем някак. Ама бил неприветлив и не се усмихвал. Е, и? Ние за какво го взимаме, за мис Левски ли? Или може би искаме да плещи непрестанно глупости и да става за смях навред като Чичовото? Или да върти клише след клише като Гонзо и Илиев - следващия мач ще видите новия Левски, съдията еди какво си, играем мач за мач, публиката е велика, "пак казвам" ... поредното тъпо клише и т.н.
Пари няма, следователно и материал няма да има. Дългове много, а кой знае какво още може да лъсне, така че стягаме коланите и догодина играем с каквото има. Важното е да има отбор, да съществува Левски пък ако ще и Хубчев да е начело. Аз не мисля, че ще сме по-зле игрово от това, което сме в момента.

+1

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 май 2019 10:23

rhaegar написа:
blue avalanche написа:Важно е кой стои на скамейката. И кой е записан в протокола.

Сега виждаш ли кой стои на скамейката?

По твоята логика, оня дето навремето работеше "лиценз" в ЦСКА е доста успешен треньор, странно защо никой така и не го назначи. Сашо Борисов май се казваше.

Е то при тирето сега тия загуби последните месец-два се водят значи на Джон Смит ака Ел Маестрото, щото последно той им беше треньор, а Супата и в момента им се води помощник-треньор :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2019 10:32

От следващия сезон:
СП: Павел Колев
СТ: П.Хубчев
PR и маркетинг: Атанас Караиванов
Кондиционен треньор: Б. Михайлов - жик-так, защото знае как.
ШЕфьор: Лечков - понеже знае как се карат каляски.
Подсилваме отбора с Космонавта, Божиков, Попето и "Левски" играе в първенството като "Левски" и в клатификациите като национален отбор на България. Изумяваме света - печелим безапелационно квалификациите и Лига Европа, след което се появява пролука във Вселената и всичко свършва.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 03 май 2019 10:55

На мен лично Хубчев ми е адски антипатичен треньор с неособено богат интелигентен ресурс. Досущ като тоя, който го разкараха преди дни. Ако някой го топли това, че щял да затегне дисциплината и евентуално да ограничи ходенията в Студентски град от 5 на 2 пъти седмично и да гледа катеначо и тактики от 20-ти век си е негов проблем :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2019 11:12

Michael_Buble написа:Хулите по ПК стаха прекалени. Ако не сте забравили, той е учил и специализирал спортен мениджмънт и маркетинг, което е по-скоро свързано с администрацията на всяко ниво в клуба и успешнато му функциониране в съвременните бизнес условия.
По неволя и необходимост в завареното положение без СТД, се нагаше той да взима решения, за които има нулев опит и логично бяха акумулирани голям брой грешки, за които сега го посипвате с пепел.
Вече написах, че неговата първа матура е наесен с:
1. Избора на СТД
2. Административните промени на всички кадрови нива
3. Промените в ДЮШ и нови методики
4. Първи инвестиции в инфраструктура

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
То е ясно какво е учил и специализирал, но е и също толкова ясно какво е работил ;)
Явно ПК (по една или друга причина) е много важно назначение, защото СР се похвали, че го е убеждавал с месеци да поеме поста, гордо обяви встъпването му в длъжност в аванс и .... после ВБ си го назначи.

Каква е причината точно ПК да бъде толкова желан от бивш и настоящ "собственик" според теб?
Какви са неговите експертизи? С какво се занимаваше в БФС ПК и защо от централата обявиха, че няма да назначават нов човек на овакантената позиция?
Ето ти един цитат от интервю на ПК след повишението му в централата (от пресаташе на зам. изп. директор):
- Преди 7 г. напуснах спортния отдел на "24 часа" с твърдото намерение да не се занимавам повече със спорт. Още тогава за мен беше очевидно, че не само футболът, но и целият ни спорт върви надолу поради гореспоменатите причини. У нас няма никакво значение какви са ти качествата и какво си постигнал. Решаващо е на кого си човек. Ако си пиеш ракията, образно казано, с точните хора, нещата ти се случват, даже да си най-големият некадърник и/или крадец. Е, в БФС не е така.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 03 май 2019 12:20

TristaNNN написа:Аз не мисля, че назначението на Хубчев, макар и все още непотвърдено, е лош стратегически ход. Тези, които най-много претендират и казват какво трябва и не трябва да се случва в Левски бяха първите, които погребаха отбора преди няколко месеца след като излезе информацията за дълговете и не знам на какво отгоре сега очакват, че ще направим невероятна селекция и на Герена ще цъфне треньор, който за 2 месеца ще почне да громи нашите врагове с по 3-4 гола, ако използваме ловешката реторика. И не знам на какво отгоре имат очи и претенции да изискват каквото и да е, при положение, че погребаха жив Левски!!!

Към казаното по горе ( което споделям напълно ) бих добавил още нещо от биографията на Хубчев ката треньор , което явно мнозина са забравили . През 2010 год . Хубчев беше треньор на Черноморец ( Поморие ) . Тогава това беше един отбор съставен почти изцяло от юноши , пратени там от Черноморец ( Бургас ) да се обиграват . Хубчев изведе тоя отбор до финал за купата срещу Берое , който за малко можеше дори да спечели . В 85 - тата минута нападател на Поморие остана сам срещу вратаря на Берое , но Пейков спаси като по чудо , а последните секунди на 93 - тата минута Дончо Атанасов отбеляза победния гол за Берое . Същия сезон Хубчев спечели с Поморие и промоция за " А " група , но от БФС след това не ги допуснаха до участие в елитната група поради съмнение за общ спонсор с Черноморец ( Бургас ) .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2019 12:32

Според новия стар треньор Георги Тодоров, един квадрат е променил настроението на футболистите. По време на първата тренировка нямало настроение, но нещо дребно като квадрата променило настроението. Мале, мале ... какво ли ни чака до края на сезона. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 май 2019 12:37

След като употребихме това, което можеше, ето и доста истини:
Георги Тодоров: Едва ли друг ще се съгласи да дойде в Левски сега (от Нов спорт).
Така че за пореден път пледирам за смирение и подкрепа. Ако да си левскар е религия, тогава Левски е нашият бог и на него дължим обич и смирение. Другото е горделивост - християните знаят какво е тя.

Върни се в “Левски”