Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2019 15:48

wilge написа:
sinfen14 написа:
metodito написа:Замисляте ли се, че "свиването" на разходи за заплати с една трета (по думите на Колев), всъщност ще остави "Левски", като клубът даващ едни от най-големите заплати. Ако сме давали по 50 000 евро заплата, то една трета или двайсетина хиляди евро, въобще не звучи малко.

50 000 евро взимаше Обертан и то само няколко месеца.Месеците след като преподписа.В момента най-скъпо платен е Мариани(малко под 30 000),Холмар взима 20 00,а Тиам и Паулиньо малко по-малко от исландеца.Всичко друго е на не повече от 10-12 000.

Тази заплата на Обертан беше трамплина към заплатата в новия му отбор. Не върви да си с 20 х. € и да искаш 80. От 50 е по- нормално. Смятай от кога е подготвян трансфера му. Ние се чудим защо не играе. Пази се от контузии. Някой от Левски тогава каза, че за три дена си намерил отбор. За три, но месеца. Перфектно го изиграха с финягата. Друг е въпросът, че плащаме луди пари на играчи които не играят или играят слабо. Буш с какво се отплаща за 20 х. Е месечно? А Белмонт? Или Луи и Васчук? Паулиньо трябва да си плаща за да играе. Защото показва 20% от КПД- то си. Мариани, Тиам и Рейш толкова си могат. В това число влизат и тройката с изтичащи договори. От 01.06 се завръщат Ривалдиньо, Нашименто и Виана. Все играчи със сериозни заплати. После Пальо Лъжеца (много лъже и все неубедително) заразправял за финансова дисциплина, рестрикции на заплатите, икономии и т.н. Пълни глупости и недомислици. Така накараха и тези които останаха да не играят. Ако го срещна на улицата ще ме кажа, че управлението е сериозна наука която изисква познания в областта, такт, нюх и характер. Не е бла- бла като журналистиката.

Един въпрос: Ти откъде знаеш кой колко точно пари взима в Левски, че да определяш много ли са, малко ли са? И понеже явно си в час с финансовите дела, дали би направил едно сравнение, ей така - съвсем повърхностно, колко взима Марианин и колко Марселиньо от Лудогорец? Да претеглим приносите на единия и другия през сезона, съпоставено със заплащането им.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 май 2019 16:14

Мангала е с по-добър статс от Мариани, не знам какво ги мериш? При все, че това му е най-слабия сезон откак е в България.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2019 17:15

Понеже явно има хора, които са на "ти" с ведомостите за заплати в Левски, та...ако може да цапнат тук една снимчица, че да може и ние да се "осветлим".
Ми така, де... :mrgreen: :mrgreen:
А, да... Ако може и заплатите на П.Колев, Г.Тодоров, Дерменджиев, Иванков... :arrow:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 май 2019 17:17

bilyaletdinov написа:Мангала е с по-добър статс от Мариани, не знам какво ги мериш? При все, че това му е най-слабия сезон откак е в България.

Марсолиньо има 8 гола и 9 асистенции, а Мариани - 10+7. Ако може да видим заплатите, че да сравним колко евро на гол взима единия и колко - другия. :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 май 2019 17:17

Стефанов каза , че Хубчев ще е новият треньор на Левски по Дарик .

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 май 2019 17:31

Венци разкрил конспирацията и затова не се е получила директивата - Левски шампион :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 май 2019 18:10

Kris_men2000 написа:Няма по тъпа сган от журналистите.Пишат простотии и после сами си ги опровергават. Хубчев им казва , че няма да коментира спекулации , че пишат лъжи за него като:-Четох , че съм бил в Румъния на някакъв мач а в това време бях със семейството си в Благоевград.
И под изказването му стои статията,че Хубчев бил за грачи в Румъния.Даже не си правят труда да си изтрият и помията която са писали с задниците си.Тъпи и безмозъчни нищожни слуги са журналята.

Не, по-добре да стои статията под изказването му. Да има две противоположни статии. Да се види как работят тия ъ... журналисти така да го кажа. Да се знае колко са достоверни.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 02 май 2019 18:25

modor написа:Венци разкрил конспирацията и затова не се е получила директивата - Левски шампион :lol:

Трябва да отиде в Стани Богат и да им нацели всичките въпроси. Много го бива Венцито! :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 май 2019 18:49

Да, ама Марселиньо има някой друг гол в ЛЕ ;) пък там хиксчето е 190к евро :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 май 2019 18:54

Херо го гласят за изпълнителен директор. :oops:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”