Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Допитване за нов треньор на Левски

Мнениеот Michael_Buble » 01 май 2019 17:50

Lakokara4a написа:... и нямам представа как така с лека ръка се подхвърлят имената на грандомана Стоилов, на измисления зеяч Херо, а никой никога нищо не каза за Ясен.

Аз от от около година не спирам да пиша тук за Ясен Петров и Илия Груев. Смятам, че който и да е от двамата би бил много полезен. Друг е въпросът дали ти биха искали да се насадят на тези пачи яйца в момента. Аз не съм убеден!

bsz1916
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот bsz1916 » 01 май 2019 18:01

ЕМИЛ написа:Само да попитам ако ние завършим на трето място и Локо Пд вземе купата и завършат на седмо място ще има ли мач ?

Ако ние сме трети и Локо Пд вземе купата и завършат седми срещу кого ще играем бараж ?

Когато Ботев взе купата не се игра мач между тях и Верея за 7 - мото място , а Верея игра бараж с Левски за ЛЕ .

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 май 2019 19:02

Няма по тъпа сган от журналистите.Пишат простотии и после сами си ги опровергават. Хубчев им казва , че няма да коментира спекулации , че пишат лъжи за него като:-Четох , че съм бил в Румъния на някакъв мач а в това време бях със семейството си в Благоевград.
И под изказването му стои статията,че Хубчев бил за грачи в Румъния.Даже не си правят труда да си изтрият и помията която са писали с задниците си.Тъпи и безмозъчни нищожни слуги са журналята.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 май 2019 19:09

bsz1916 написа:
specter написа:Така като гледам какво се случва и как се развиват нещата - явно ще е или Херо, или Хубчев, което е абсолютно все тая като цяло. Доста скептично съм настроен към близкото бъдеще на клуба и най-вече спортно-техническите му дейности. Води се (очевидно) трансферна политика без треньор, опциите пък за такъв са... критични. Доста палаво лято се очертава пред ПФК Левски. :lol: Дано ни изненадат с някое друго име. Ама ако може положително.

Като виждам какви ги вършат ръководството и коментарите на някои " Фенове " не ми се вярва Хубчев да се навие да поеме Левски . Не че като треньор не би се справил , но той не е Дерменджиев за да търпи да му се качат на главата и за разлика от него не би ги търпял и месец . Същото , макар и не чак в такава степен важи и за Херо . Не зная и на Божков кога ще му писне . Спомням си че в бившия ЦСКА имаше същата ситуация - някои " фенове " искаха той да дава парите , а те да казват кой да е Директор , треньор и кой да играе . Спомнете си какво стана когато му писна и ги заряза . Началото на края на някогашния ЦСКА започна точно тогава .

Ще ти кажа кога ще му писне“КОГАТО Бойко падне от власт и няма държавни поръчки тогава и ВБ ще изчезне от ЛЕВСКИ с 300 от място и даже няма ни каже и сбогом.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 май 2019 22:25

bilyaletdinov написа:Херо е много за предпочитане пред Хубчев. Надявам се да се стигне бързо до споразумение с него.

Как виждаш Херо да позволи някой друг да му прави селекцията? Херо на два пъти щеше да дойде в Левски и двата пъти преди него пристигна авангарда му- Петър Колев първия път и Георги Чиликов- втория. Журналята само чакат на някой да му свърши договора, да го изгонят или сам да напусне и веднага му намират място. Ето сега и Хубчев. Той бил в Благоевград, те го пишат че бил да гледа играчи в Румъния. Смятам, че няма да е нито едно от коментираните имена и пак ще ни изненадат. И от към треньор, и от към футболисти.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 май 2019 22:56

Аз си мисля, че май нито Хубси, нито Херо се натискат да водят Левски, предвид колко ветровит е поста в отбора и колко професионално се работи в последните години. Нито единия, нито другия ще си плюе по името и ще си губи времето, ако няма някакви много сериозни гаранции,ч е няма да го бутнат ей така и него. И двамата са тегави характери.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: wilge

Мнениеот Странджата » 01 май 2019 22:56

Сакън! Значи нито ни четат, нито ни анализират! Срам, позор, лъжи и въъъън!!!!

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 01 май 2019 23:08

Аз пъък бих се радвал Хубси да поеме щафетата. Той е част от дрийм тийма ни от началото на 90-те, пил е Левскарско мляко, умее да въвежда ред в отборите, нали това искаме?! Няма да играе дефанзивно Левски не е Берое, нито националния в четвърта урна. Херо също не е лош вариант разбира се. Мисля, че стратегията и финансовия комфорт са ясни за връщане на Левски като футболен хегемон, така че нека оставим директора да си върши работата. Tой е можещ, отворен, с отлично футболно образование, знаещ тънкостите на футболния мениджмънт и гарант за светло бъдеще
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 май 2019 23:09

Херо ще е спортен директор!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 02 май 2019 09:56

Kris_men2000 написа:
bsz1916 написа:
specter написа:Така като гледам какво се случва и как се развиват нещата - явно ще е или Херо, или Хубчев, което е абсолютно все тая като цяло. Доста скептично съм настроен към близкото бъдеще на клуба и най-вече спортно-техническите му дейности. Води се (очевидно) трансферна политика без треньор, опциите пък за такъв са... критични. Доста палаво лято се очертава пред ПФК Левски. :lol: Дано ни изненадат с някое друго име. Ама ако може положително.

Като виждам какви ги вършат ръководството и коментарите на някои " Фенове " не ми се вярва Хубчев да се навие да поеме Левски . Не че като треньор не би се справил , но той не е Дерменджиев за да търпи да му се качат на главата и за разлика от него не би ги търпял и месец . Същото , макар и не чак в такава степен важи и за Херо . Не зная и на Божков кога ще му писне . Спомням си че в бившия ЦСКА имаше същата ситуация - някои " фенове " искаха той да дава парите , а те да казват кой да е Директор , треньор и кой да играе . Спомнете си какво стана когато му писна и ги заряза . Началото на края на някогашния ЦСКА започна точно тогава .

Ще ти кажа кога ще му писне“КОГАТО Бойко падне от власт и няма държавни поръчки тогава и ВБ ще изчезне от ЛЕВСКИ с 300 от място и даже няма ни каже и сбогом.

Преди време Бойко беше " назначил " Румен Чандъров за собственик на Ботев Пд . Чандъров назначи Николай Митов - Жадното за старши треньор на Ботев , феновете не го допуснаха до стадиона и всичко приключи ; Чандъров много добре знаеше как ще бъде посрещнат Жадното . Просто хем изпълни заръката на Падишаха , хем се отърва елегантно . Божков не е по - глупав от Чандъров . А иначе само за пред хората издръжката на даден футболен клуб е главното условие за получаване на държавни поръчки . Основната причина е че чрез различни схеми , голяма част от парите отиват в джобовете на тия които ги разпределят . Виждаме че колкото повече обеднява народа , толкова по - богати стават политиците . Дори напоследък явно са загубили всякаква мярка в това отношение .

Върни се в “Левски”