Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот plamen_ol » 28 фев 2012 11:51

mikata написа:Като гледам по спортал, ще представят болницата като спонсор.

Ми да, основния спонсор трябва да го представят на 1 март.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2012 11:53

Ръководството на Левски ще подпише официален договор с турските болници Аджъбадем. Това ще се случи по време на специална пресконференция, която ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов“.

Клиниките към организацията работят с грандовете от турския шампион, както и клубове от ранга на Атлетико Мадрид, Цървена звезда и Партизан.

На брифинга са поканени и двама футболисти на „сините“ - капитанът Христо Йовов и вратарят Божидар Митрев.

Контракт с болничният гигант има и още един роден тим. Става дума за пловдивския Локомотив.

Ръководството на Левски, в лицето на Константин Баждеков, преговаря с турците и по време на лагера в Анталия, който „сините“ проведоха по време на зимната подготовка.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 12:00

plamen_ol написа:

Ха дано, ние свикнахме да ни лъжат тка, че може и на 1април да го представят.
Как да вземеш някой на сериозно, след като той не е точен. За три месеца се наслушахме на дати ,часове и т.н. и разбира се никога в точният момент нямаше нищо

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 фев 2012 12:04

А сега дали няма да се окаже че болницата е основният спонсор :)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 фев 2012 12:05

milen.hristov написа:
plamen_ol написа:

Ха дано, ние свикнахме да ни лъжат тка, че може и на 1април да го представят.
Как да вземеш някой на сериозно, след като той не е точен. За три месеца се наслушахме на дати ,часове и т.н. и разбира се никога в точният момент нямаше нищо

Батков така или иначе вече никой не му вярва, тъй че и да не стане на 1 март, едва ли някой ще бъде изненадан. Изненада ще бъде, ако въпросното събитие се СЛУЧИ на първи :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 фев 2012 17:23

Не знам дали чухте,но Баждека се изпусна в момента когато спореше с журналята и каза следното.
В края на седмицата ще представим новите футболисти и новите екипи с логото на новия генерален спонсор.
Това го каза точно и ясно и според мен наистина ще е така. :lol: :lol: :lol: :lol: .,но да не забравяме че Батков обича да си послъгва.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 фев 2012 20:32

Програмата на Левски до края на седмицата

Понеделник (27 февруари) - тренировка в 11.00 ч. - "Герена"

Вторник (28 февруари) - почивен ден
Сряда (29 февруари) - тренировка в 13.30 ч. - "Герена"

Четвъртък (1 март) - тренировка в 13.30 ч. - "Герена"

Петък (2 март) - тренировка в 13.30 ч. - "Герена"

Събота (3 март) - пресконференция в 15.00 ч. в залата на общежитие ДЮШ, 16.00 ч. - тренировка - "Герена"

Неделя (4 март) - Левски - Черно море - 13,30 ч. ст. "Г. Аспарухов"-TV 7

Явно на 3 март ще бъде дългоочакваното събитие :roll:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 фев 2012 20:39

дано в неделя е хубаво времето да се посъберем доста хора на Герена 8-)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 фев 2012 20:40

zlatan написа:Не знам дали чухте,но Баждека се изпусна в момента когато спореше с журналята и каза следното.
В края на седмицата ще представим новите футболисти и новите екипи с логото на новия генерален спонсор.
Това го каза точно и ясно и според мен наистина ще е така. :lol: :lol: :lol: :lol: .,но да не забравяме че Батков обича да си послъгва.

"Недоволство сред част от журналистите днес породи представянето на турските болници „Аджъ Бадем” като нов спонсор на Левски. Финансовият директор на „сините” Константин Баждеков, който присъства на днешната пресконференция, обаче защити поведението на клуба.
„Клубът беше коректен и обяви в сайта си, че днес представя нов спонсор. Без пълен член. Ако на вас не ви е интересно, никой не ви кара да присъствате. Мисля, че е нормално големи клубове го правят – да си представят спонсори… Аз казах, че нашето спонсорство е дълготрайно. Който иска да отрази това мероприятие, е добре дошъл. Хората искат да знаят какво се случва с Левски, а не да четат само пикантерии”, каза той.
„Това ще го решим ние, когато се прецени”, отговори той на въпрос кога все пак ще бъде обявен генералният спонсор.

До края на седмица Левски ще ви представи начина, по който ще играе в първенството. Преди първия мач – ще ви бъде съобщено.”
„Не искам да коментирам неща, които не са в момента в нашите прерогативи в момента.”
Клубът може да отговаря и обявява неща, които организира по своя линия. Това, което е споделил господин Батков, ще получите информация за деня, в който е обявен спонсорът, който ще бъде представен. Това не зависи от Левски. Нашите задължения са да ви представим спонсорите върху нашите екипи, рекламата, която ще е на стадиона. Но всичко останало ще бъде обявено от спонсора или нашия партньор”, уточни Баждеков.
„На екипите ще бъдат спонсорите, които вие ще видите, когато представим екипировката в края на седмицата”, добави той."

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 20:51

Не разбрахте ли, че спонсорите са спомагателна функция. Собствениците дават парите.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”