Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2024 22:07

Стига сте се дракали! Пуснете по една прогноза в Играта на Левски, за да засвидетелстваме малко левскарщина!
Толкова от мен. Благодаря.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот metodito » 16 фев 2024 08:48

LoveAndPeace написа:Идва първият мач и с това темата логично се изчерпва.
Преди да й теглят ключа , да я завършим с един въпрос анкета :)
Ще завърши ли Кольо сезона като треньор на Левски и ако не го , кога ще бъде уволнен/ще напусне.
Не , април месец

Ще завърши ли Костов сезона? Кратката версия - да.
Освен, ако не си тръгне сам междувременно. Но смятам, че няма да бъде уволнен. На хартия селекцията е доста сносна. Не се взе десен бек и вратар, което не е добре. Може би уругвайото ще е бек.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 фев 2024 10:56

Най-прозрачните ни ръководители...още не са говорили за разпродажбата и какво следва, Колето май ще говори днес, но при него е мъгла какво иска да каже! Има логика да пробват да вземат футболисти от България, не искат аклиматизация, въпреки заявеното няма да взимаме, явно взехме и ще вземем още май! Айде успешен полусезон и дай боже Европа!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 16 фев 2024 11:32

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:
tmanolov написа:
scooool написа:Интересни слухове, за Бастунов, Педриньо и Красиан Колев от Ботев.....не е лошо и български футболисти да вземем за цвят.

Левскари,

Информираме Ви, че ръководството на „ПФК Левски“ не е водило преговори и не възнамерява да го прави с нито един футболист, играещ в родното първенство. В тази връзка всякакви информации по темата не отговарят на истината.

Само аз ли разбирам, че намеренията се променят? Това ли е най-големият проблем, че преди месец сме казали, че няма да гледаме футболисти от родното първенство, а после напускат примерно 4 футболиста и това намерение се променя? Или трябва всеки път като клуба има някакво намерение да променят поста на Фейсбук страницата си?

мда, а после се обиждате, като ви се каже, че сте бъдещи припоци:

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че твърдението му за спусната директива отгоре Левски да стане шампион, е било просто „игра на думи, една стратегия, която аз следвах през цялото това време, за да мога извлека максимум полза от всяка една ситуация”.

„И да заведа ЦСКА там, където му е мястото. За съжаление един гол не ни достигна.”

И побърза да уточни: „Така че няма нищо лично към Левски.”

На въпрос дали изявленията му са били насочени към отклоняване на общественото внимание, Младенов отговори: „Аз си ги знам нещата най-добре. Казвам ви, това е една стратегия, която следвах. Нищо лично към Левски, просто неща, които съпътстват футбола, и аз така го бях начертал. Доколко успешно, вие сами може да прецените.”

Това сравнение е толкова малоумно, че дори няма да го коментирам.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 фев 2024 15:28

Serafim написа:
М/у другото и аз мисля, че Рикардиньо е един от най-завършените нападатели, който са минавали през Левски в последните... доста години. Не ми се връща много назад във време, че ми се сговня настроението, като се сетя какви нападатели имаше :) Но така на първо четене се сещам единствено за Найджъл Робърта в последните около 7-8 години.
Рикардиньо страда от хронична липса на извеждащи пасове към него. Сега с продажбата на Уелтън, който си бе "лаком" отвсякъде, както и на Роналдо, който освен, че бе биткаджия, не може да се каже, че бе особено успешен като крило, може би с новите крила ще има повече топки към него.

Както се казва - блажени са верующите ;)
За мен Рикардиньо е завършен неможач. Костов , който игра преди 3-4 години при нас беше в пъти повече нападател от него и вкара в пъти повече голове.
Това че Рикардиньо не получавал топки не само че не е вярно ами е изкривено представяне на нещата защото той се крие от топката. Направо бяга от нея. Два примера ще ти дам от подготовката, че са ми най- пресни впечатленията. При една ситуация получава топката с гръб към вратата, пред вратарското поле и около него има защитници. Ако се обърне е сам срещу вратаря. Вместо това той прави крачка към центъра и подава на човек пред наказателното поле. Последва удар в аут. Това беше най-чистото му положение целият мач.
В друг мач влиза последните 30 минути и не отправя удар към вратата. В същия мач, последните 15 минути влиза и Джемили и за това време отправя 3 удара и вкарва гол. Срещу същия отбор със същите съотборници.
За мен Рикардиньо не е за Левски или поне не като титулярен нападател. Става за резерва да влиза последните минути да пресира става или в някаква друга схема с двама нападатели, но е задължително другият да е голаджия. Рикардиньо нито има финт да преодолява съперник, нито има физика да гардира топката като я получи, нито има удар от дистанция, нито има игра с глава. Изобщо какво има не знам, но му липсват основни качества за нападател. Чудя се до сега имали ли сме толкова слаб нападател с толкова много мачове и такава отчайваща статистика, особено ако не се броят головете от дузпи.
Да видим какво ще направи без Уелтън и Роналдо по фланговете, които са всичко друго но не и подавачи, но си мисля, че ще е едно голямо нищо. Дано ме опровергае, ама не се надявам много.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 фев 2024 16:28

vvessel написа:
Serafim написа:
М/у другото и аз мисля, че Рикардиньо е един от най-завършените нападатели, който са минавали през Левски в последните... доста години. Не ми се връща много назад във време, че ми се сговня настроението, като се сетя какви нападатели имаше :) Но така на първо четене се сещам единствено за Найджъл Робърта в последните около 7-8 години.
Рикардиньо страда от хронична липса на извеждащи пасове към него. Сега с продажбата на Уелтън, който си бе "лаком" отвсякъде, както и на Роналдо, който освен, че бе биткаджия, не може да се каже, че бе особено успешен като крило, може би с новите крила ще има повече топки към него.

Както се казва - блажени са верующите ;)
За мен Рикардиньо е завършен неможач. Костов , който игра преди 3-4 години при нас беше в пъти повече нападател от него и вкара в пъти повече голове.
Това че Рикардиньо не получавал топки не само че не е вярно ами е изкривено представяне на нещата защото той се крие от топката. Направо бяга от нея. Два примера ще ти дам от подготовката, че са ми най- пресни впечатленията. При една ситуация получава топката с гръб към вратата, пред вратарското поле и около него има защитници. Ако се обърне е сам срещу вратаря. Вместо това той прави крачка към центъра и подава на човек пред наказателното поле. Последва удар в аут. Това беше най-чистото му положение целият мач.
В друг мач влиза последните 30 минути и не отправя удар към вратата. В същия мач, последните 15 минути влиза и Джемили и за това време отправя 3 удара и вкарва гол. Срещу същия отбор със същите съотборници.
За мен Рикардиньо не е за Левски или поне не като титулярен нападател. Става за резерва да влиза последните минути да пресира става или в някаква друга схема с двама нападатели, но е задължително другият да е голаджия. Рикардиньо нито има финт да преодолява съперник, нито има физика да гардира топката като я получи, нито има удар от дистанция, нито има игра с глава. Изобщо какво има не знам, но му липсват основни качества за нападател. Чудя се до сега имали ли сме толкова слаб нападател с толкова много мачове и такава отчайваща статистика, особено ако не се броят головете от дузпи.
Да видим какво ще направи без Уелтън и Роналдо по фланговете, които са всичко друго но не и подавачи, но си мисля, че ще е едно голямо нищо. Дано ме опровергае, ама не се надявам много.

Без да имам претенции мнението ми да е меродавно, аз също си мисля, че Рики е доста ялов нападател. Не само като статистика, а и чисто като голов нюх.

Съдя от същите неща, които колегата изброи. Бих добавил няколкото мача, в които Рики и Нани си деляха времето на върха на атаката. Нани имаше средно 3-4 пъти повече удари и излизания на стрелкова позиция. Отделно, във всички мачове ми правеше впечатление, че след остри пробиви по крилото имаше по 2-3 прострелни центрирания по земя, перфектни за нападател, който да ги издебне и да вкара от 3 метра. Обаче Рики го нямаше никакъв - просто няма нюх къде да се позиционира.

А статистиката му е без думи. Добре е, че ни дадоха няколко дузпи, иначе средно гол на 7-8 мача, сигурно.

В негов плюс е, че е млад и доста комбинативен. Понякога пуска страхотни пасове към съотборници, включващи се от втора позиция. Бори се, много желание има, надявам се Костов да успее да го шлифова и да започне да вкарва.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 фев 2024 17:50

Костов направи сезона на живота си и после беше много ялов.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 фев 2024 18:12

Serafim написа:Костов направи сезона на живота си и после беше много ялов.

Той при нас силно казано игра следващия сезон. Повече от половината мачове ги пропусна заради контузията още в самото начало на сезона. Тогава май Робърта захапа (може и друг да е бил) и Костов влизаше за по 15 минути - нямаше как да е много ефективен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 фев 2024 21:55

При Рики и аз съм го забелязал. Плаши се от топката. От единоборства. Той не е тип Гонзо тип нападач. Но не е неможач. Той е тип Индзаги. Дай му да чакали. Иначе Индзаги беше баси женичката в единоборства. Но хиена.

Върни се в “Левски”