КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Мнениеот Red joker » 31 май 2015 16:11

Може би за пръв път живота си не злорадствам ,че вечният съперник е загубил и е смачкан(поне за определено време!) и то не от куртоазия,за това ,че моят отбор е на ръба на пропастта от доста време , не търся състрадание и утеха от никой левскар,напротив,изпитвам респект и уважение,особено към някои мои приятели и към някои ,които пишат в този форум-свалям шапка на„ Синчеца“(Синьо сърце ),Странджата и всички тези ,които все пак,проявиха разбиране и състрадание към моя отбор-вашият вечен съперник:!: За мене това са противници ,а не врагове-не изпитвам омраза,ирония или нещо сорта 8-) Надявам се за в бъдеще на истински и спортсменски битки,между нашите любими отбори-и нека винаги побеждава по-добрият и по-заслужилият :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 май 2015 16:18

Тотално объркан мач.. През повечето време въобще не личеше, че Черно море са по-малко а играха така около 90 минути. И това се дължи колкото на сърцатата им игра толкова и на факта, че Левски така и не опита сериозно да се възползва от изгонването на играч на "моряците", да окаже на няколко пъти зверски натиск, 10 души са.. може да се огънат. Абди напред каквото можа - обърка, Педро не знаеше защо е там, Домо направо да не беше започвал мача. На всичкото отгоре така и не успяха да изолират Бакари след като влезе, макар че известно време беше пълен самотник за ЧМ напред.

Чух да укоряват Стоев за изваждането на Аниете, но с оглед на минутата и резултата тогава.. изглежда треньора ни се надяваше, че продължения няма да има и беше близо. В случая не мисля, че някой щеше да го укори при друг изход на мача, а беше близо.

Истината е, че Черно море изигра своя мач на сезона - душичките си оставиха на терена, пълно раздаване и концентрация. За нас също беше мач на сезона, но поне концентрацията беше някъде другаде.

Съдията се оака и в двете посоки и с оглед на начина по който го направи няма смисъл да спорим кого е ощетил повече. Да, можеше да ни даде дузпа, която да е решаваща, ама с оглед на това как "моряците" играха с 10 души май и за нас беше от голяма полза, че не изгони Стойчев набърже. Нали е сватбарчи чуека, явно си е кьопав.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 май 2015 17:33

Betchualeng Arnaikem написа:
Чух да укоряват Стоев за изваждането на Аниете, но с оглед на минутата и резултата тогава.. изглежда треньора ни се надяваше, че продължения няма да има и беше близо. В случая не мисля, че някой щеше да го укори при друг изход на мача, а беше близо.

Ми да беше извадил Домовчийски, безполезен в защита, безполезен в нападение, не може да дриблира, да задържа топката, като ще пазим резултата

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 май 2015 18:09

Мача го прецака само и единствено Стойчо Стоев. Какво правеше Педро на терена, защо Домовчийски остана до края на игрището и защо извади Аниете? Все въпроси , на които логичен отговор няма. Има ли го някъде това, да пазиш резултат срещу отбор, който почти цял мач ти играе с човек по-малко? Как може при положение, че изцедените ни противници на практика играят без защитници в 30 минутните продължения, да не организираме никакъв натиск и да ги смачкаме с разлика? Някой абориген да бяха сложили да ни води мача, щеше да се справи по добре.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2015 18:11

Highlander написа:Мача го прецака само и единствено Стойчо Стоев. Какво правеше Педро на терена, защо Домовчийски остана до края на игрището и защо извади Аниете? Все въпроси , на които логичен отговор няма. Има ли го някъде това, да пазиш резултат срещу отбор, който почти цял мач ти играе с човек по-малко? Как може при положение, че изцедените ни противници на практика играят без защитници в 30 минутните продължения, да не организираме никакъв натиск и да ги смачкаме с разлика? Някой абориген да бяха сложили да ни води мача, щеше да се справи по добре.

Махайте го Стойчо и назначете отново Гонзо-той ще ви оправи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 май 2015 18:15

Betchualeng Arnaikem написа:Чух да укоряват Стоев за изваждането на Аниете, но с оглед на минутата и резултата тогава.. изглежда треньора ни се надяваше, че продължения няма да има и беше близо. В случая не мисля, че някой щеше да го укори при друг изход на мача, а беше близо.

Не знам дали е имало контузия, но ако не е имало, това си е треньорска грешка отвсякъде. Това си го помислих още в момента на смяната.
Щом има някаква вероятност за продължения, нямаш право да извадиш най-важния си играч (и единственият, който може да вкара гол). Моряците бяха в неизгодна позиция и те трябваше да поемат риск с изваждане на защитник за нападател или нещо подобно. Дори и при продължения ние щяхме да имаме предимство да играем в оптимален състав срещу доста оголена защита на Черно море.
Разбира се, ако става въпрос за контузия, тогава нещата са съвсем различни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2015 19:07

Днес още не мога да се оправя физически и психически.
Навъртяхме много километраж и изхабихме много нерви.
Респект за всички, които пътуваха до Бургас.
В морската ядохме и пихме с една компания, която е от Гоце Делчев, така че си представям навръщане какво им е било...
Отвратен съм от организацията, ако може да се каже, че имаше такава, при влизане на стадиона. Голяма идиотщина беше.
Грозна гледка беше и накрая, когато почнаха да чупят седалките, бях няколко реда над тях, бяха обезумели, но всичко идва от културата и първите 7 години от живота на човека.

За мача много неща могат да се кажат, но няма смисъл.
Честито на Черно море. Поуките си остават за нас.

САМО ЛЕВСКИ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 май 2015 19:13

Аиде започна се....Стоичо бил виновен.Да го ръзпънем ни е на кръст викам аз....Тои ли трябва да учи ония ментета... Педро..Домувчииски...че и онази псевдо нова звезда Краев как се вкарва топка от 2-3 метра на празна врата.Оставете треньора на мира.Не сте му на равнището да упреквате.Всички маи забравихте че без пари няма как да се направи добър отбор.Може би може но не и със такива измислени скаути на Левски...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2015 19:20

Стойчо Стоев не трябва да се пипа. А и Гонзо каза, че си върши работата добре.
Единствено му се ядосах, след като разбрах, че Педро започва вместо Краев. Това е престъпление да пускаш Педро, който дори по принцип срещу Хасково и Марек е резерва. Сега изведнъж титуляр във финал...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 19:33

Пълна катастрофа. Даже не ми се коментира, но в 80-та минута заявих на хората около мен, че Морето ще изравни, ако продължаваме така... Жалко за всички 13 000 човека, които отидохме там. Инак, като се изключи мача( по-точно резултата), всичко беше перфектно. Аз се поуморих, щото хем шофьор, хем трамбовахме цял ден из Бургас, но какво да се прави.
Наспиваме се тази вечер и така.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”