Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Нов химн на привърженици на Левски

Мнениеот damageplan » 18 сеп 2012 09:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_cgcsLXd6ao&feature=channel&list=UL[/youtube]
ENTOMBED написа:Ultra varna също бяха изкарали някаква песен. Някой, дали я е слушал?
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 18 сеп 2012 10:29

damageplan написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_cgcsLXd6ao&feature=channel&list=UL[/youtube]
ENTOMBED написа:Ultra varna също бяха изкарали някаква песен. Някой, дали я е слушал?

Ето това е друго нещо. Благодаря.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 18 сеп 2012 11:04

1. Това не е нов химн на ФК Левски - това е песен, посветена на отбора от страна на НФК.
2. Официалният химн е "Само Левски".
3. Какъв е проблема?! Не може ли да се посвещават песни на отбора?
4. Песента има хубав текст и клип, откъм аранжимент е слаба, но все пак няма да я въртят по радиото и по дискотеките нали?

МНОГО СЕ ИЗЛАГАТЕ ВСИЧКИ!!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 сеп 2012 11:12

Честито за новата песен(химн) или както там си го кръстите!Постарали са се хората,които са го правили!Получило се е нещо!
[offtopic]Мен лично не ме кефи,ама е важно на вас да ви харесва! ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 сеп 2012 11:20

damageplan написа:
djambaza написа:Незнам какво сте тръгнали да ревете и да вадите някакви архивни песнички. До сега не съм ги видял в нито един подпис или мнение, че са яки. Чак сега се сетихте за тях, като трябва да оплюете. Стига се излагахте, радвайте се на песента, ако не-има лесно, не си я пускате :idea:

Няма да си я пускаме , проблемът обаче е , че песента не е обявена като нова песен за любимия отбор , а като -
Нов химн на привържениците на Левски .

Аз също съм привърженик на Левски, ама нещо не я припознах за моя. Т.е. тя е "нов химн на някои привърженици на Левски от сектор "Б" с определени нагласи и тенденции в проявите".
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 сеп 2012 11:25

Хип, хип, ура, ура, ура!
В очите ни победно гледа
на спорта ярката зора.
Кого ли ние не сразихме
и кой от нас не беше пръв.
Със устрем всички победихме,
че е Левски в наш’та кръв!

Това е строфа от първия химн (марш) на „Левски”. Създаден е през 1924 г. по текст на Д. Симидов. Мелодията е композирана от Христо Маников. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 сеп 2012 11:42

ОТБОР ОТ СОФИЯ , КРЪСТЕН НА СВЕТИНЯ ,
КОСМОДРУМ ЗА ПОЛЕТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА ЗА НАС Е ВИТИНЯ !
УДРЯ ГРЪМ , НЕБЕТО СВЯТКА,
НАРОДЪТ СТРАДА БЕЗУТЕШНО ЗА СЛАВНАТА ДЕВЯТКА !
В СТУД И ПЕК , ТОЙ Е ТАМ , ДО ТЯХ -ТОВА Е ФЕНЪТ,
Л-ТО НА ФЛАНЕЛКАТА Е КАКТО ЗА КАЛПАКА ЛЕВЪТ,
ЩЕ ТРЕПЕРЯТ И НЕКА ВСИЧКИ ЗНАЯТ ,
ЧЕ СЪС СЕКТОР Б - НЕ МОГАТ ДА СЕ МЕРЯТ !
СТАДИОНА Е ВУЛКАН , БЪЛВА ЛАВА ,
СИНЪТ НА СВОЯ СИН ЛЮБОВТА ПРЕДАВА ,
ЗАГУБИТЕ - РАНИ , УСПЕХИТЕ - РЕОТАНИ ,
ЦЕЛИЯ НАСТРЪХВАМ ОТ РАЗКАЗИТЕ НА БАЩА МИ !

ЧЕСТТА Е ДА СЕ БРАНИ , ЗАПЕЙ С ГЪРЛО ,
ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА - ПОДКРЕПЯЙ ВЪРЛО ,
ОТ ЕУФОРИЯ СЪРЦЕТО ЛУДО БИЕ,
ПОМНЕТЕ , ЛЕВСКИ - ТОВА СМЕ НИЕ !!!

ОТЕКВА ЕХОТО ОТ СТАДИОНА ЧАК В КОСМОСА,
БЪЛГАРИЙО, СИНОВЕТЕ ТВОИ , ДОСТОЙНИ - МНОГО СА ,
ЛЮБИМ ОТБОР , ЗА ТЕБ ЖИВОТА СИ ЩЕ ДАМ ,
ВЛИЗАМ ХРАБЪР В БИТКА , В ОЧИТЕ С ПЛАМ !!!

ГОРДИ БЪЛГАРИ СМЕ , ПОТОМЦИ НА ГЕРОИ ВЕЛИКИ ,
БИЛИ СМЕ ПОБЕДИТЕЛИ , БИЛИ СМЕ ВЪВ ВЕРИГИ ,
ЕДИН ОТБОР ОБИЧАМ - ВСЕОТДАЙНО ,
БЕЗУМНО , ЧИСТО , ОТ МОЕТО ДЕТИНСТВО !
ЮМРУЦИТЕ - СТОМАНА , ГЕРЕНА НИ Е ХРАМА ,
СВОБОДНИ КАТО ПОЛЕТ НА ОРЕЛА НАД БАЛКАНА ,
ИСТОРИЯТА ДРЕВНА ПАЗИМ - ЗАВЕЩАНА,
ОТ ПРЕДЦИТЕ , С КРЪВТА ОТ ТЯХ ПРОЛЯТА !
ФЛАНЕЛКАТА Е СВЯТА - ЗАПОМНИ ГО ,
КРАТЪК Е ПЪТЯ ОТ ОСАННА ДО РАЗПНИ ГО ,
ПРЕЖИВЯХМЕ ИГО - ОТ ШИПКА ЧУВАМ ОЩЕ ОНЗИ СЛАВЕН ГРОХОТ ,
ЖИВОТА НИ Е КРЪСТОНОСЕН ПОХОД !!!
НЕКА ПРИМЕРА НА ГУНДИ ДА ВЪЗКРЪСНЕ,
ТЕЖКО НА ТОЗИ , КОЙТО ДА ПЕТНИ ИМЕТО НИ ДРЪЗНЕ ,
100 ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ ,
БЪДИ ТОРПИЛА НА ТЕРЕНА КАТО ПОДВИГА НА СПИСАРЕВСКИ !!!

Текстът е с големи букви, щото само така го намерих из нета! Не е нарочно или пък викам или се карам на някой! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 18 сеп 2012 12:07

:idea: :idea: :idea: :idea:

Avanti_Ragazzi написа:Песента е супер и единственият и минус е, че е направена в държавата на мрънкланиците и всезнайовците които знаят и могат всичко!!! :lol: :lol:

Освен това:

1-Това не е химн на Левски, а песен посветена на предстоящата 100 годишнина. С нея се слагат началото на инициативите на момчета от сектора по-случая!

2-Това не са маркови дрешки, а ДРЕШКИ от колекцията на Фонд Сектор Б! И парите от тях отиват именно за сектора!!!

3-Никой не е длъжен да харесва Хип-Хоп, аз слушам такава музика сигурно от година преди някой тук да са се родили! И целта на тая песен не е била да е мега тоталният хит в селките български класации!

А да се каже в рамките на няколко минути, какво е Левски за нас и защо го обичаме! И понеже в основата на песента е Левски, слава, България затова и е включен типично български музикален инструмент в нея!

В цялата песен най-важното е ТЕКСТЪТ а той е Невероятно силен и емоционален! Особено в частите за Гунди и Списаревски-живата торпила!

Браво за усилията на момчетата от клипа!

Браво за този коментар, май няма кой да те чуе...
Много тъпо, че някой е представил парчето на Камората като химн, защото така много хора подходиха негативно към него. Друг е въпросът колко мозък трябва да имаш в главата, за да решиш, че това изобщо може да стане официален химн. Получило се е така, че много левскари са видели бялото черно... :roll:

Това парче не е предвидено химн, за пеене от публиката. Предвидено е за слушане, гледане и надъхване! ;) Какъв химн ви гони, не знам.... Това е хип-хоп песен във възхвала на Левски, с МНОГО СИЛЕН ТЕКСТ, който би трябвало да кара всеки осъзнат фен на отбора да настръхва, с доста качествен клип!

Като цяло нещо много хубаво и УНИКАЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ, на свтлинни години от всичко друго правено в този стил у нас!!! Гледайте, най-вече слушайте и се кефете! :)

Единствено не ми харесва грабливата прица в клипа. Прави се връзка със символи на други бг отбори и на Бенфика, символи неприсъщи за нас. Не е някаква голяма болка за умиране.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 18 сеп 2012 13:06

Втори път едва ли ще си го пусна да го гледам.С нищо не ме впечатли ,камо ли да си затананикам мелодията защото няма просто такава

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 сеп 2012 13:52

100 ГОДИНИ СЛАВА !!!
100 ГОДИНИ ОТБОРА НА НАРОДА !!!

100 ГОДИНИ ЛЕВСКИ Е ЖИВ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

Върни се в “Левски”