A сега какво става с нападението в Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- headhunter
- Контакти:
Re: A сега какво става с нападението в Левски?
Тук, трима човека (фифи_перото, Gonzi_407 и не на последно място - milen.hristov) създават паника и сигурно са изписали повече мнения ПРОТИВ Левски, отколкото В ПОДКРЕПА на любимия ни отбор. И най-лошото, е че единственото решение според тях е връщането на Наско Г*за. Няма смисъл да му споменавам точно трансферните грешки, защото наистина са адски много, а и повечето са споменати в предишни мнения на други потребители. Пичове, ако сте ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ, дайте поне половин или един сезон кредит на доверие и едва след това да вадим крайни заключение. Търпение му е майката...
В понеделник имах среща по бизнес с единия от Титан (Иво Иванов) и преди да се разделим започнахме шеги по вечната тема, Левски-ЦСКА. В тази връзка той каза, че Зезиньо може да бъде картотекиран само в клиниката по травматология в Горна баня... Почти същото каза в медиите и професор Сираков. Какво излиза? Половин футболна България знае, че Зезиньо е контузен а само в Левски бият тупана, каква перла сме взели и т.н и т.н. Започвам да се чудя вече, дали случващото се е случайно или нарочно??? Кой ли не беше спряган за селекция? То не беше Камбуров, Жужу, Анисе, Цв. Генков(последния покрай Тонев)... То Дембеле се връща, то хора от Испания, Италия, Кипър и къде ли не... а утре е вече февруари и имаме само световно неизвестния Пинто. Естествено в отбора ни са Йовов и Цветков, поне за по едно полувреме... А за защитата ни не ми се отваря темата!!!
- tzvetan_tee
- Контакти:
А не на последно място стои и въпросът за спонсора ?!!? Къде е спонсора ?!?! Казаха декември, след това, "до нова година", след това - "първите дни на 2012" и сега последно "до края на месеца" ?!??! Какво става, Цветков е отврат да бяха махнали него не Арс, сега сме без нападател, много БАВНО СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО !!!

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
headhunter написа:Тук, трима човека (фифи_перото, Gonzi_407 и не на последно място - milen.hristov) създават паника и сигурно са изписали повече мнения ПРОТИВ Левски, отколкото В ПОДКРЕПА на любимия ни отбор. И най-лошото, е че единственото решение според тях е връщането на Наско Г*за. Няма смисъл да му споменавам точно трансферните грешки, защото наистина са адски много, а и повечето са споменати в предишни мнения на други потребители. Пичове, ако сте ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ, дайте поне половин или един сезон кредит на доверие и едва след това да вадим крайни заключение. Търпение му е майката...
Не се опитвай да ми вменяваш мнения които не съм изказвал! Никъде не съм казал, че искам Насо да се връща!!! Кредит на доверие аз лично само на гонзо няма да давам повече казал съм достатъчно аргументи за това! Ако визираш за кредит на доверие Костов, само абсолютен глупак може да иска неговата смяна.
И тъй като темата е за нападението на Левски - защо не могат да му се осигурят необходимите играчи?!?!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Изчетох написаното във форума по темата и ми направи впечатление,че писанията на повечето колеги се свеждат до повърхностни или негативни констатации за селекцията на отбора до този момент.До известна степен с основание,като се имат в пред вид изказвания на хора от ръководството. Заглавието според мен би изглеждало по-добре,ако беше примерно „трансферната политика на Левски”, но както и да е,нека се опитаме да разсъждаваме малко по-аналитично.
1. Вярно ,че селекцията върви мудно,но за това си има причини и повечето от нас ги знаят.От около два месеца в отбора се извършват сериозни промени в ръководството и спортно техническия щаб.Предстои подписване на договор със сериозна институция, което предполага финансова стабилност в клуба.Тези неща не могат да не дадат отражение.Просто приемете,че започваме на чисто.Допуснатите грешки от Батков и Гонзо не са никак малки и за изправянето им е необходимо време и търпение.За съжаление важен фактор тук са и парите.Ясно е,че към момента те липсват и това най-вече кара новото ръководство да бъде предпазливо по отношение на нови попълнения.В случая със Зезиньо подхода е прагматичен и професионален. Физическото му състояние е пречка за трансфер и толкоз.Лекарите на отбора са си свършили работата.Случват се такива неща..
2. На този етап Левски разполага с много добър и тактически грамотен треньор, на който са му дадени всички права да решава кой да си тръгне и кой да дойде. И той го прави.До момента новият треньор не ни е подвел и на йота. Вярно,че Арс можеше да бъде продаден след осигуряването на нов нападател,но кой да предполага,че Зезиньо ще бъде толкова проблемен.Но със или без Зезиньо, Арс не влизаше в схемата на треньора.Вярвам, ще се съгласите с решението на Костов да освободи Рисп, Балтанов,Огнянов,Христов и Видович.Някой ще каже,че освободените не са толкова лоши и няма да сбърка,но вникнете в по-дългосрочната стратегия на Костов и клуба.Въпроса е, не да играем добре на нивото на футбола тук, а да постигаме успехи в Европа.Част от тази стратегия е и включването на талантите от ДЮШ в първия отбор сега.В някакъв следващ момент те ще бъдат готови за големите мачове,които не се съмнявам,че ни предстоят. И вярвайте,че не са в отбора за да запълват бройката,а защото наистина имат потенциал.
3. Освобождаването на толкова футболисти в известна степен осигурява и някаква финансова стабилност на клуба.Това неминуемо ще доведе до скорошни трансфери, които се надявам да бъдат сполучливи.Големите трансфери в Левски обаче предстоят през лятото,особено, ако сме шампиони.
4. А по същество за отбора и селекцията ще отбележа само проблемните постове. Те са два.На първо място отбраната. Толкова голове за половин сезон не знам откога не сме получавали и то при добър вратар,като Пламен Илиев.Там задължително ни трябват централни защитници.Един или двама.Не виждам как с Данчо и Иво „главата” можем да се надяваме на успех,особено при липсата на изявен реализатор отпред. Грийн ми напомня за един нов Ричи и както мислят повечето от нас , мястото му е в халфовата линия,където можем да минем и без попълнения в момента. Другият проблемен пост е на централен нападател от типа,който иска Костов.Решим ли тези два поста,няма място за притеснение и няма кой да ни спре! А вярвам,че попълненията ще бъдат на лице в близките една две седмици.
Така ,че това е картинката най-общо.От нас се иска да подкрепяме отбора така ,както само ние можем. Всичко останало, вярвам ще се уреди до началото на сезона.Нека бъдем по-позитивни и САМО И ЗАВИНАГИ ЛЕВСКИ !
1. Вярно ,че селекцията върви мудно,но за това си има причини и повечето от нас ги знаят.От около два месеца в отбора се извършват сериозни промени в ръководството и спортно техническия щаб.Предстои подписване на договор със сериозна институция, което предполага финансова стабилност в клуба.Тези неща не могат да не дадат отражение.Просто приемете,че започваме на чисто.Допуснатите грешки от Батков и Гонзо не са никак малки и за изправянето им е необходимо време и търпение.За съжаление важен фактор тук са и парите.Ясно е,че към момента те липсват и това най-вече кара новото ръководство да бъде предпазливо по отношение на нови попълнения.В случая със Зезиньо подхода е прагматичен и професионален. Физическото му състояние е пречка за трансфер и толкоз.Лекарите на отбора са си свършили работата.Случват се такива неща..
2. На този етап Левски разполага с много добър и тактически грамотен треньор, на който са му дадени всички права да решава кой да си тръгне и кой да дойде. И той го прави.До момента новият треньор не ни е подвел и на йота. Вярно,че Арс можеше да бъде продаден след осигуряването на нов нападател,но кой да предполага,че Зезиньо ще бъде толкова проблемен.Но със или без Зезиньо, Арс не влизаше в схемата на треньора.Вярвам, ще се съгласите с решението на Костов да освободи Рисп, Балтанов,Огнянов,Христов и Видович.Някой ще каже,че освободените не са толкова лоши и няма да сбърка,но вникнете в по-дългосрочната стратегия на Костов и клуба.Въпроса е, не да играем добре на нивото на футбола тук, а да постигаме успехи в Европа.Част от тази стратегия е и включването на талантите от ДЮШ в първия отбор сега.В някакъв следващ момент те ще бъдат готови за големите мачове,които не се съмнявам,че ни предстоят. И вярвайте,че не са в отбора за да запълват бройката,а защото наистина имат потенциал.
3. Освобождаването на толкова футболисти в известна степен осигурява и някаква финансова стабилност на клуба.Това неминуемо ще доведе до скорошни трансфери, които се надявам да бъдат сполучливи.Големите трансфери в Левски обаче предстоят през лятото,особено, ако сме шампиони.
4. А по същество за отбора и селекцията ще отбележа само проблемните постове. Те са два.На първо място отбраната. Толкова голове за половин сезон не знам откога не сме получавали и то при добър вратар,като Пламен Илиев.Там задължително ни трябват централни защитници.Един или двама.Не виждам как с Данчо и Иво „главата” можем да се надяваме на успех,особено при липсата на изявен реализатор отпред. Грийн ми напомня за един нов Ричи и както мислят повечето от нас , мястото му е в халфовата линия,където можем да минем и без попълнения в момента. Другият проблемен пост е на централен нападател от типа,който иска Костов.Решим ли тези два поста,няма място за притеснение и няма кой да ни спре! А вярвам,че попълненията ще бъдат на лице в близките една две седмици.
Така ,че това е картинката най-общо.От нас се иска да подкрепяме отбора така ,както само ние можем. Всичко останало, вярвам ще се уреди до началото на сезона.Нека бъдем по-позитивни и САМО И ЗАВИНАГИ ЛЕВСКИ !
сини богове написа:Тука някои хора упрекват Костов за това, че бави селекцията и най- вече за нападателя Зезиньо. Да припомня, че човека хареса нападател в Кипър, но 500 хил. евро се оказаха много за нас. Така, че Костов няма вина и доколкото виждам прави доста експеримента да си сглоби отбор. Мене повече ме притеснява защитата отколкото нападението. Някой знае ли какво стана с контузията на Станчев?
Момчето се оправи още преди началото на подготовката доколкото си спомнямм и игра в двата мача до сега,а днес е резерва

- blue avalanche
- Контакти:
gembala написа:В понеделник имах среща по бизнес с единия от Титан (Иво Иванов) и преди да се разделим започнахме шеги по вечната тема, Левски-ЦСКА. В тази връзка той каза, че Зезиньо може да бъде картотекиран само в клиниката по травматология в Горна баня... Почти същото каза в медиите и професор Сираков. Какво излиза? Половин футболна България знае, че Зезиньо е контузен а само в Левски бият тупана, каква перла сме взели и т.н и т.н. Започвам да се чудя вече, дали случващото се е случайно или нарочно??? Кой ли не беше спряган за селекция? То не беше Камбуров, Жужу, Анисе, Цв. Генков(последния покрай Тонев)... То Дембеле се връща, то хора от Испания, Италия, Кипър и къде ли не... а утре е вече февруари и имаме само световно неизвестния Пинто. Естествено в отбора ни са Йовов и Цветков, поне за по едно полувреме... А за защитата ни не ми се отваря темата!!!
"То не беше Камбуров, Жужу, Анисе, Цв. Генков(последния покрай Тонев)... То Дембеле се връща, то хора от Испания, Италия, Кипър и къде ли не..."
90% от "спряганите" бяха само във въображението на някой журналист...

Gonzi_407 написа:Ясно е че докато официално не влезе новия спонсор/собственик Левски няма пари за селекция. По притеснителното е не селекцията, а какво става с "големите пари" които трябваше да последват Тонев?
Големи пари в Левски вероятно от лятото
Той този договор е отдавна договорен и подписването му е само фиктивно. Но преди това трябва да се подпише един друг договор, което няма да се случи в близките седмици. Та, чак лятото явно ще има нов спонсорски договор, когато вече и официално ще имаме нов собственик.
Днес Иво Тонев е казал доста интересни неща. За съжаление не можах да присъствам.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Оффф, пак ли тоя Гонзо ви е в устата? Човека е и най-вероятно беше безгласна буква в ръчичките на Батков. Мисията на назначаването му бе част от критиките към Батков да се насочат към Иванов. Като гледам този форум - MISSION COMPLETE. Сега идва време на Тонев. Новият спонсор е някаква поредна малоумщина на мустакатото. Най-вероятное от Казан. Сега... може и да не стане така, но ето какво предвиждам. Изведнъж (видиш ли) работата с т. нар. "спонсор" се закучват във времето. Селекцията се "проваля". Виновник ще е Иво. И понеже той е "външен "за клуба чове бива уволнен под бурните овации на шепа малоумници, които признават Батков за спасител и месия, и му благодарят, че ги е "спасил" от лошият вълк Тонев.
Да видим дали някои от думите ми няма да се сбъднат. Тоя Тошко, толкова му е навънка г.за, че няма как да не видиш, че му е червен. Имахме си Тошко Африкански, сега си и имаме и Тошко Казански.
Да видим дали някои от думите ми няма да се сбъднат. Тоя Тошко, толкова му е навънка г.за, че няма как да не видиш, че му е червен. Имахме си Тошко Африкански, сега си и имаме и Тошко Казански.

Cayman написа:Ще се молиме Кмета да уцели вратата
За кмета трябва врата от ръгби и ще вземе златната топка.
СПУКАНОГЪРНЕ