Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Бойко Борисов: Търся голям спонсор за Левски

Мнениеот dodo7271 » 05 ное 2011 15:34

stannn написа:
dodo7271 написа:Stann, разбирам твоята нечовешка злоба и омраза към Левски, но все пак да ти обясня нещо. НИТО ЕДНА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ЗАЕМ НА ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО. Това е по закон. Но законите не важат за вас, както и наредбите на БФС за лиценза. Георги Първанов може и да не е обявявал публично за Титан, но ако имаш поне малко СОБСТВЕН МОЗЪК, ще признаеш, че това е така. И, второ, не ми цитирай някакви измислени сайтове. ПОКАЖИ МИ ЕДИН ДОКУМЕНТ (ФАКТУРА), че ЦСКА си е платил поне един месечен наем за стадион "Българска армия". САмо един. А какво пишат сайтовете и какво казват от Титан по този повод - те просто лъжат.

Верно тука има индивиди. Не хора, а индивиди. Когато министър излиза и казва, че взема наем за нещо ти какво по голямо доказателство искаш. Ако искаш да видиш фактури върви ги искай от ТИТАН. Аз достъп до документи нямам за разлика от вас сини индивиди. И незнаех, че банките нямат право да дават кредити на частни дружества. Явно всички фирми в България са чисти и без нито един кредит. Помисли малко преди да пишеш простотии. Интересно ти от къде се информираш? Явно имаш директна връзка с всички собственици на отбори. За да коментираш информации явно е така.

Аз може и да съм индивид, но поне мисля със собствения си мозък, за разлика от теб. Ти знаеш ли какво е банка? А министърът каза, че НЕ Е ПОЛУЧИЛ НАЕМА.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 05 ное 2011 15:40

Не виждам защо се карате при положение, че и двата отбора са били подпирани от властта :roll:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2011 15:42

Avanti_Ragazzi написа:
vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Играе го с млади ман'кенки като Бай Митьо,само не знам води ли ги в жакузито!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе нали все пак Бойко намери новите собственици на Берое,тогава не лаехте ама сега след като се търси на Левски се започва лая веднага!!!

Когато ви изнася, няма нищо лошо да получавате държавна помощ, а когато не получавате, това се брои репресия и тормоз над горките бели хвъркати!
Лицемерието ви е в такива огромни размери, че дори е нелепо смешно :lol:

Лицемерие има само в твоята завистлива главица.Първо изобщо не е сигурно, че ще стане нещо такова от страна на Борисов.Даже по-политиката му съдя, че е много по-вероятно да не стане нищо от колкото да стене това!!!
Второ човека си е левскар и то запален и като такъв не му харесва сегашният Левски,както той не се харесва от другите левскари в момента!!!
Трето ако може да помогне на любимият си отбор какво лошо има в това,нима кара някой да напусне ЦСКА ли кво или ще взема пари от там?Или пък ще даде държавни пари за Левски а?Ако го направи без да вреди на никой,а само помогне на Левски това си е негова работа не ваша.Разликата между вас и него е, че той е от Левски,а вие МРАЗИТЕ Левски и от тук идват различията в гледните точки.Всеки истински левскар би помогнал на любимия си клуб ако може и ако Бойко го направи ще му кажа евалата,и това е!!!А това, че мразите Левски си е ваш проблем а не на левскарите,без значение дали имат власт да помогнат на отбора си или не!!!
4то нима другаря Първанов не прати неговите хора Титан в ЦСКА А? Или се бъркам в нещо!!!

Дай да уточним - тук за фена Бойко Борисов ли говорим или за министър-председателя на България? Питам защото в единият случай проблем няма, ама в другия? Освен това, уточнявайки отговора на този въпрос, може би ще ти стане ясно къде точно виждам очевадното ви лицемерие! Току виж и ти си го видял, представи си!
Дали Първанов е пращал негови хора или не, това очевидно е въпрос на свободни интерпретации в твой стил. Първанов, като президент, никога не е казвал, че ще търси и ще намери решение за проблемите на ЦСКА. Това прави министър-председателя за вас - вечно онеправданите и репресирани от властта бели лястовици.
И не знам кой кого мрази и обича, знам само играчите на кой единствен отбор носят тениски с надпис Аз мразя ЦСКА. И на фона на този ФАКТ ти обвиняваш другите, че мразели? Тук не виждаш ли поне капчица лицемерие? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 05 ное 2011 15:42

Уважаеми цесекари, като сте толкова недоволни и възмутени от това изказване на премиера, умолявам ви повече да не го избирате! Какво се оплаквате, че властта подкрепя Левски, при положение че тази власт всички ние (и в частност вие) сме я сложили там? Айде упражнете граждански контрол, направете протест, изгонете ги от властта тия продажни левскари! Пишете, че е недопустимо това изказване - явно е допустимо, защото на борисов пак ще му се размине и виновните за това сте вие!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2011 15:42

AN71 написа:
Old_death написа:Очакваш да получа някакъв адекватен отговор на въпросите си,но съм прекалил с очакванията си към хора,с неадекватно мислене и поведение.Жалки сте,представители на Homo gerenikus!!!

EEEEEEE да ти имам самочувствието на адекватно мислещия човек стига бре девицо от коментара ти лъха на злоба и тръгнал да ми говори за очакванията си с такива лицемери като теб е пълно в тази даржава :(

Преди да ме коментираш можеш да усвоиш правописа.Ако сега Апостола се надигне,ще събуди и Ботев за да правят чети и комитети.Превърнали сте името му в посмесище!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2011 15:50

Това че Б.Борисов се изложи с това изказване не подлежи на коментар.Само ще попитам ББ защо ходи на мачове в Испания с Л.Пенев и Хр.Стойчков, а не отиде със Сираков и Искренов за да усети разликата в отношението към сини и червени легенди.Може и да отиде с Гонзо във Франция и Турция за да разбере дали някой там брой Иванов за жив.А феновете на Левски са ми ясни,щом Гугутката им е духовен водач не си струва да спорим с тях.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 ное 2011 15:55

Avanti_Ragazzi написа:Премиерът Бойко Борисов разкри, че усилено търси голям спонсор за любимия си отбор Левски.

Борисов бе гост в предаването по TV7 „Факторът Кошлуков” и взе участие и в спортната рубрика, която е водена от водещите на Дарик радио Ники Александров и Иво Райчев.

Борисов бе помолен да коментира ситуацията в Левски и назначението на новия треньор Николай Костов. „Много ме боли за това, което се случва в Левски. Затова сега усилено търся голям спонсор за отбора”, сподели премиерът, който освен това изрази позитивни първи впечатления от новия наставник на „сините”

Gong.bg

Честно не харесвам Бойко Борисов като политик,но искрено се надявам, че като левскар ще намери нов спонсор или собственик за Левски защото е явно на всички, че с Батков повече няма как да продължаваме!!!Всеки ден с Батков на чело, е изгубен ден за Левски като клуб!!!

И кой сега е бил отбора на властта?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 ное 2011 15:56

sirius123 написа:Името ЦСКА трябва да бъде зачертано тъи като е една отживелица.Къде е народната армия сега питам.Аиде Титан ще ви е името.Звучи грандиозно.Но до праговете на евротурнирите.

Какво общо има лицето Батков със светинята В.Левски.Вчера Батков каза аз съм Левски,а Вие гугутките му ръкопляскате.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 ное 2011 15:57

Hrabar написа:Фк "Левски" винаги е бил отборът на властта. Подпирани преди соца. След 1944 са първият ведомствен отбор, ставайки Пощенски спортен клуб- тогава Министерство на пощите и съобщенията е от най-богатите. След соца всяка власт се надпреварваше да им се мазни. През 1997 г. Софиянски им подари Герена и им опрости наема за 7 години на зад. После Бакърджиев докара Мобилтел и се зае да крепи синият монопол. И понеже кръгът Майкъл Чорни стана много тлъст, трябваше лично шефа на ЦРУ да дойде и да каже на Иван Костов, че Чорни трябва да бъде изгонен. Чьорни беше изгонен, Бакърджиев и Бонев бяха уволнени и започнаха война срещу Коство.

Като се зададоха изборите спечелени от НДСВ, почнаха наколенките пред Кобурга. Сестра му я закичиха със син шал, направиха няколко плаката и знамена в пробладаващо жълто...абе няма толкова курвенска работа.

Върха беше по време на Тройната коалиция. Тогава Батков беше в свои води. Подаряваше автомобили на МВР. С Румен Петков бяха дупе и гащи, награждваха го със сини фланелки. Георги Първанов закичи орден Стара планина на Ганьовия реверв по предложение на Ахмед Доган. Резултатът беше три сини титли, а в годината в която загубиха титлата беше откраднат лиценза на ЦСКА, който беше откраднат от Росен Карадимов, тогава личен съветник на Сергей Станишев. За капак ДЮШ на ЦСКА беше закрита под предлог, строежа на новата спортна зала.

Две години откакто Тройната коалиция я няма, две години сините са пълен валат откъм успехи. Явно и днешната власт ще се погрижи за любимката на всички власти, синята фея от Подуене.

Нещо май сме нещо нервни ;) - ами май има защо :mrgreen: . Ако Бойко Борисов се обвърже с Левски ,което е много вероятно да стане май перспективите пред ЦСКА не са много добри ,а ;) . Не трудно да си представим реакцията на Праховеца и Гърнето- едва ли биха рискували концесиите им за боклук за общини управлявани от ГЕРБ да идат в коша в името на един футболен клуб играещ с червени екипи и червена звезда на емблемата ;) . Или пък К.Домусчиев дали ще рискува държавата да се заинтересува от неизпълнението на клаузи от договора за приватизация на най-голямата му инвестиция- БМФ . Дали Гриша Ганчев ще рискува държавата да се позаинтересува от цената на захарта . Ами май има за какво да сте нервни :mrgreen: .
Все пак въпрос на съдба- никой не вие виновен че на емблемата ви се мъдри червена звезда :mrgreen:
Няколко въпроса - къде бяха Титан преди Тройната коалиция да вземе властта? През коя година и на мач с кой отбор фен на Левски закичи сестрата на НВ Симеон Втори.? На кой отбор точно правителството на Ст.Софиянски подари ст.Г.Аспарухов? И дали наистина са опростени наемите на Левски през 1997 - дали не е безсмислено понеже със съдействието на червеното правителството на Ж.Виденов всички задължения в левове бяха обезценени. На какво се дължаха проблемите на Чорни и Мтел с Ив.Костов - на ЦРУ( дали въобще има каквото и да е право да се занимава с американски гражданин като М.Чорни) или на желанието на Ив.Костов да стане собственик на М.тел?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2011 16:06

peliforewer написа:
sirius123 написа:Името ЦСКА трябва да бъде зачертано тъи като е една отживелица.Къде е народната армия сега питам.Аиде Титан ще ви е името.Звучи грандиозно.Но до праговете на евротурнирите.

Какво общо има лицето Батков със светинята В.Левски.Вчера Батков каза аз съм Левски,а Вие гугутките му ръкопляскате.

Бъди сигурен , че на гугутките им остава много малко време , а и не би трявало всички фенове на Левски да бъдат инициализирани с тези нещастници дето ги гледахме миналия петък след мача .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”