До кога ще търпим

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Големите фалове на Левски в последната година!

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 23:24

Кашчей написа:
daniel875 написа:Треньорът е много важна фигура, в който и да е отбор. Ако родният ти отбор нямаше проблемите от последните двадесет години, едва ли щеше да приказваш така. Никола Христов доста години ви води успешно, но нямате спонсори, което е позорно за такъв голям град.

Това го знам.Питах, откъде имате самочувствието, че най-добрите футболисти в България са при вас?Достатъчно ми беше да гледам днес тоя Хесус, за да разбера, че нямате нападател като него.. откъде ви иде самочувствието тогава?

Арс не е лош футболист, не е бързак като играча на Черно море, но тук се иска бързина на крилата, острота, мощ, компактност в развитието на атаката, при играта в защита. Гонзо няма и хабер от тези азбучни истини. А щом той няма хабер, играчите естествено, че не са същите като едно време. Те НЕ СА научени, както се учеха преди. Навремето футболистите се прибираха след мач и продължаваха да ритат топката в свободното си време. А днешните играчи, не само на Левски, като свърши тренировката си стягат багажа и забегват другаде. Така голям футболист не се става.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 авг 2011 23:31

Откакто гледам А група никога не съм виждал по-слаба защита в отбора на Левски .
Не се заяждам просто споделям мнението си , Левски имат отчайващо слаби играчи в защита направо не е за вярване - Милиев , Ив.Иванов , Старокин , Видович , Башлиев и този Рисп (човека дойде от плажа вчера ама е твърд титуляр ) !!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 авг 2011 23:33

...в последната година... Не само. "Левски" е трагичен вече няколко години. Според мен повече от 3. Проблемът не е в точния брой. По-важното е, че кризата се задълбочава. По-безличен "Левски" не е имало. Учудващото е, че все още има хора, коитопродължават упорито да не забелязват реалното състояние. За някои е обяснимо. По "служебни" причини. Други... както и да е. Но не се предприемат никакви мерки. Повече от ясно е, че причините са организационни.В мениджмънта. Така или иначе "Левски" разполага с едни от най-добрите футболисти в България. Които ръководени от Георги Иванов представляват жалка пародия на отбор. Георги Иванов - директор-треньор-мениджър. Поддържан безрезервно по незнайни и знайни причини от собственикът-президент, превъзнасян от група клакьори за идол, на който непрекъснато трябва да се дава време за да изгради един супер-орбор. Директор-треньор-мениджърът редува провал след провал. Последвани от уверен поглед в бъдещето. Следват нови провали. Обяснявани с 2-3 стандартни, елементарни изречения. И нови цели и срокове. Господин Иванов, есента наближава. Провалите започнаха. Време е да обещаете каква сила ще сме напролет... Или?
Господин Батков, господин Иванов, не виждате ли, че докарахте "Левски" до ръба на пропастта? Остава да направим решителна крачка напред. Тогава ще ни убеждавате, че летим... Ръководени от незаменимият Георги Иванов. Дал толкова много на отбора. По-непоклатим от комунистически лидер. Надявам се, че греша. И "Левски" ще има нов, способен треньор. Има кой. Дори и от отритнатите. Време е!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 23:35

daniel875 написа:
Кашчей написа:
daniel875 написа:Треньорът е много важна фигура, в който и да е отбор. Ако родният ти отбор нямаше проблемите от последните двадесет години, едва ли щеше да приказваш така. Никола Христов доста години ви води успешно, но нямате спонсори, което е позорно за такъв голям град.

Това го знам.Питах, откъде имате самочувствието, че най-добрите футболисти в България са при вас?Достатъчно ми беше да гледам днес тоя Хесус, за да разбера, че нямате нападател като него.. откъде ви иде самочувствието тогава?

Арс не е лош футболист, не е бързак като играча на Черно море, но тук се иска бързина на крилата, острота, мощ, компактност в развитието на атаката, при играта в защита. Гонзо няма и хабер от тези азбучни истини. А щом той няма хабер, играчите естествено, че не са същите като едно време. Те НЕ СА научени, както се учеха преди. Навремето футболистите се прибираха след мач и продължаваха да ритат топката в свободното си време. А днешните играчи, не само на Левски, като свърши тренировката си стягат багажа и забегват другаде. Така голям футболист не се става.

Това ми е болезнено ясно, но не дава отговор на въпроса-Защо именно Левски притежава най-добрите футболисти в България, а се дъни яко?За евроиздънките не ми се говори, защото не си струва.Преди седмица четяхме и слушахме геният от Майнатаун, че Левски....Ако не ви беше първият мач със Славия сега щяхте да сте с 1 точка, максимум.Отборът ви е отчайващ за претенциите, които има.В момента (последните 2-3 години) само името работи за вас.. и страхливостта на провинциалните отбори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 13 авг 2011 23:35

Резултатите говорят сами. Издънки ВЪВ ВСИЧКИ ВАЖНИ МАЧОВЕ !

ТАЗИ ГОДИНА ЛЕВСКИ НЯМА НИТО ЕДИН ВЗЕТ ВАЖЕН МАЧ !

Цска,Литекс,Търнава,Черно море.......... Гонзо ИДИ СИ !
Последна промяна от slavi_1914 на 13 авг 2011 23:36, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 авг 2011 23:35

daniel875 написа:
левскар07 написа:Трета година гризем дръвцето благодарение на гонзо.
В началото на "директорската" му кариера писах, че става само за помощник тренер. Но сега и за това не става.
Ако иска да го заобичат чорбарите, да не си подава оставката още двадесет години.
Но аз вече го ненавиждам. Ще погребе любимият ми от 1963 година отбор.
Трета година нашите юнаци трошат всички антирекорди. Не се знае докога ще продължават. Отбор от мишоци ли е вече моят Левски.Няма ли кой да удари с юмрук на масата, няма ли кой да изоре стадиона, на който не заслужават да играят тези куци коне начело с вече омразния ми гонзо.
Марш от Левски, куци коне!!!

Не са виновни играчите. Виновни са Батков и Гонзю.
Имаме най - добрите играчи в България, но няма кой да им каже някои прости неща.

Аз и ти ли сме виновни, че на топката казват дий, че два поредни точни паса не могат да направят, че 1на 1 не могат да преминат, че не могат да спотят фланелките в тия жеги, че са направили задници - половината защита и халфове - като тезгяхи, че няма кой да скочи да играе с глава, че няма кой да преодолява и вратарите при "очи в очи", че нямаме изпълнители на свободни удари / с мнооого малки изключения. А да си чувал Гетов/, че няма кой да пусне в коридор, че тормозят топката час и половина!?!Мъже, вятър. Гелосани кукони, получаващи по една торба пари заради тоя където клати клоните.
Феновете на Левски ли са най-големите мазохисти на този свят.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 13 авг 2011 23:38

batmanlevski написа:
Stanislav_Ivanov написа:Мисля си,че един французин е време да се завърне в Левски като треньор!!! :x

+1,и един център нападател който сега си губи времето в Ботев-пд , Наско Курдов и Бардон това е решението

Леле братче :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти си некъв уникален. Чета ти мненията от две седмици и не съм видял и ЕДНО твое мнение, което да не докарва Курдов в Левски...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 13 авг 2011 23:38

левскар07 написа:
daniel875 написа:
левскар07 написа:Трета година гризем дръвцето благодарение на гонзо.
В началото на "директорската" му кариера писах, че става само за помощник тренер. Но сега и за това не става.
Ако иска да го заобичат чорбарите, да не си подава оставката още двадесет години.
Но аз вече го ненавиждам. Ще погребе любимият ми от 1963 година отбор.
Трета година нашите юнаци трошат всички антирекорди. Не се знае докога ще продължават. Отбор от мишоци ли е вече моят Левски.Няма ли кой да удари с юмрук на масата, няма ли кой да изоре стадиона, на който не заслужават да играят тези куци коне начело с вече омразния ми гонзо.
Марш от Левски, куци коне!!!

Не са виновни играчите. Виновни са Батков и Гонзю.
Имаме най - добрите играчи в България, но няма кой да им каже някои прости неща.

Аз и ти ли сме виновни, че на топката казват дий, че два поредни точни паса не могат да направят, че 1на 1 не могат да преминат, че не могат да спотят фланелките в тия жеги, че са направили задници - половината защита и халфове - като тезгяхи, че няма кой да скочи да играе с глава, че няма кой да преодолява и вратарите при "очи в очи", че нямаме изпълнители на свободни удари / с мнооого малки изключения. А да си чувал Гетов/, че няма кой да пусне в коридор, че тормозят топката час и половина!?!Мъже, вятър. Гелосани кукони, получаващи по една торба пари заради тоя където клати клоните.
Феновете на Левски ли са най-големите мазохисти на този свят.

Виж сега, човекът правилно ти казва. ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ПОДГОТВЕНИ. Това достатъчно ли е? Мисля, че коментарът нататък е излишен.
Ако ще и Роналдо, Кака, Зеедорф да дойдат тук, като нямат подготовка, няма да стане.
Треньорът е проблемът. Не играчите. Проблемът на играчите е друг, че са деца на демокрацията. Това е много сериозен проблем. Същите са играчите и на другите български тимове - деца на демокрацията.
Гонзю ги е изпуснал съвсем тези играчи. Те не спазват спортен режим. Всяка вечер са в дискотеките, защото няма кой да им каже "Момчета, няма как."

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 13 авг 2011 23:43

Поздрав за Гонзо с песента ти си само 8ми клас... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”