Екип на Левски 2011/2012
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Екип на Левски 2011/2012
Резервният с тези сини гащета не ми харесва. Щеше да е много по-хубав с бели гащета.
Аз между другото очаквах цена 75-80лв, но не знаех, че тя щяла да бъде за "дубликат".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- maximalniq
- Контакти:
- vladitol
- Контакти:
Eminem написа:Резервният с тези сини гащета не ми харесва. Щеше да е много по-хубав с бели гащета.
Подкрепям
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Новите екипи на Левски

Мисля че тези екипи са страхотно попадение/особено този в бяло/!Дано и другите отбори успят да се снабдят с такива.Предполагам че феновете на Левски,ще очакват с нетърпение да ги пуснат в търговската мрежа.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Re: Новите екипи на Левски
Белия е хубав но поне да беше и с бели гащета,според мен щеше да е по-добре 

САМО ЛЕВСКИ!!!
- цска е оТбора
За мен са си като обикновени тениски като им махнеш логото, ама всеки си има вкус де 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
-
- Контакти:
цска е оТбора написа:За мен са си като обикновени тениски като им махнеш логото, ама всеки си има вкус де
Обикновени, обикновени ама и Бразилия играят със същия модел

Специално за екипите ... много по-добри от миналата година!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Според мен предните бяха малко по-добри като визия. Тези ми се виждат малко семпли, в смисъл не грабват окото в пърия момент. Това е мое мнения, иначе дано ви донесат повече успехи тези екипи 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
отборът на Пловдив написа:Според мен предните бяха малко по-добри като визия. Тези ми се виждат малко семпли, в смисъл не грабват окото в пърия момент. Това е мое мнения, иначе дано ви донесат повече успехи тези екипи
Че те старите бяха още по-семпли...