Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот george_speed75 » 29 май 2011 23:54

milen.hristov написа:
metodito написа:Що бе хора всички споменавате Гонзо с лошото. Колко години ни носи радост с головете си и какво толкова страшно е направил като директор.
Назначи двама некадърници за треньори. И?
Ясен беше най-некадърният треньор, стъпвал на Герена ли?
Как пък някой не спомена за емоцията, която ви е донесъл с головете си?
Верно, уникално племе сме!
Знам, че ще прозвучи грозно, но и Гунди, ако беше жив и него щяхте да плюете сигурно!
Нищо ни няма на чипа.
Просто сме си смръдльовци.
Най ни е кеф като смърдим!!! :evil:

Ще ти дам само един пример,той показава големият ръководител от посредтвеният(Ги до момемнтае посредтвен такъв),големият отбор от посредственият(Рубин Казан).

Само аз ли не разбрах нищо от това което си написал :? :?:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 май 2011 23:57

dimitar59 написа:С назначението на Гонзо за ст.треньор се очертава поредна нулева година за ''Левски''.Мога да оправдая решението на г-н Батков само ако то е взето по финансови съображения.Не мога да отрека,че Гонзо е истински левскар,но за качествата му като треньор е валидна поговорката - от пън дърво не става.

Спомняш ли си в какво каза в едно от последните си интервюта Батков:
'ще оставя Гонзо защото е левскар и добър баща'.Е щом трябва това да ние критерия...
Чудеса всякакви може пък да успее

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 май 2011 23:58

dimitar59 написа:С назначението на Гонзо за ст.треньор се очертава поредна нулева година за ''Левски''.Мога да оправдая решението на г-н Батков само ако то е взето по финансови съображения.Не мога да отрека,че Гонзо е истински левскар,но за качествата му като треньор е валидна поговорката - от пън дърво не става.

Спомняш ли си в какво каза в едно от последните си интервюта Батков:
'ще оставя Гонзо защото е левскар и добър баща'.Е щом трябва това да ние критерия...
Чудеса всякакви може пък да успее

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 00:03

Tommi написа:Доволен съм, че Гонзо ще е старши-треньор. Надявам се, че ще бъде направена селекция, която да се представи добре в ЛЕ.
Ще бъда още по-доволен ако Гонзо е играещ треньор. 8-)

Аз щях да съм най-доволен ако е само играч,но всичко хубаво свършава в един момент.
ГИ да не е бате Бойко да може да върши по 5 неща ан куп еднкаво добре,господ едва ли има толкова много наместници на земята.
За момента са само Бойко и Чък Норис,Гозно явно е само безгрешен като тях.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 00:07

Tommi написа:
фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?! :mrgreen:

Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти. ;) Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател. ;)

То по тази логика айде да върнем Сираков,той и на 49,за в А гтрупа става.Дайте малко по-сериозно

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 май 2011 00:11

milen.hristov написа:......

Някой казвал ли ти е , че имаш уникалната способност да говориш много, а да не казваш нищо :?: , или аз съм поредния който ти го казва :idea:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2011 00:15

milen.hristov написа:
Tommi написа:
фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?! :mrgreen:

Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти. ;) Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател. ;)

То по тази логика айде да върнем Сираков,той и на 49,за в А гтрупа става.Дайте малко по-сериозно

Гонзо е почти на 35, а не на 49. Здравко Лазаров игра за националния на 35-годишна възраст. Снощи Гигс (37 години) и Скоулс (36 години) играха финал в ШЛ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 00:16

george_speed75 написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:Що бе хора всички споменавате Гонзо с лошото. Колко години ни носи радост с головете си и какво толкова страшно е направил като директор.
Назначи двама некадърници за треньори. И?
Ясен беше най-некадърният треньор, стъпвал на Герена ли?
Как пък някой не спомена за емоцията, която ви е донесъл с головете си?
Верно, уникално племе сме!
Знам, че ще прозвучи грозно, но и Гунди, ако беше жив и него щяхте да плюете сигурно!
Нищо ни няма на чипа.
Просто сме си смръдльовци.
Най ни е кеф като смърдим!!! :evil:

Ще ти дам само един пример,той показава големият ръководител от посредтвеният(Ги до момемнтае посредтвен такъв),големият отбор от посредственият(Рубин Казан).

Само аз ли не разбрах нищо от това което си написал :? :?:

В превод ,що за ръководител ще се хване на казанската афера.Като всичко тогава се решаваше с едно телефонно обаждане.
Мисля,че съм кристално ясен вече

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 00:20

Tommi написа:
milen.hristov написа:
Tommi написа:Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти. ;) Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател. ;)

Гонзо е почти на 35, а не на 49. Здравко Лазаров игра за националния на 35-годишна възраст. Снощи Гигс (37 години) и Скоулс (36 години) играха финал в ШЛ.

Значи ГИ взе своето решение да бъде шеф.
Извинявай но ако искаше да бъде директор ,треньор и играч едновременно накрая щеше да стане един компот асорти,предполагам,че си чувал за него.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 00:22

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:......

Някой казвал ли ти е , че имаш уникалната способност да говориш много, а да не казваш нищо :?: , или аз съм поредния който ти го казва :idea:

На лични нападки не отговарям,както аз не се заяждам на личностна основа и с левскари и с цесекари т.н.

Върни се в “Левски”